ÁÁá szerintem ez beállítottság kérdése.. Én szeretem a spoertos üléspoziciót, a harapoóós fékeketz, a feszes futóművet, a burkolatot, hogy fékezéskor a kereket terhelem stb stb....
Pedig anno én TDR-t akartam... csak felültem egyre, és olyan volt, mintha a motor fölött ülnék... Az AF-1-en meg úgy jól vagyok, szinte egybeforr az ember vele!
Nem számolok én semmit... Épp a NASA-val tárgyalok, szerintem megveszek tőlük 3 űrhajót jópénzéé... Tegnap megvettem a Microsoftot is, de ma rájöttem, hogy nem kell, úgyhogy becsődöltetem... A maradék pár milliárd kis apró meg a tőzsdén van...
megesik az ien..miton ugye nincs benzin viszajelző,tartalék meg nem működött vagyis,csak az volt,akárhova fordítotam
aztán,mentem ,és ha megált,ak sehova tovább
ja nálam is amikor nyár volt teletankltama a mocit egy nap és hajnalba amikor hazaértem (egész nap motoroztam) pont a kapuban fogyott ki a benyám... mondom köszi...és nemtom kb 200 km-t motoroztam
ahogy érzed...
nekem is,amikor szar voilt a gyújtás,és 8ig pörögg csak,ugyan power alatt mentem vele mindig,mivel nem tutam tovább forgatni akk alig evett..csodálkoztam is,mien jó a fogyasztás,tankolok bele 3ezerér,és má 1 hete motorozok,oszt még van bőven..elmentünk nyaralni,addig a moci szerelőhöz,mire hazajöttem kész volt..megtankoltam,aztán tőlee mneki egész este,hoppá a tank sehol
ja végülis városban ugy szoktam menni vele hogy kanyartól kanyarig nyélgáz és kész amit csak bírt, aztán valami egyenes szakaszon nem bírtam ki hogy csumán ne huzzam egyszer sem :D
haverom elment vele egy hoszabb távra ő ment 120 km-t 8 liter benyával mondom ezigen !!! ilyet is tud??? aztán egyszer kiprobáltam full alacsony tartományba evett 6 litert de valami kínkeserves volt kibírni hogy ne huzzam neki, azóta csak ugy megyek ahogy jól érzem rajta magam nyélgázon
haverom mitoja amit meg akarok venni az 4.5-7 ig eszik max szal az jobb is lenne gyorsabb is 180 a vége pörgösebb szebb ahangja gyárilag fasza cuccok vannak rajta ugyxhogy 200 at megérne nekem !!!
mer mi eszik 10et?
a tuareged? mer ak ott nagy baj van,elmondom,h a mito többet fog enni,pörgősegg gép,mint a tuareg...nem kell húzni neki,ak nem fog 10et enni...nekem is simán megete a tizet a mito,de a ford mérő többet volt 10ezer fölött,mint alatt
na itt vok, én nem vok annyira beválllalos h a tuareggel egykerekezzek...meg ilyenek, nem villogtatni akarom a mitot sem, najó voltak szép pillanatok hogy péel kerékfüstöltetés és egész utca füstölt meg ilyenek :D na az jó volt,de nekem a mito azé lenne jobb me nemeeszik 10 et és jobban is megy meg gyorsabbais
na megyek pá emberek
msn: eduardtt@msn.com
ha akartok felvehettek
eduárd
nekem volt mitom 160as polini,aztán 125ös volt minden
szte m1 endurot sokkal jobban kilehet haasználni,mint 1 speedet,az enduro elmegy mindenhol,uccán ,sárba vízbe,crospályán ..mindenhol..lehet nem annyira szép,mint 1 speed..de ha neked csak arra kell,h villogj vele a városba a csajoknak...de ha má annyira villantani kell,felmek én a városba etx el,nyomok 1 egykereket,aztán joban fognak nézni engem az enduroval,mint a mitot2keréken...
Pedig anno én TDR-t akartam... csak felültem egyre, és olyan volt, mintha a motor fölött ülnék... Az AF-1-en meg úgy jól vagyok, szinte egybeforr az ember vele!
aztán,mentem ,és ha megált,ak sehova tovább
S Z É L E S utat
nekem is,amikor szar voilt a gyújtás,és 8ig pörögg csak,ugyan power alatt mentem vele mindig,mivel nem tutam tovább forgatni akk alig evett..csodálkoztam is,mien jó a fogyasztás,tankolok bele 3ezerér,és má 1 hete motorozok,oszt még van bőven..elmentünk nyaralni,addig a moci szerelőhöz,mire hazajöttem kész volt..megtankoltam,aztán tőlee mneki egész este,hoppá a tank sehol
haverom elment vele egy hoszabb távra ő ment 120 km-t 8 liter benyával mondom ezigen !!! ilyet is tud??? aztán egyszer kiprobáltam full alacsony tartományba evett 6 litert de valami kínkeserves volt kibírni hogy ne huzzam neki, azóta csak ugy megyek ahogy jól érzem rajta magam nyélgázon
haverom mitoja amit meg akarok venni az 4.5-7 ig eszik max szal az jobb is lenne gyorsabb is 180 a vége pörgösebb szebb ahangja gyárilag fasza cuccok vannak rajta ugyxhogy 200 at megérne nekem !!!
a tuareged? mer ak ott nagy baj van,elmondom,h a mito többet fog enni,pörgősegg gép,mint a tuareg...nem kell húzni neki,ak nem fog 10et enni...nekem is simán megete a tizet a mito,de a ford mérő többet volt 10ezer fölött,mint alatt
na megyek pá emberek
msn: eduardtt@msn.com
ha akartok felvehettek
há hogy van ez emebrek?
nekem volt mitom 160as polini,aztán 125ös volt minden
szte m1 endurot sokkal jobban kilehet haasználni,mint 1 speedet,az enduro elmegy mindenhol,uccán ,sárba vízbe,crospályán ..mindenhol..lehet nem annyira szép,mint 1 speed..de ha neked csak arra kell,h villogj vele a városba a csajoknak...de ha má annyira villantani kell,felmek én a városba etx el,nyomok 1 egykereket,aztán joban fognak nézni engem az enduroval,mint a mitot2keréken...
rem tankolsz maj nekem tureg talin