Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello :) nincs valakinek ingyé vagy esetleg ocsóba diákmatrinyája?
nekem meg kb fél millába van :D
két genrál, két szett gumi, láncszett najó, hagyjuk, kit érdekell :D A fő, hogy menjen, mert akkor tiszta öröm :)
És mondtam már, ez szerelem, és az mindent megér :)
hja énis évek óta tervezem, hogy leteszem a különbözett.. csak mindíg inkább ebnzint vettem, mert ahogy számoltam, kb 30 e mindennel...
trakee- nekem is 17évesen lett meg A1+B egyszerre ..és nekem is 50E volt az első forg.-ba helyezés...mindenestül cakk-pakk...de én ugy tudom h korlátlan jogsit csak ugy lehet:1.ha már 21évet betöltötted, vagy 2. megvan 2éve az A1-ed.Mondjuk nekem már nem oszt- nem szoroz ez a dolog...tavasszal megyek megcsin csak előbb lehet megveszem a másik verdát...ha minden klappol...
de nekem ez a motor 210 be van, nem láttátok milyen ramaty állapotban volt... semmi festés meg minden + kapásból 40 ből ujjítottam fel a motorját ugyhogy ez a 185 istenes ár ,
Mondjuk miután mondtad, hogy 185-re tartod ezt jóvolt elmesélni :D
Egyébként nekem 200+50 volt 2001 ben.. 5900 km-el, pikk-pakk állapotba!
Az 50 a műszakioztatás, forgalombahelyezés volt.
naugye
háát nekem nem annyi volt... :P
140 ezerértmég rendszámot is kérsz???
Szégyeld magad!
Én csak egyetlen egy hónapig mentem vele úgy, hogy már levizsgáztam, de nem volt jogsi (mert a B-vel együtt kértem kis) de a rendszám akkoris fennvolt bibbííííí Sose felejtem el... UCM-572
Bezony vonyarci vagyok hihi :)
Hehe mekkora poén lenne, ha mondjuka szomszédba laktatok volna :D
Éna lámpákhoz tök közel lakom :)

És -mivel egász jónapomvan- megígérem, ha valaki oda jön ilyen apriliaval nyaralni, ha bajavan, keressen, segítek megjavítani :) MErthát én ilyen lükevagyok, szeretek motortszerelgetni
és segédmotoros jogsival terelem az apriliát
A1 16 éves kortól!
Nekemis 17 évesen-B vel együtt lett meg!
akkor azt csinálom hogy eladom a gépemet megveszem a mitot, 18 évesen ak, eladoma mitot és egy 400 vagy 600 as valami
ccm ért szoktak baszogatni, ak -s jogsiba az a jó hogy nincs ccm határ csak kw, haver sv 650e és ak-s
18 éves kortól lehet megcsinálni, és ugyanannyi mint az a1
tudom, de kit érdekel??? amikor haverok ak-val vezetik a 600-as meg a 750 es gsxr-t
A1 es jogsi 125ccm ig jó, ahhoz már ak s jogsi kell
azért mert beleuntam hogy állandóan kell rajta csinélni valamit,de már a szívemhez nött, mert kényelmes meg jol megy, de tököm tele hogy mindig lesz valami baja... eladom ezt aztán veszek egy cagiva mitot, vagy ha összejön egy bizonyos dolog amiből kaszálok 400 ezret akkor A1-es jogsi + 400 as cbr, fzr vagy zxr
eladod a tuareged...??? De mért ha szabad érdeklődnöm....?
sziasztok, mizu erre? nmem tudtok valami vevőt a motoromra? 185 re tartom !!!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
phisoo-köszönöm kedvességed... trakee- Vonyarcvashegyen lax??? Ott voltam már nyaralni....és szuperül éreztem magam ...maxi-te meg pihend ki magad...h minél előbb gyepálhasd a vasad
LEjössz hozzám, csinálok neked powerbovdent! Voynarcvashegy :) Úgyis jövő héten valami elfoglaltság kell nekem :)
Asszem szólok bencének, hogy hozza a Zeal-t ráérek megcsinálni, amit elbaszkurált rajta :D
Hát, figyelj! Most perpill csak ezt az egyet tudom, de ha nekem sikerül, akkor megérdeklődöm, hogy vesznek-e fel még embert és ha igen, akkor mindenképp szólok!
ahol nekem van a motorom, a szerelőnél Nyéken, ő sztem lehet hogy tudna hozni.....ha minden igaz, holnap megyek hozzá a vasért, és akkor megkérdezem tőle....mert nekem is hozott bontott gázkart.....
amúgy Fire - nekem kilóméteróra spirál kéne az az ami nem volt jó és visszaküldte....
nah sztem mára ennyi, mostanában eléggé beteges vok......
nah bye
széles utat!
Na ja jó lenne egy kis AutoCAD es firkálgatás vagy cnc-programing... csak 1 évben nem ajánlották... de amint időm engedi - - keresek valami ilyet...
Jaja Fire kiloóra spirál meg power bowden... kericcsémánekemhaverodtólvalamióccsót