Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én is várom h majd lefotozhassam a coool gépsárkányokat
igaz... ...és én nem mondanám senki nek h te fizesd a talim költségeit...jó vicc ...amugy nem tudsz ien neten keresztüli itthon végezhető melot?mert én csak kamusat találtam....
Jah, meg holnap megyek festékért, aztán csinálom a moccot, jeeee, alig várom
Na hát azt nem kötöm az orrodra... Mert, ha elmondanám, hogy olyan 140 ezer körül fogok keresni, akkor még a végén nekem kéne az egész talit fizetnem mindenkinek...
Elissa, köszi! Annyi a gond, hogy még nem 100%-os a dolog, de elég nagy a valószínűsége, hogy összejön, ráadásul egyik közeli rokonom intézi, tehát csak meglesz Ha nem, akkor van még 200323131 melóhely a világon...
reméljük pöpec lex...jobb mint ujkorában...
hali elissa
na én mek haverhoz a város másik végébe,elviszem a végdobot neki,aztán benn a gyárba meghegesztik aluval és újra lesz arow rendser
remélem tényleg nincs hari...nem gondoltam h nem jön össze....phisoo- jah grat a melohoz...nekem is vmi itthoni szg-es melo jönne jol....trakee-
mi kell neked? km spirál,meg power bovden 123ashoz?
zsír
Grat
Hihi kéééészvagyoK!

Ösztöndíjátlagom 3,6, megszerzett kredit 32 bebukott 0, álllat!
Sose volt ilyen jó átlagom!
Egy bibi van, hogy elfelejtettem, miért is akartam jót gyártani :( Vagyis nem, de aktualitását vesztette... :(

Holnaptól generátorprojekt :D
Na fasza... mind1 semmi baj majd megoldom akkor máshogy... de a boltit csak a legeslegvégső estben venném meg me rohadt drága.. csak van azért máshol is bontó vagy ilyesmi...
Nekem is kéne már egy hasonló meló, amit otthon lehet csinálni.
Akármelyikkel lehet, kivéve az m-est, de csak 2 év gyakorlat után, de ezt pont leszarják a zsaruk, senki sem figyeli.
phisoo
menyit kapsz maj havonta?
mi a helyzet erre?
tuareg125,köszi a hozzászólást,de máskor legyél pontosabb
lehet
szevasztok, AK-s jogsival lehet 2 személyt szállítani????
Számtech-es meló Pdf állományokat kell majd html-be átültetnem, ez eddig tök jó, csak az a bibi, hogy napi 2-3000-et kell majd megcsinálni... Füstölni fog a szemem a sok monitor-nézéstől, de legalább jól fizet
Tuareg 125- haver megnézte neked...és a bontott tuaregben már nincs benne egyik sem ....én tényleg nagyon sajnálom...akkor nem értem mért mondta Kapesz h van....most cseppet én érzem magam sz*rul...h mért hoztalak ilyen helyzetbe....tényleg sorry....phisoo- és milyen uj melohely?
Nem rúgtak ki, kiléptem... De nincs gáz, jövő 7en már megyek is melózni máshova
Tuareg 125-most küldtem üzit havernak h nézzen utánna...
Aloha!Kirúgtak??? ...jah Tuareg 125- mindenképpen megdumáljuk...ha esetleg haver átjön este remélem jön, szolok neki h el tudná e hozni nekem ezeket...és akkor ha mineden klappol csüt. jöhetnél érte...vagy max lejössz csüt. és együtt elmegyünk Kapeszhoz...de azt meg nem akarom h potyán utazz...szoval havertol megtudaklom h akkor van e nekik alkatresz....
Jóreggelt, mindenki!

Mi újság errefelé? Nah, mától nincs melóhelyem, ennek örömére tegnap úgy berúgtam, mint atom... Szétzuhan az agyam... Nem baj legalább lesz időm a motorommal foglalkozni Majd később jövök még, szevasztok.
Na ... tessék parancsolni... ahogy látom túl is teljesítettem 1-2 percel reggel kéne venni egy redbullt... és az a szar hogy nem is vagyok álmos de az agyam meg annyira nem fog már hogy megérje fennmaradni egész este... na mind1 majd csak eldöntöm mi legyen...
amint végeztem jövök fel és megbeszéljük hogy legyek Elissa OK?
Széles utat!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ennek a motornak olyan kibaszott jó hangja van ... V2 még szép.... már hallottam élőben is párszor de alig lehet vele betelni...