nya..Eduárd- mi a helyzet a gépezettel, szétkaptad?...fire-gondolom te csapatni vagy az etx-el...maxi-tesód lefordította már?Voltál szerelőnél?Hazavitted a verdát, kész?
azt ak ne is rugtosd,ha vmi súrlódik,annak ott oan lágyan és könyedén kell mozogni,mint forró kés a vajbam...oh mien hasonlat lol
szedd szét nézt meg ,vmi baj lehet ott a hengerbe.
sziasztok !!! olyan van hogy normálisan be tudom rugni, csak nem indul be és érzem hogy surlodik a hengerbe valami ??? mert én így szoprultam meg , aztán pici olajat raktam a hengerbe és faszául tudtam rugni ,csak nem indult be... itt segít egy kis csiszolás 1200 as papírral a hengerbe és a dugon ???
hali
mi ez a kihaltság?
tuareg125 nek vmi nagy baja lehet,me nem írt hajnal 3kor
idő felétek mien?nálunk fúj a szél mint az álat,nyomtam 1-2kereket így sli után ,és elfújt a szél..meg kiakadt a gázom,aztán majnem behullotttam
hééééééééééé maxi!!!!!
nézd csak meg ki volt a 4000. hozzászóló
(am nem direkt volt,csak most tünt föl nekem is )
de montad 3000nél,h te leszel a 4000. hát nem
ŐŐŐ, szóval nagyobb típushibái nincsenek? Nekem az egyik szerelő azt mondta, akit kérdeztem, hogy rémszar a gyújtások, mert hamar szarrá megy és drága cserélni.Egyébként így néz ki:
lecsúsztál a 4000.ről is
nem baj, majd leszek az 5000.-is
szedd szét nézt meg ,vmi baj lehet ott a hengerbe.
De mindenképpen szét kell szedned nézd meg.
mi ez a kihaltság?
tuareg125 nek vmi nagy baja lehet,me nem írt hajnal 3kor
idő felétek mien?nálunk fúj a szél mint az álat,nyomtam 1-2kereket így sli után ,és elfújt a szél..meg kiakadt a gázom,aztán majnem behullotttam
nézd csak meg ki volt a 4000. hozzászóló
(am nem direkt volt,csak most tünt föl nekem is )
de montad 3000nél,h te leszel a 4000. hát nem
várjuk a hsz ed oan hajnal 3körül
na mentem
csőcső
mennyi 1 gyertya ?és mien kell bele pontosan?