A sárvédővel tényleg lesz mit alkotni, nem lesz olyan szép mint a gyári, de ezzel már tudok mit kezdeni. Annyira nagyon pang a piac ilyen téren, hogy ennek is örülök, hogy így be tudtam szerezni.
Szerintem is "túl érdekes", hogy "Amikor a kezében volt, még nem volt megtörve" és hogy a "Postánál történhetett valami szállítás közben".
De lényegtelen. Én még múlt héten pénteken 10cm vastag szivacsban visszaküldtem nekik a törött lámpát, és most érkezett meg az ép lámpám ugyan abban a szivacsban. :)
Nem tudom, hogy nagyon hozzáér-e, de ha igen, akkor az csak gyári hiba lehet. Az első idomot emlékeim szerint még nem szedtem le egyszer sem. Hát bízzunk benne, hogy az új lámpa nem fog az elődje sorsára jutni. :)
Egyébként az indítás probléma is megoldódott..
A motrot már a gyárilag előírt DR8EA gyertyával vettem, ami 1,5 évig szépen ki is szolgált, de amikor kezdődtek a gondok, vettem egy ugyan ilyen DR8EA gyertyát, amivel nem szűntek meg a gondok..
Most a próbálkozások meg szerelgetések között kiderült, hogy amit vettem gyertya, az már gyári hibás lehetett, (vagy valami utánzat) mert az új gyertya nem adott le akkora szikrát mint ami benne volt (Volt nekem még 1 gyertyám, de azzal is ugyan azt produkálta). Aztán múlt héten hozattam még 1-et próbára, és azóta hidegen-melegen pöcc-röff...
Azért erre álmomban sem gondoltam már, hogy 3 gyertyából a 4.-el fog csak jól működni.. :D
(Kb fél évig szívtam ezzel a gonddal és csak gyertya gondja volt)
1993-as Aprilia Pegaso 650-es motoromhoz keresnék termosztátot. Valaki esetleg tudna segíteni? Már rengeteg bontónál,cégnél és apróhirdetésnél próbálkoztam, de nem jártam nagy sikerrel. Reménykedem benne, hogy itt sikerrel járhatok. Köszönöm.
Szutykos? Igen az.
Ez használva van nem nézegetve. Sokat nem mosogatom, mert berohadnak az ilyen dolgok.
Na így gondoltam én is ezt a perselyezés dolgot már így látatlanba is és kivitelezni ahogy írod és már ketten is megerősítettetek, szóval így lesz és megy rá zsírzógomb is.
Már csak neki kellene állni, ma is egész nap kapálógépet csesztettem... de jó lett.
Mindenesetre érdekes, hogy ugyanott tört el.
Mondjuk az idom nem ér hozzá egyébként a lámpához? Valamelyik képen úgy tűnik nekem, hogy igen közel van hozzá.
Sárvédővel lesz meló, de majd szép lesz mikor elkészül és nem lesz cross sárvédőd elöl már.
Sziasztok! Valaki jön erre a túrára? Én a Kawasakival megyek mert a Pegaso még alszik.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5169&session
_id=.7404#participants
feszabályzó lesz szerintem! esetleg még érdemes megmérni a tekercsnél mikor jár a moto 2 sárga vagy 2 kék vzetéken jön fel az ára és ott váltóáram jön fel fordulatszámtól füg a menyisége ha ott megfelelő akkor a feszabályzó lesz a lugas!
nekem van ha kel tel:06307316232
Helo. Olyan probléma van a tuaregemmel, hogy alapjáraton nincs töltés de ha felpörgetem 5ezerig akkor már 18voltot tölt 10ezernél már 20volt fölé ment. Fesszabályzó mehetett tönkre? Mi baja lehet?
Mi lehet a probléma?Első rugásra indul a mocim de mikor elkezded kihuzatni akkor ledadog és nem akar menni.... nem gyorsul :( rotax 123 blokk!jelenleg nincs benne a power!
Valakinek van eladó fordított első teleszkóp (kompletten) tuareghez?