Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nemrég vettem egy üzemképes Aprilia Tuareget, Rotax 127 blokkosat és a berugó csőtengelyén a ricni teljesen kivan, és a berugókar sincs meg sajnos így csak betolni lehet.
Vásárolnék tökéletes állapotú berugó tengelyt és berugókart hozzá, akinek van az kérem jelezze!
Ezt egy másik fórumon találtam itt a sportmotoron:
,,Szia!

Van Tuareghez.
Küld el a motorod pontos tipusát, évjáratát és szinét e-mailben
és visszaküldjük a beméretezett mintát, árral együtt!

George
info@motormatricak.hu
www.motormatricak.hu "
Ez engem is érdekelne.
Sziasztok.. Valaki nem tudna nekem segiteni h mennyi olaj kell bele?
Aprilia tuareg 350 wind
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tuareg matricát lehet e kapni ha lehet hol ?
Néhány megmaradt alkatrész http://aprod.hu/hirdetes/april... ami nekem már feleslegessé vált.

Szemezgetni is lehet, vagy egyben is vihető.

Ami már elkelt: karburátor, fejidom, indexek, első lámpa.

Árban megegyezünk, keressetek bátran!
Sziasztok,

eladó lett a kicsi gépem: http://aprod.hu/hirdetes/april... ha esetleg valakit érdekel keressen bátran. Egyben van a paripa, egy jó fényezés hiányzik csak neki. Éles kategória váltás következett be nálam, lecseréltem egy ZXR750-re... :-) ezért vált eladóvá. Szegénykém azóta csak a garázsban porosodik, szomorkodik. Ne legyetek szívtelenek, valaki fogadja örökbe egy kis "suskáért" cserébe.... :-)
Hát köszönóm meg probálom akkkor
Egyáltalán nem mindegy! Nekem le volt fotózva és úgy is néhány napba bele került mire rendesen össze tudtam rakni. Mert ha nem rakod össze rendesen nem tudsz vele váltani. Szóval lehet szerelő lesz belőle,csak szólok.
Sziasztok !
Kaptam egy áprilia mocit szétszedve és most rakom össze az lenne a kérdésem hogy a váltónak azt a részét amiben fut a 3 pont abba mindegy hogy rakom össze ? Küldtem képet mire gondolok
Sziasztok
Km órát keresek 125 rx-re.Ha valakinek lenne kérem jelezen. kovacst1em@citromail.hu
mennyibe adnád?
üdv nekem van fesszab!0620 3757104
4.000
helló! Lenne valakinek Aprilia tuareg wind 123 rotax hoz fesszabályzója?
helo fesszabályzód van? És mennyi lenne az ára?
sajnos igaza van Viktornak, elegge pang a piac es lennt vannak az arak, foleg igy szezon vegen ugye...
nekem 2 eve 185ert sikerult eladni a full gyari patika tuareget, rem nem bantalak meg de az lenyegesen szebb volt mint a tied, igy valoszinu nem fogod tudni abban az arban eladni.
szerintem jelenleg egy 160 mar eleg jo ar lenne erte az eladoi oldalrol
Köszönöm a választ. Sajnálom eladni mert nagyon jó motor de alig van használva. A hátsó idomokon rajta vannak a gyári matricák csak nagyon kivannak fakulva szerintem a tankon a pirosat kivéve gyári fényezés.
Én senkiről nem tudok semmit.. Csak azt nézem, hogy nagyon kihalt a fórum. :/ csak 1-2 új kérdezget, amire tudok válaszolok aztán kész. :D
Amúgy valaki nemtudja miújság Nemesg-vel jó rég járt itt?
mindent annyit ér amit adnak érte.. :D egyébként 150 től többet nemigen kapsz érte, pláne most szezon vége, ki vesz ilyenkor motort?
Viktor kolléga meg jól beszél én vagy 2 éve nyár elején 200 körül hirdettem még el se jöttek megnézni, pedig ilyen gyárias 125-ös wind nem jön minden nap szembe
Eladó Aprilia Alkatrészek. Rotax 123.

Arrow full rendszer (Rotax 122,123-ra jó): 25.000.-

Hibátlan főtengely: 15.000.-
Blokk váltóval: 15.000

Ha egyben viszed a blokkot, váltót főtengelyt akkor 20.000.-

Apróságok is.

30-403-6551
Ezt a kincset miért szeretnéd eladni? :O
Megpróbáltam megnézni a piacot, de valahogy az összes "online használt kereskedő" behalt nálam.
Általában a gyári állapotot keresik, így valamennyivel lejjebb kell adnod, vagy visszaállítani úgy, hogy a legjobban hasonlítson a gyárihoz. Gondolok itt a markolatra, hátsó sárvédő matrica, hátsó villa matricák.

Bár lehet, hogy pont olyan vevőt fogsz ki akit ez egyáltalán nem érdekel. :D Ilyen a piac.

Tehát: Én eléggé alacsony áron váltam meg az enyémtől mert már megvolt a Pegaso mire el tudtam adni és kellett a pénz. 160-ba sikerült. Szerintem ennél sokkal többre Te sem számíthatsz a Tiéddel sajnos. :/

Itt van Imi Tuarege, ami teljesen patent állapotban van (gyári karcokkal :D) és 200-ba nem vitték el tőle sem.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni? Most van 2000km a blokkjában rendszámos friss vizsga, új aksi új fékbetétek jó telók, minden működik rajta.
Eladó! Rotax 123.

Arrow full rendszer (Rotax 122,123-ra jó): 25.000.-

Hibátlan főtengely: 15.000.-

Blokk felek, váltóval 12.000.-

Apróságok is.

30-403-6551