Hello!
Miért "kapja kifelé a motor a kormányt a kezemből" ? ha kicsit egyenletlen az út (a nagyobb gödröknél szinte teljesen le kell lassítani) nagyon ráz a kormány jobbra, balra. Fordított teleszkóp van benne. Nem csillapítanának normálisan a teleszkópok ?
Sziasztok segítség kellen! van egy aprillia tuaregem rotax 127 es blokkal s a lendkerék fogaskoszorú kellene hozzá valaki tud benne segíteni,vagy berúgókarosra meg lehet-e csinálni ?
Sziasztok!
Abba tudna e valaki segíteni hogy ha felrakom a kuplung oldali deknit és a képen látható módon elmozdul a golyó és egyben ki is esik a helyéről. Onnantól kezdve az a kuplung kar beragad a kuplung kosárba . Mi lehet az oka ? Rotax 127 bloknál van
Eladó A vas!
Rotax 123!
Új dugó, henger!
Rendbe rakva, átnézve tüzetesen, csak ráülsz és menni kell vele.
Gumik szinte újak, szépen pörög!
Adok mellé 1 liter castrol power 1 olajat!
150.000, ALKU NINCS!
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni , most újítottam fel egy aprilia 127 blokkot be tetem a vázba a blokkot de még szárazon.És a kuplung felőli deknit még nem raktam fel , ha felrakom akkor szinte a kuplung kart 2 kézzel kel behúzom mi lehet az oka
Miért "kapja kifelé a motor a kormányt a kezemből" ? ha kicsit egyenletlen az út (a nagyobb gödröknél szinte teljesen le kell lassítani) nagyon ráz a kormány jobbra, balra. Fordított teleszkóp van benne. Nem csillapítanának normálisan a teleszkópok ?