Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. :)

Márpedig tudomásom szerint mindenkinek igaza van. :)
Ez egy Aprilia ETX 125, de Aprilia Tuareg Rallynak is hívják.
3 fajta "Tuareg" van
Aprilia Tuareg Wind, Aprilia Tuareg Rally, és Aprilia ('Tuareg') ETX

Legalábbis nekem eddig ez jött le az évek során ahogy nézegettem a Tuaregeket. :)
Aprilia ETX 125 hátsó sárvédőt keresnék hibátlan állapotút, ugyanis az enyém sajnos törött! Csatolok róla pár képet...
Akinek van jelezze és privátban megbeszéljük.
600 lehetőség !

Gyerünk, gyerünk,. alkudható szerintem.
lajt22@citromail.hu
holnap tudok képet küldeni ha adsz egy email címet
Természetesen, küldök majd képeket, holnap ha lesz időm leszedem a rezot is és lefestem, arról azért nem is küldtem, majd festés után! Meg akkor csinálok a motorrol és a felfogatásokról is képet, de 1-1-ben ilyen motorom van nekem is mint a tiéd....
Ára teljesen felújított állapotban 20e.
üdv.
Komoly kipufogó rendszer :) kérhetek képet a félfogatásról meg a kanyarulatról? de amúgy menyi?
Hello.

Szerintem veled beszéltem már aprod.hu-n is, de ha esetleg nem, akkor nekem van egy komplett Arrow rendszerem a motorodhoz! Rotax 127 blokkos az enyém is és ha jól tudom ezek ETX-ek :-)
Képe van a dekniröl? menyiért adnád?
http://www.motorcyclespecs.co.... AZ már 2 személyes, az enyém 1
szerintem egy 1986-os Aprilia Tuareg 125 rally
Üdv,rég jártam erre de jó volt újra olvasgatni :)
Az lenne a kérdésem,hogy milyen tűscsapágyak járnak az alsó villába? (nem rég vettem a gépet,nem volt használva szinte semmit,eredeti gumikkal volt,de ahogy elnéztem volt egy hüvelyezés,sajnos a gyújtás is hiányzott de sikerűl egy más gép gyújtását ráépíteni s most meg a rolnik is megadták magukat )
Heló nekem van oldaldeknim
Üdv mindenkinek.

Egy ideje nálam van már a motor, de rengeteg (fórum, Google) keresgélés után sem jöttem rá , hogy milyen motor is ez ami a képen szerepel. Évjárat nincs rajta. A kormánynál ennyi van írva Aprilia EXT 01003 -----(FIGYELEM nem írtam félre!) Többen is mondták , hogy ami rá van írva (aprilia tuareg rally etx 125) az kb 3 motor típus :D nem tudom mi az igaz és mi nem. A blokkja rotax 127 típusú. Igazából alkatrészek érdekelnének ami fontosabb lenne ehez a motorhoz való kipufogó és egy gyújtás felőli dekni

VALAKI AKI NAGYON ÉRTI AZONOSÍTHATNÁ :D milyen blokk , 1 vagy 2 személyes vagy valami össze barkácsolt gép.

Segítséget előre is köszönöm
Eladó Aprilia Tuareg Wind -Rotax 123 blokkal szerelt motorkerékpár minden alkatrésze.
A képen látható motorról van szó ami jelenleg egyben van és megy!

szombatimate@freemaqil.hu
06-30-403-65-51
Nekem az rx-en így van
Nekem az rx-en így van
Keresek SÜRGŐSEN 2-4DB INDEXET!
Kérem jelentkezzen akinek van!
szombatimate@freemail.hu-06-30-403-6551
Aprilia ETX 125ccm-hez keresek berugókart, tengelyt már sikerült szereznem, úgyhogy csak berugókar kellene! Rotax 127 blokkos, nem tudom megegyező e a 122-123-al a ricnije?
sziasztok.
Megtudjátok nekem mondani, hogy mennyit fogyaszt egy Aprilia Tuareg 600 Wind.
Válaszotokat köszönöm!
berenyiadrienn89@freemail.hu
köszi szépen nemsokára jelentekezem s megbeszéljük ! :D
Haliho.Köszi NemesG.Remélem hamar el megy ez a tél és gurulhatunk egy jót.Én is ritkán vagyok mostanában,mert hát a moci is alszik.:) Azért vigyázz magadra.
heló valaki leirná az aprilia tuareg 123 rotax hoz a fesszabályzó színszerinti bekötését
Vagy lehet hogy szirupos már benne az olaj , vagy nagyon sok van benne. Esetleg!