Márpedig tudomásom szerint mindenkinek igaza van. :)
Ez egy Aprilia ETX 125, de Aprilia Tuareg Rallynak is hívják.
3 fajta "Tuareg" van
Aprilia Tuareg Wind, Aprilia Tuareg Rally, és Aprilia ('Tuareg') ETX
Legalábbis nekem eddig ez jött le az évek során ahogy nézegettem a Tuaregeket. :)
Aprilia ETX 125 hátsó sárvédőt keresnék hibátlan állapotút, ugyanis az enyém sajnos törött! Csatolok róla pár képet...
Akinek van jelezze és privátban megbeszéljük.
Természetesen, küldök majd képeket, holnap ha lesz időm leszedem a rezot is és lefestem, arról azért nem is küldtem, majd festés után! Meg akkor csinálok a motorrol és a felfogatásokról is képet, de 1-1-ben ilyen motorom van nekem is mint a tiéd....
Ára teljesen felújított állapotban 20e.
Szerintem veled beszéltem már aprod.hu-n is, de ha esetleg nem, akkor nekem van egy komplett Arrow rendszerem a motorodhoz! Rotax 127 blokkos az enyém is és ha jól tudom ezek ETX-ek :-)
Üdv,rég jártam erre de jó volt újra olvasgatni :)
Az lenne a kérdésem,hogy milyen tűscsapágyak járnak az alsó villába? (nem rég vettem a gépet,nem volt használva szinte semmit,eredeti gumikkal volt,de ahogy elnéztem volt egy hüvelyezés,sajnos a gyújtás is hiányzott de sikerűl egy más gép gyújtását ráépíteni s most meg a rolnik is megadták magukat )
Egy ideje nálam van már a motor, de rengeteg (fórum, Google) keresgélés után sem jöttem rá , hogy milyen motor is ez ami a képen szerepel. Évjárat nincs rajta. A kormánynál ennyi van írva Aprilia EXT 01003 -----(FIGYELEM nem írtam félre!) Többen is mondták , hogy ami rá van írva (aprilia tuareg rally etx 125) az kb 3 motor típus :D nem tudom mi az igaz és mi nem. A blokkja rotax 127 típusú. Igazából alkatrészek érdekelnének ami fontosabb lenne ehez a motorhoz való kipufogó és egy gyújtás felőli dekni
VALAKI AKI NAGYON ÉRTI AZONOSÍTHATNÁ :D milyen blokk , 1 vagy 2 személyes vagy valami össze barkácsolt gép.
Eladó Aprilia Tuareg Wind -Rotax 123 blokkal szerelt motorkerékpár minden alkatrésze.
A képen látható motorról van szó ami jelenleg egyben van és megy!
Aprilia ETX 125ccm-hez keresek berugókart, tengelyt már sikerült szereznem, úgyhogy csak berugókar kellene! Rotax 127 blokkos, nem tudom megegyező e a 122-123-al a ricnije?
Haliho.Köszi NemesG.Remélem hamar el megy ez a tél és gurulhatunk egy jót.Én is ritkán vagyok mostanában,mert hát a moci is alszik.:) Azért vigyázz magadra.
Márpedig tudomásom szerint mindenkinek igaza van. :)
Ez egy Aprilia ETX 125, de Aprilia Tuareg Rallynak is hívják.
3 fajta "Tuareg" van
Aprilia Tuareg Wind, Aprilia Tuareg Rally, és Aprilia ('Tuareg') ETX
Legalábbis nekem eddig ez jött le az évek során ahogy nézegettem a Tuaregeket. :)