Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó maradék Aprilia ET és Tuareg 50 alkatrészek

Összesen 15.000 Ft, ami tartalmazza az utánvétes posta árát is.

honda4022@gmail.com
0630/725-5588

Alsó láncterelõ
Bal oldali védõrács
Berúgó tengely és racsni (RV)
Berúgószerkezet (Minarelli RV)
Elsõ fékcsõ
Elsõ féktárcsa védõ
Fordulatszámmérõ spirál
Hátsó lámpatartó
Hátsó sárvédõ
Hátsó tárcsavédõk
Jobb oldali védõrács
Kiegyenlítõ tartály
Kuplungdekli (Minarelli RV)
Láncterelõ
Mûszerfal
Rezó kipufogó
Váltótengely (Minarelli RV)
Villahíd
Vízforgató (Minarelli RV)
Eladó maradék Aprilia ET és Tuareg 50 alkatrészek

Összesen 15.000 Ft, ami tartalmazza az utánvétes posta árát is.

honda4022@gmail.com
0630/725-5588

Alsó láncterelõ
Bal oldali védõrács
Berúgó tengely és racsni (RV)
Berúgószerkezet (Minarelli RV)
Elsõ fékcsõ
Elsõ féktárcsa védõ
Fordulatszámmérõ spirál
Hátsó lámpatartó
Hátsó sárvédõ
Hátsó tárcsavédõk
Jobb oldali védõrács
Kiegyenlítõ tartály
Kuplungdekli (Minarelli RV)
Láncterelõ
Mûszerfal
Rezó kipufogó
Váltótengely (Minarelli RV)
Villahíd
Vízforgató (Minarelli RV)
Összesen 4 dcl, villánként 2-2. A minőség meg oly mindegy nem fogod észre venni, mert már próbáltam. Jótanács alaposan takarítsd ki belülről.
Rave2 Power eladó!6000ft akit érdkel irjon.űdv
Keresek tuareg 350 hátsó féknyereg konzolt!
Köszönöm szépen a válaszokat meg a fórum linket.
Szia!

Nálam más a helyzet, mivel az enyém injektoros. Enyém simán indul, szivató sem kell jóformán. Csak hosszabb állást követően dadog, amíg ki nem kormoltatom. :D
A kawasakim karbis, ráadásul 23 éves. Elég nehezen indult ahogy bejöttek a hidegek, aztán cseréltünk gyertyát, és jobb lett.

http://www.rsvforum.com/forumH...
Ez kimondottan Pegaso fórum, itt elég sok turpisságra tudják a megoldást.

Üdv.
Keresek Aprilia Rx 125-höz ülés alatti idom bal-jobb és 34-es karbihoz szívócsonkot,sztendert!reális áron!
Aprilia ETX125 motor első teleszkopba mennyi olaj kell és milyen minőségű tudja valaki? A motor 1986 körüli lehet, teszek be egy képet ilyen az enyém is. Ha valaki tud segíteni ebben azt megköszönném...

Aprilia ETX125
Rotax 123-as blokk eladó!

Zsír új Meteor dugattyúval, frissen hónolt henger, kottyanás-lógás mentes hajtókar, tökéletes főtengely, jó csapágyak- szimeringek, pontos váltó! Ajándék hozzá power ( nem elektromos)

Gyújtás és karbi nélkül!

Ár: 60.000Ft.

06-30-403-6551

Ugyan itt TUAREGHEZ (wind) minden alkatrész!
Köszönöm a válaszokat én meg azt hittem már rosszalkodik:)
persze,ugy kevesebb levegőt kap,több benzint.azért ugrik 1 ből :D
Köszönöm szépen a választ. nekem is így csinálja hogy elkapja és leáll! De akkor ez természetes csak sajnálom az önindítót:( De ha leveszem az ülést és oda rakom a kezem akkor indul szépen próbáld ki!
Szia!

Először is Üdv köztünk. :)
A Pegasodnak nincsen semmi baja, csak egyszerűen egy hengeres révén, télen nem mindig kapja el az ütemet. :)
Nekem a legnagyobb hidegben is 3. indításra elindult. :)
Először tötyög egy kicsit, leáll, aztán megint, és utána beindul. Ez szerintem természetes.

Erről az ülés levételről még nem hallottam. :)
hello érdeklődnék hogy neked a pegaso-d hidegben indul szépen
?Mert enyém azt csinálja hogy hidegben akkor indul szépen ha leveszem az ülést és ahol a levegőt szívja oda rakom a kezem elég egy másodpercre és utána nincs vele baj. De gondolom ez em normális 3 napja vettem:):):)
Sziasztok!

Boldog új évet nektek. Én bizony motoroztam az ünnepek alatt is.
A Pegasot is kihoztam kicsit valamelyik nap, de főleg a Kawát kínoztam.
Két videó: http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...

Üdv.
Viszont .
Sziasztok!
Amig el nem felejtem addig: BOLDOG ÚJ ÈVET MINDENKINEK!

Jövőre ujra friss lovakkal megerősitett motorral találkozunk,tervek szerint minden hová el is jutok mostmár! Vègre! :)

A vègère egy ilyen volt,ès ilyen lett portrè! :)
Köszi a segítséget. Nem olcsó, de azért megrendelem. így már remélem tökéletes lesz a power.
Gondolom ezt keresed: http://italmondo.hu/shop/27-mo...
Felül a kapcsolat menügomb alatt van az elérhetőségük!
Üdv!
Eladó egy rakat Rotax123-as alkatrész. Körübelül 30Kg van benne rengeteg minden: kb 5 pár blokkfél, deklik, balance tengely, rugók, hézagolók, váltóalkatrészek, hengerfejek, víztérfedelek, önindítók, kupplungok, műanyag fogaskerekek, főtengely végére való fogaskerekek, sérült hengerek, váltórúd, membrán, gumicsonk.
Képet kérésre küldök. Email: popi3096@gmail.com

Irányár:23.000Ft Alkudni kötelező!
Sziasztok. Pneumatikus power szelephez keresek rugót. Ha van valakinek, vagy tudja hogy hol lehet venni újat, kérem segítsen. Előre is köszönöm !
Sziasztok ! Rotax 127 es blokhoz keresek berugókart SOS ! Illetve a váltóba mennyi olaj kell ? kufu1984@freemail.hu
Gyári idomszett eladó!

Fejidom, tank, kormány melletti fehér idom, ülés( még gyári üléshuzattal), oldal idomok, hasidom, doboz tartó idom!
Ajándék első (lámparáccsal), hátsó lámpák, plexi!

Ár: 13.500Ft!

06-30-403-6551
Rotax 123-as blokk eladó!

Zsír új Meteor dugattyúval, frissen hónolt henger, kottyanás-lógás mentes hajtókar, tökéletes főtengely, jó csapágyak- szimeringek, pontos váltó! Ajándék hozzá power ( nem elektromos)

Gyújtás és karbi nélkül!

Ár: 60.000Ft.

06-30-403-6551