sorry ha nem stimmelt vmi meret, emlekezetem szerint este mertem legutobb es lehet nem jol irtam fel az biztos hogy nem volt szandekos a dolog
s a lenyeg hogy sikerult athodalnod a problemat es jol tudod hasznalni. kiszolgal meg egy ideig az tuti, mert jol rugozott nalam is a mociban meg egyben volt
Sajnos rövidebb ahogy mondtad és így a Rally beült vele elég viccesen, úgyhogy a rugóstag hegesztgetése helyett AF1 himbarendszer egyik alkatrészét építettem be a motorba(ha már ezeket bontom )ami a rövidebb és így egy szösszenetnyit még magasabbra is emelte a mocit mint eredetileg volt....éppen hogy fel lehet húzni középszenderre...(épphogy nem dől el) 186 cm vagyok, de nehezen rakom le a lábam róla...nagyon durva
A rugó nagyon jó csillapít, és így már minden okés! Még egyszer örök hálám
Hali.
Május 14., 17., 23.
Eddig a motorral még sehogy sem állok, sajna. :-(
Nincs idő rá a francba...
Március végén lesz egy hosszabb hétvége. Tavaszi szünet.... Akkor már remélem tudok rá fordítani kellő energiát.
Először is tankolni kell, aztán remélem nem jön elő semmi gond. Tavaly eléggé benne voltam, hogy idén csak motorozni kelljen.
Itt a jó idő és november óta semmi....
a karbin nem lett allitva semmi, csak a levegocsavar de nem vmi jol reagal arra se, most vegigneztem a szerelesi leirast es vegre megtalaltam hogy 2 fordulatot kell kitekerni a levegocsavaron a gyari beallitashoz.
holnap meglesem meg a tu allasat es a levegocsavart hatha sikerrel jarok.
volt ma nekem is hogy mentem vele es mikor lassitottam megallt alattam. olyan mintha pillanatokra nem kapna anyagot
Nekem akkor csinálta ezt amikor visszábbvettem a tűt a karbikban.. Nem kapott elég anyagot ezért leállt.. Akár menet közben is amikor visszaesett alapjáratra a motor fordulata (kanyarodás közben stb.)
Ha állítottál a karbidon, akkor szerintem érdemes lenne visszaállítani. :)
en ma mar szet is szedtem egyszer s ossze is raktam. az alapjarattal nem ok vmi... szabalytalanul jar s leall idonkent.
szetszedtem a karbit de tiszta mindene es nem lattam hibat se. agyalok hogy mitol lehet
én mindig találok valami más elfoglaltságot mint hogy a mocit rakjam összefele a jó időt látván tegnap inkább elmentem horgászni egyet bár szinte csak a műanyagokat kéne felrakjam.
nagyon nagy a csend alszanak meg a motorok?
nekem osszeallt a gep vegre(uj vezermulanc csere, uj tomitesek csereje, szelep+szelephazkoszorules, uj szelepszarszimeringek, szelephezagallitas, hengerfejsikolas+uj hengerfejtomites+uj szelepdeklitomites,uj olaj es szurok,kuplungtarcsakinyomo csere)
pocc-roff a gep, van egy kis alapjarati ingadozas meg,de be kell loni a karbit es kesz a szezonra. eddig 10 km van benne
csak a jo idot varjuk
Sziasztok!cserélném a tuareg 125rally motoromat!tuareg 50 esre!képet a hétvégén tudok küldeni!ha valakit érdekelne az szóljon!egy kis foglalkozást igényel de sajnos családi okok miatt nemtudok költeni rá!remélem tudtok segíteni!elöre is köszönöm!
Sikerült venni egy 125 tuareget ami 89 év.
a blokk oldalán viszont nem aprilia felirat van hanem rotax! ez melyik blokk és hány lovas lehet?