Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó melód lesz, és jól is keresel, akkor nincs értelme alkatrészekkel üzletelgetni...

Köszi, jelenleg nem kell semmi alkatrész. Úgyis szólok, ha valami kell....
nem kelnek alkatrészek ?
áááá
én lhet kiszálok belőle ha elmegyek pestre dolgozni csak havonta járnék haza ugymeg nem müködik az üzlet :D
Most feltöltheted a "készletet".
Pont én is ránéztem a légszűrőre egy hete. Az 1. nagy lyuknál egy pici por és ennyi.
Akkor már elhiszem azt, hogy motoroznak egyet és pucolni kell. Eddig kételkedtem, hogy hogy a viharba lesz az egy óra motorozás után koszos.... most már megvan. :D

Ma lett új lánc, már fel is raktam. Meg beadtam a kárpitoshoz az ülést. Hát hétvége felé lesz kész... Mondtam neki, hogy még a héten kellene, mert hétfőn GO van. Sötét kék lesz, mint gyárilag is volt.
áá az nagyon kevés
anyit már nem szeretnék rá költeni de ha oda adod 7 ezeré akor megveszem.
nekm vanak idojaim!
nekem van 12e
wind

Mielőtt beszereled a blokkot mindig probáld ki! Tedd rá a váltokart és pakolgasd fel-le! Közben forgasd a kuplung tengelyét csak ugy kosár nélkül hogy forgassa a váltót! Ha ugy működik,nem akad és könnyen megy,akkor lesz jo! Utánna jöhet a kuplung! Nézd meg a lépletőket éppek-e! Kissé meghajolhat de inkább törik! Szerintem a kukactengely alá fog kelleni még hézagoló hogy könnyen tolja a léptetőket! Miközben probálod a váltotengelyt nyomd befelé a kukactengelynek mert a rajta lévő rugó kicsit visszatol rajta,s ha ahhoz állitasz akkor beszerelve meg fog szorulni! Csak nyugi! Ez türelem játék!
Azért szorul mert rossz a hézag! Könnyen kell kapcsolodnia mert csak egyszer fog roppanni! De akkor kuka lesz a váltó! Vedd ki a blokkot! Nem hajt a tatár! Szétveszed a blokkfelet a jobb oldali félben kell maradnia a váltósornak cakli-pakli! Megtámasztod a kezeddel hogy egyenesen álljon és a váltókarral működteted! Ha akad az azért van mert valamelyik hézag nem jó és a léptető villa ferdén tolja! A kuplungodnak emelnie kell 5mm hogy leváljanak a lamellák! Azért csuszik mert rossz a rugó vagy vagy kicsi a holtjáték! Eddig nem csuszott? A blokkot meg ne huzasd össze barbár módon mert melegen szorulhat! Ne járj vele mert meg fog akadni a válto visszaváltásnál de akkor nyekk! Folyt. köv.
helo
jövőhéten megbirom pontosan mondani mert most találtam rá vevőt .
ha elviszi akor az öszes pótalkatrész ki fogom árulni.
mint pl:blok(hiányos),idomok,tank,teleszkóp,cdi,önindító,hátsó felni,fogaskerekek,stb.
Csak egyben eladó? Mert érdekelne a blokk gyújtás és henger nélkül.
És még a fej idom is érdekelne a plexivel ha bontódna.
Melyik típus? A wind vagy a rally?
Helló srácok!
Fekete rotax 127 -es rave blokkot keresek gyújtás és henger nélkül.
Tud valaki eladót?
15
tuareg50rv!

Szerinted? Összeraktam a blokkot, jó lett, csak a kuplungom csúszik meg felső tartományban, pedig a lamellák jók! Lehet az olaj vagy a kuplungrugó?
A másik, nem szorul benne se a primer, se a szekunder tengely, szétszedett állapotban gömbfogóval tekerve a váltódobot, ami a léptetővillákat mozgatja könnyen járt, kapcsolta szépen a sebességeket, de ha a váltóruddal próbáltam váltani, nagyon nehezen kapcsolt. Most összerakva, iszonyat erővel kell váltani, hogy bevegye a sebességet, 1km után fájt a lábfejem, de meg van mind a 4 fokozat. Szerited valami a váltórúdnál lehet? Bár mozgatva azt a tengelyt, az sem szorul.
ahogy mondod, a szivóhang miatt van ilyen hangja.ami csalogato lehet. :D de hosszutavon kifizetodobb a zart legszurohaz.en pont minap lestem a legszuroszivacsomat...tavasszal pucoltam es fujtam be..igy nyar vegen volt rajta vagy 2 koromnyi folton kosz egy nyitott haznal azert eleg gyakran kell pucolni.
tudom melyik a 127es legszurohaz. eleg idetlen kialakitas sztem. a 123as mar jobb egy fokkal leg de a feladatat pedig mind2 elvegzi
aprilia tuareg bontódik van rotax 123 alkatrész is!
sem amal trafó is!
ducati feszabályzó
felnik gumik idomok stb.
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Aprilia Tuareg, AF1 125 km óra meghatjás
Ára: 4eFt
Érd:
garancz.jozsef@hotmail.com
06-30/8146410
Ahha, akkor itt ezeknek a hanghatásoknak jó részét a szívászaj adja....
A Tuaregé elég zárt... a lemeztankosnak még kevesebb a nyílása.
Nem olyan mint a tiéd volt, hogy csonkon megy be a tetején elölről a levegő...
Ezeknek oldalt az idom alatt, a fedelük felső negyedén van 5 vagy 6 lyuk.
Egy nagyobb és a több kisebb.... Mondjuk szívászaja abszolút minimális....

De azért valami jó kis dob nem ártana azért hozzá. :)
ismeros helyzet. nekem is epp ezert volt anno egy komplett tuareg bontva dobozban...ha kell vmi csak felpattintom..de szerencsere nem kellett nagyon, utana meg hogy elment eladogattam a cuccokat is.jo cuccra es fogyoeszkozre mindig van vevo ugye. :D

azert nem lesz neked ilyen hangja semmilyen vegdobbal mert itt a hang nagyobb reszenek nincs sok koze a vegdobhoz
azert hangosabb es masabb a hangja a crossoknak mert nyitott a legszurohazuk.altalaban csak alulrol zart...felul az ules van felette,oldalt viszont majdnem teljesen nyitottak..csak az idom van felettuk.

a tuarege meg teljesen zart ugye...meg a szivonyilas is meg van vezetve a gumival...
Megjött! Től...