Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük a dicséretet!
Mik azok a sárga csillagok ott alatta? Már akartam.kérdezni eddig is csak elfelejtettem!
Kissé lerontotta a minőséget az oldal. De a túlvilági mivolta megmaradt!
Tetszetős motor a TDR. Elvállalnék egy ilyet, olyan szép állapotút mint a tiéd.
Igen, az is az enyém! De mivel a nyári melóból összejött 90.000ft, és egy másik biznisz is hozott a konyhára, így van most pénzem venni egy Tuareget.
Az szép. :)

A TDR-el mi a helyzet, az is a tiéd?
Zsir!
Képet! Képet! Képet!........

Na,egyet feltoltam majd megláttyuk fogadta e! Ha kész,megy a többi! Csak hogy tudják miről van szó!
Eladtam 180.000be!
Várjuk a tuareget.
DT-t segítesz szállítani? eladod?
Na, 19 órakor nézem meg a kis Tuareget, de ha nyélbe ütöttük az üzletet, rakok fel képet. Holnap kelhetek korán, mert segítek szállítani a DT-m...
Oda kerül, ha fent rákattintasz a "videók" fülre.
Feltéve, ha ide töltöd fel.
Feltöltheted máshova is, és akkor csak belinkeled ide.
A közösbe?
Na ha sikerül megcsinálni kiteszem! Lesz min nyáladzani!
Jó étvágyat!
Saját adatlapodra rámész felül a címsor végén és ott lehet videót feltenni.
Az kikerül a videók alatti fül, gyüjteményébe is.
Megyek enni! Majd leszek! Megnézem az adatlapodat is akkor! Köszi!
Ide hogy lehet feltenni? Vagy csak képet lehet?
Alacsonyan jobb lett, akkor nem tudott eddig vissza menni teljesen.

Régen jobban kipörgött, és most már nem, az annak a jele, hogy lassan kopott. Gyengébb a kompressziója már, mint akkor volt.
Lassan érik egy felújítás.

Az a gumi ki van hasadva, az azért gond, mert így nem segít nyitni a gáznyomás annyira, mintha zárt lenne.
Ilyet én cseréltem tavaly. Valami 3000 Ft-volt.
Pénzes Kart, Táborfalva. Tőlük vettem, mert Rotax osztályú gokartokkal foglalkoznak. Nekik van, mert azokon is ugyanez a power szelep van.
Visszajöttem.

Tiszta MotoGP ahogy gépelsz. Tartod a fordulatot rendesen. :)
Összeraktam ma a powert, nem sok változás következett be, annyi hogy mintha alacsony fordulaton jobban menne. Az a "baj" amúgy, hogy még 4. fokozatig kipörög, de utána már nem nagyon akar, 6.ban max 9500, ami olyan 120as végseb. régen a 140-et simán tudta. mondjuk már a blokkban is van km rendesen, ezért nem is erőltetem. ja meg annyi, hogy ha leveszem a műanyag kupakot azalatt van az a gumi akármi, na az nekem a powernyelv felőli oldalán eléggé rendesen ki van hasadva.
Az a szakasz nekem is nagy kedvencem kiváló aszfalt hétköznap gyér forgalom, és itt van kb 30 km-re. mi kell még?
Na ott van! Bámulj ès sirj!
Probálok küldeni megint! Az egyik az elment akkor a másiknak is el kell! Habár.....
Ja tényleg! Igy mind a két oldalt lesz stenderem is egyben!
Jó az!

Szegényt úgy meg rakod, hogy el se tud majd dőlni a sok cucctól.
Nem is olyan biztos hogy jo ez a gép!
De igen igen igen igen......

Ha kész lesz dobok képet! Ugy gondoltam ha 2 kipuff akkor 2 táska is kellene! Hátra nem teszek dobozt! Igy is kevés a hely! Oda majd megy a hálózsák!