Alacsonyan jobb lett, akkor nem tudott eddig vissza menni teljesen.
Régen jobban kipörgött, és most már nem, az annak a jele, hogy lassan kopott. Gyengébb a kompressziója már, mint akkor volt.
Lassan érik egy felújítás.
Az a gumi ki van hasadva, az azért gond, mert így nem segít nyitni a gáznyomás annyira, mintha zárt lenne.
Ilyet én cseréltem tavaly. Valami 3000 Ft-volt.
Pénzes Kart, Táborfalva. Tőlük vettem, mert Rotax osztályú gokartokkal foglalkoznak. Nekik van, mert azokon is ugyanez a power szelep van.
Összeraktam ma a powert, nem sok változás következett be, annyi hogy mintha alacsony fordulaton jobban menne. Az a "baj" amúgy, hogy még 4. fokozatig kipörög, de utána már nem nagyon akar, 6.ban max 9500, ami olyan 120as végseb. régen a 140-et simán tudta. mondjuk már a blokkban is van km rendesen, ezért nem is erőltetem. ja meg annyi, hogy ha leveszem a műanyag kupakot azalatt van az a gumi akármi, na az nekem a powernyelv felőli oldalán eléggé rendesen ki van hasadva.
A TDR-el mi a helyzet, az is a tiéd?
Képet! Képet! Képet!........
Na,egyet feltoltam majd megláttyuk fogadta e! Ha kész,megy a többi! Csak hogy tudják miről van szó!
DT-t segítesz szállítani? eladod?
Feltéve, ha ide töltöd fel.
Feltöltheted máshova is, és akkor csak belinkeled ide.
Na ha sikerül megcsinálni kiteszem! Lesz min nyáladzani!
Az kikerül a videók alatti fül, gyüjteményébe is.
Régen jobban kipörgött, és most már nem, az annak a jele, hogy lassan kopott. Gyengébb a kompressziója már, mint akkor volt.
Lassan érik egy felújítás.
Az a gumi ki van hasadva, az azért gond, mert így nem segít nyitni a gáznyomás annyira, mintha zárt lenne.
Ilyet én cseréltem tavaly. Valami 3000 Ft-volt.
Pénzes Kart, Táborfalva. Tőlük vettem, mert Rotax osztályú gokartokkal foglalkoznak. Nekik van, mert azokon is ugyanez a power szelep van.
Tiszta MotoGP ahogy gépelsz. Tartod a fordulatot rendesen. :)
Szegényt úgy meg rakod, hogy el se tud majd dőlni a sok cucctól.
De igen igen igen igen......
Ha kész lesz dobok képet! Ugy gondoltam ha 2 kipuff akkor 2 táska is kellene! Hátra nem teszek dobozt! Igy is kevés a hely! Oda majd megy a hálózsák!