érdekel minden,ami brümmög... szeretem az értelmes gondolatmeneteket,örülök,ha valaki kicsit reálisabban látja a világot,nem csak a zsindex szemén keresztül
Beleolvasok minden topicba,egyszer réges-rég mentem nagy tuareggel,óriási élmény volt
Ááá semmi. Csak egy apró célzásom miatt, ami persze Iminek szólt, egy jókora céltábla lettem. Csak ennyi.
Szóltam már tegnap is a modinak, kétféle úton is, törölje az ominózus hozzászólásomat, nehogy szó érje a ház elejét. Úgy látszik nyaral.
De engem nem érdekel, minden csoda 3 napig tart. Ez a 2.
4. éve járok erre a fórumra rendszeresen, így nem kérdéses, hogy kitartok.
Ha valamelyikőtöknek, neked, Viktornak vagy Attilának ez probléma a továbbiakban, akkor elgondolkodom még azon, hogy a talira sem megyek. Mert ti 3-an csendben voltatok ezidáig és lehet nem tartotok "ígényt" rám. Olyan tekintetben, hogy..... ha végigolvastad eldöntöd vagyis eldöntitek.
Uram isten mivan itt ? emberek ez egy motoros forum terelődjünk vissza a motorokhoz ezekre a nagy dumákra senki nem kivancsi vannak erre helyek ahol ezeket mondhatjátok és oszthatjátok az eszt de ez pont nem az, megint valaki olyan tévedt ide akinek rossz napja volt vagy unatkozott.
Had kérdezzem meg, hogy tévedtél ide be most? Ne értsd félre nem elzavarni akarlak. :)
Csak nekem ismerős vagy, voltál te már itt a Tuareges fórumban valamiért én úgy emlékszem, és szerintem segítettem neked valamibe, azért vagy ismerős.
"Köszönöm az eddigi segítséget mint említettem, de olyan környezetben ahol ezek az eszmék terjengenek, én nem érzem magam jól. (még mielőtt félreértenéd, nem vagyok sem "vágottfaszú" sem "cigány" sem egyéb olyan rasszba tartozó amit a cimboráid utálnak. Szimplán gondolkodó ember vagyok aki talán túl sokat élt ezekhez az eszmékhez viszonyítva "kultúrált" országban ahol az embereknek nem kell attól parázni hogy a bőrszíne vagy vallása miatt elkalapálják az utcán.)"
Ne akard megmagyarázni,hogy téged vagy a nejedet attrocitás ért a vallásod,bőrszined vagy akármi miatt,mert nem hiszem el.Itt a magyar embert éri attrocitás,nem a külföldit,cigányt,stb.Maximum,ha nagyon kitűnsz a megszokott közegből,megbámulnak,összesúgnak a hátad mögött,azt is csak meglepődésből, a magyar ember ilyen
Először talán töltsd ki az adatlapodat,utána hirdesd a nagy liberális eszméket...Nem tudom melyik bolygón élsz,ha nem látod az ok-okozat összefüggését a "rásszizmus" kialakulásában
A mondandódat nekem címezted, és azt sem írtad oda, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Lehet elhamarkodottan reagáltam, de akkor is. A célzás benne volt.
Még annyit ehhez, hogy az éremnek két oldala van!
Nem szabad csak az egyiket nézni és a másikat elítélni ezért!
Az egyoldalú médiától, meg hányni tudnék, meg sok ember velem együtt.
Attól, hogy az ember mit hisz, az egy állapot. A tényleges állást elhallgatni, szőnyeg alá söpörni, nem old meg semmit!
Elég volt az offolásból!
Ha valakinek ehhez még van valami hozzáfűzni valója, akkor az adatlapomon ott az elérhetőségem.
Azért csak visszanéztél ide....
"tizen/huszonéves kopasz jobbikos nacionalista"
Ezt kikérem magamnak! Sosem tartoztam és nem is fogok semmilyen, politikai vagy más különböző eszméket valló csoportulásba tartozni!
Ha neked az a kép szűrődött le rólam, hogy kopasz vagyok és nagy Magyarországos pólóban, kárpátiát hallgatva élem életem, akkor jókorát tévedsz.
Álca színű ruházatot láthatsz rajtam, mert a munkára épp tökéletesek. Strapabíró anyagok. Meg hát horgászni nem járhat az ember piros pólóban és rövidnadrágban.....
Baranyában lakom és itt is születtem, egy az Ormánság széli faluban. Szüleim szintén itt születtek és így tovább....
Modern paraszti életet éljük, ha helyesen akarok fogalmazni. Mivel gépekkel dolgozunk a földeken, nem lóval.
Gondolom azt tudod itt nagyok sok a kisebbség száma.
Nagyon sokat ismerek belőlük a környéken, de a bűnöző egyedeiket elítélem!
Csak a kettős mérce ami, nem kell nekem a ködősítés, élő példa itt élek közöttük. Míg ők nekik majdnem mindent finanszíroz az állam, addig nekünk meg kell izzadni a pénzért... Olyanformán finanszírozzák őket, hogy ingyen tanszer, ebéd az iskolában, valami gondja van fut a polgármesterhez pénzért.... sorolhatnám.
Az állami finanszírozás meg tudod honnan megy, a Mi zsebünkből...
2006. Sok fiatal, azért ment oda, hogy tomboljon... Erről én nem akarok vitatkozni. Nem voltam ott.
Bármely Magyar embert megkérdezel vagy egy kicsit kulturáltabb kisebbségit, akkor mindegyik azt fogja neked mondani, hogy a jelenlegi helyzet nem jó! Mind a Magyar többségi társadalomnak, mind a kisebbségeknek. Ebben szerintem egyetértünk, ha már másba reményvesztett lett az ügy.
Polgárháború? Hát én úgy látom, amit egyre többször mondogatnak, az a végén úgy is lesz. Remélem megoldódik nélküle a helyzet, mert azt tudjuk, milyen egy há...... bár saját bőrömön még nem tapasztaltam, de nem is akarom.
Egyszer-kétszer megfordult a fejemben, hogy jelentkezzek a honvédségnél, de letettem róla. De nem azért akartam vagy akarok még katona lenni, mert vérszomjam van, hanem ez egy olyan dolog, amin minden férfinak át kell esni. De lehet rosszul gondolom.
Egyet bekezdést még a végére, kicsit tőled idézek.
"Köszönöm az eddigi segítséget mint említettem, de olyan környezetben ahol ezek az eszmék terjengenek, én nem érzem magam jól. (még mielőtt félreértenéd, nem vagyok sem "vágottfaszú" sem "cigány" sem egyéb olyan rasszba tartozó amit a cimboráid utálnak. Szimplán gondolkodó ember vagyok aki talán túl sokat élt ezekhez az eszmékhez viszonyítva "kultúrált" országban ahol az embereknek nem kell attól parázni hogy a bőrszíne vagy vallása miatt elkalapálják az utcán.)"
Először is, szívesen segítettem. Tegnap direkt visszaolvastam és majdnem 100%-ban csak én segítettem neked. Egy-két alkatrész vásárlási szándéknál más is. Ha én olyan ember lennek, mint akinek hiszel, akkor állat módjára, telefostam volna a fórumot, mindenféle szarral, csak azért mert neked valaha is segítettem.
Egyetlen olyan cimborám sincs, akiket te annak hiszel. Személy szerint, élőben még egyet sem láttam, "a nagy hazafiak" közül.
Jó pár dologban egyetértek velük, amelyben az országot próbálják "menteni" az tény.
És az utolsó mondatod, a legjobb amiről szólni kellene a dolognak.
Ezt szeretném én is ebben az országban. Hogy az ember végigmehessen úgy az utcán, ott is ahol a kisebbség nagyobb hányadban lakik, hogy nem éri semmiféle verbális vagy fizikai bántalmazás.
Ez a saját falumban megvan, de csak azért, mert ismernek!
Fele-fele a lakosság aránya.
Részemről ennyi, és elnézést kérek, hogy azt feltételeztem rólad, hogy zsidó vagy.
Köszönöm, hogy végig olvastad! További szép napot mindenkinek!
Imigráns családból származok, de itt születtem magyarországon. Én, a fiatalokkal ellentétben tudom milyen az amikor az ember üldözötté válik a saját családjában. Legyen az zsidó szülők Magyar gyereke vagy ázsia szülők Magyar gyereke. Ezeknek a mai kölyköknek lövésük sincs arról mekkora ajándék a béke és a békességben élés. Ezért csak unalomból vizionálnak polgárháborút. És nem a segítőkészségről beszéltem hanem a rasszista antiszemita barmokról. Akinek nem inge ne vegye magára, de az állatok eme elfaját kategórikusan értelmeztem. És ezeknek az állatoknak van lehetőségük ebbe a csordába tartozni. Nem úgy mint mondjuk egy zsidó szülők gyerekének.
Nem akarok belepofázni, de szerintem te félreérted a helyzetet. Ahogy én eddig megismertem NemesG-t ( élőben még sosem találkoztunk)véleményem szerint egyáltalán nem ilyen eszmét valló ember. Ja és nevezzük nevén a gyereket, te a skinheadekre gondolsz. Szerintem ő az az ember aki utoljára akarná a feleségedet erőszakkal bántalmazni, sőt felteszem, még a kerítésedet sem hugyozná le egyszersem. Azért láttam már én is egy két ilyen embert, amiről te beszélsz, nem hinném hogy ilyen segítőkészek lennének itt a fórumon.. És mivel eléggé általánosítottál, szeretném kifejteni a saját álláspontomat is. Szerint te egy nagy büdös álomvilágban élsz vagy valahol elszigetelve. "az embereknek nem kell attól parázni hogy a bőrszíne vagy vallása miatt elkalapálják az utcán." jártál már te egy jó kis cigánylakta faluban? na ha valahol akkor ott igazán lehetne fosni, végig akarnál menni biciklivel, a falu végén jó ha a gatyád rajtad maradna.. És ezt nem az interneten olvastam, hiszem itt élek a csodálatos borsodban.. De mégegy példa: focimeccs. Hazai játékosok mind romák , s az szurkolótáboruk kb vasvillával és kaszával várták volna az ellenfél játékosokat ha gólt mernek rúgni. És ez sajnos nem vicc. És most lehet trollkodni, hogy hát de nem mindegyik olyan. Nem dicsekvésképpen, de én Miskolc talán legjobb gimnáziumában végeztem, és a négy év alatt egy roma tanulóval nem találkoztam a kapukon belül. furcsa, vajon miért? Vagy elég megnézni a fiatalkorúak börtönét hát ott sem a fehér a domináló szín. De biztos ez mind véletlen. Szerintem ha normálisan tudnának élni, dolgozni mint a többi ember, be tudnának illeszkedni a társadalomba, kevés ember maradna aki cigányozna. De jelen állás szerint nyugodtan meg lehet kövezni, de szerintem egy hulladék népség. evolúciós zsákutca. Semmit nem csinálnak, ja de lopnak, fizetést felveszik elisszák elgépezik, basznak és szaporodnak mint a patkány aztán felveszik a lóvét. Akinek nem inge nem veszi magára, de elég ritka valljuk be. Ja és erről nem csak ők tehetnek, hanem az állam is, hogy hagyja ezt megcsinálni, de nem is tesznek ellene semmit. nem szélsőséges eszmék ezek,csupán ez a nagy büdös igazság, vagy lehet hogy csak én vagyok olyan nyomorék, hogy bassza a szemem hogy én küszködök próbálok előrébb lenni, mások meg szarnak bele az egészbe, s csak bosszúságot okoznak az embernek. A másik meg az antiszemitizmus,,,, lehet védelmezni őket, de akkor valaki vagy a; nem ember vagy b; barlangban lakik. nem véletlenül nem mindenki kedveli őket. Egyszerű példa, megtörtént eset. Városban egy külföldi befektető érkezik felajánlja hogy új gyárat létesít. erre polgármester: mennyit kapok én zsebbe? na ezért tartunk ott ahol.. nemhogy örülne baszzameg hogy valaki fejleszt, nem ő akkoris csakis magára... erre a befektető az összes ismerősének elmondja, bárhová csak mo-ra nem menjetek.. Ja és ajánlom figyelmedbe a Bennfentesek című filmet ( Inside Job) érdekes dolgokat hoz fel, amik valahogy nem kerülnek be a híradásokba. Szóval mielőtt valaki mielőtt annyira támogatjuk őket, nézzük már meg a tényleges állapotot, hogy mit is csinálnak...
rotax 123 alkatrészek eladóak!
blokk gyújtás és hengerszet nélkül tökéletes 30e
sem amal trafó 12e
ducati feszab 6e
és még elégé sok alaktrész van!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Egy utolsó hozzászólás.
Aki zsidózik és ezt teszi a kollektív bűnösség elve alatt, az antiszemita. Ezt a szart bárhogy is cukrozzuk, akkor is az marad. Csakúgy mint aki a feketéket, sárgákat gyűlöli a fent megjelölt okok miatt, az rasszista.
Aki mindezt még megkeveri egy jó kis polgárháborús vízióval/kívánsággal, az pedig nagy valószínűséggel egy tizen/huszonéves kopasz jobbikos nacionalista.
Az élet ilyen egyszerű és ebbe nem is akarok jobban belefolyni. Az ilyen ordas eszméket terjesztő emberektől a lehető legtávolabb maradni, végső esetben ha feleségemet kell megévdeni (volt rá példa, mivel asszony szemmel láthatóan nem Magyar származású) akkor meg kiverni a szart is belőlük szánalom nélkül.
Talán ha 2006-ben ez a csürhe nem törte volna szarrá a kocsimat, talán ha ezektől a kopasz kis suhanc geciktől nem kellett volna asszonyt annyiszor megvédenem, nem így állnék hozzá. (szimplán lesajnálnám ezt a fajtát) de hát ember tervez, Isten végez.
Köszönöm az eddigi segítséget mint említettem, de olyan környezetben ahol ezek az eszmék terjengenek, én nem érzem magam jól. (még mielőtt félreértenéd, nem vagyok sem "vágottfaszú" sem "cigány" sem egyéb olyan rasszba tartozó amit a cimboráid utálnak. Szimplán gondolkodó ember vagyok aki talán túl sokat élt ezekhez az eszmékhez viszonyítva "kultúrált" országban ahol az embereknek nem kell attól parázni hogy a bőrszíne vagy vallása miatt elkalapálják az utcán.)
Boldog leszel ugy is!
Alkatrész az van szarásig! Nekem is hegyekben áll a garázsban! De nem elado! kell nekem! Hehe....
De van bőven azzal nem lesz gond! A srácok itt bontanak mindent ami aprilia! Ha kell valami itt meg lesz! Vagy ha nem akkor megtudod honnan kaphatsz!
Elvileg sokat költött a blokk felújításra, nem nagyon használta, inkább a garázsban állt, ismerősük szerelő, ő újította fel. Na, majd meglátjuk! Szorítsatok, mert boldog Tuareg tulaj akarok lenni!
Ja, és alkatrész ellátottság milyen?
Jo olaj minden hova! Drága de kell! Mikor én vettem nemérdekelt csak az hogy az enyém legyen! De nem bántam meg! Jo! Van vele most gond de 32000km futott gond nélkül! Ne csörögjön vagy rángasson! A kuplungnak lesz hangja az olyan mindegyiken! Ha csilingelő hangot hallasz gázadáskor akkor az nincs felujjitva azt most mondom!
1.- el ne fikázz vele mert akkor drágán veszel egy romot!
50-es lesz ha jol emlékszem azt mondtad?! Nem egy erőgép! 7500-ig! De onnan zsirul megy! De ez attol függ hogyan van beállitva! Mekkora a karbi,hogy van belőve a gyula rajta! Szeretni fogod az biztos! Nem olyan mint a többi! Ez egy "nagy" lesz a kicsik között! De ott nagy lesz! Hogy mire figyelj?! Hát megérzés! De ezek nem mai gépek,meg azt irtad felujjitva! Vigyázni kell rá! Jo gazda kell neki mert amit kér azt ha megadod,meghálájja majd!
érdekel minden,ami brümmög... szeretem az értelmes gondolatmeneteket,örülök,ha valaki kicsit reálisabban látja a világot,nem csak a zsindex szemén keresztül
Beleolvasok minden topicba,egyszer réges-rég mentem nagy tuareggel,óriási élmény volt