Ilyen tekintetben, is ugye minnél nagyobb valami annál többe kerül.
Le sem merem neked írni, mennyi a biztosítás a kicsire, bár apám nevén fut így olcsóbb, de akkoris. Dobsz egy hátast, ha meghallod.
Meg a másik, spórolni nem éri meg, főleg a motoron nem. Mert az életeddel játszol, két keréken. Ha innen nézzük, biztonság fontosabb. Inkább kihagyok egy motorozást....
Na itt vagyok már! Hogy a rák kezdje ki a máját aki ennyi melót rak össze!
Van mit olvasni ugy látom! Alig értem a végére! Tiszta a viz a pohárban? Mert mingyá megyek és veszek egy 1200-as gépet oszt azon majd vitázunk hogy jobb-e mint a 650-es!
Csak poén volt! Vett az asszony oldaltáskákat a vasamra! Kiváncsi vagyok milyen! Remélem nem valami nagy harmónika kofferek mert el se birja a moci!
nem az adó miatt,azt nem számoltam...3-4-5000 km-t megy egy hátsó...Új Power pure-t raktam fel a román túra előtt,azóta összesen mentem 4000-4500 km-t,1 mm van a kopásjelzőig...és még sorolhatnám...
Amit nyújt a motorozás, nagyon is megéri.
Hegyvidéki utakon azért nyüstölni kell picit, mivel csak 125-ös, de 2 ütemű és ezért kissé többet eszik a 4 ütemüekhez képest..
De ha azt nézzük, nektek sokkal több az adó a két nagyra, így tényleg költséghatékonyabb.
Én azt mondom, még mindig jobb ha motorozik az ember egy jót, mint a kocsmába vedelni....
Oksa. Bocsi ha megsértettelek. Nem ez volt a szándékom, csak aggályomnak adtam hangot. De térjünk vissza az eredeit témához, a tuareghez ami vallástól, és rassztól független :)
Az igen.
Bükk, egyszer el kell menjek arra.
Mindig is szeretnék, jó kis hegyvidéki utakon motorozni. Eddig csak a Mecsek van meg, mivel ez van a legközelebb.
igen,minden évben 2 túrára megyünk már 5. éve,nagyon élvezzük,persze a sok kicsit is hétvégenként,nagy szerelmem a Felsőtárkány-Répáshuta-Lillafüred szakasz,évente 3-4x biztos meglátogatom,de sajna nincs túl közel hozzám,ausztria közelebb van...
Mint írtam, minden csoda 3 napig tart.... Kiálltam magamért.
Az, hogy neki én egy szélsőjobbosradikálisferkómak tűnök, nem zavar, míg mást nem kezd el ebbe az irányba terelni.
Biztos jóember a Kowee, csak ezt nagyon a szívére vette.
Ha nem írja nekem azt amit tegnap délelőtt, akkor a kutya se emlékezne rá, mit írtam Iminek....
Elvégre ez a Tuareges fórum és nem vallási/politikai fórum.
Néha lusta vagy olvasni.... nem árt meg senkinek az olvasás. :D
Na inkább motorozzunk.... többet ér!
engem nagyon nem izgat milyen nezeteid vannak amig nem engem sulytasz vele de sok fórumot el szúrtak már ilyenekkel hogy egymást szidtak az emberek én azért nem szóltam semmit mert nem igazan érdekelt a dolog mert ne ma mocikrol volt szó elvégre ezért vagyunk itt hogy a mocikrol beszéljünk mivel tuareges vagy igy ott a helyed a találkán. meg ilyen hosszú szöveget néha lusta vagyok elolvasni
Loerő verseny? Hehe... 100 ló a limit! Na de egyszer az enyém lesz!
Olyan gumival nem indulsz útnak, amiből már kilátszik a szövet meg a drót na.
Beszéltem a servicével! Azt monta Hétfőn vigyem be! Megmondja mi lesz! Egy biztos! Jo pénzt otthagyok az lesz!
Levettem a hideginditási kábel! Rosszabb lett! Valami más gond is van vele!
1200 vs. 650 hűűű kirobban a köbcenti háború.. én inkább kimaradok, 125-el labdába se rúghatok.
Képet dobjál, milyen lesz majd az oldaltáskákkal.
Le sem merem neked írni, mennyi a biztosítás a kicsire, bár apám nevén fut így olcsóbb, de akkoris. Dobsz egy hátast, ha meghallod.
Meg a másik, spórolni nem éri meg, főleg a motoron nem. Mert az életeddel játszol, két keréken. Ha innen nézzük, biztonság fontosabb. Inkább kihagyok egy motorozást....
Van mit olvasni ugy látom! Alig értem a végére! Tiszta a viz a pohárban? Mert mingyá megyek és veszek egy 1200-as gépet oszt azon majd vitázunk hogy jobb-e mint a 650-es!
Csak poén volt! Vett az asszony oldaltáskákat a vasamra! Kiváncsi vagyok milyen! Remélem nem valami nagy harmónika kofferek mert el se birja a moci!
Örülök, hogy megoldódni látszik a dolog.
Hegyvidéki utakon azért nyüstölni kell picit, mivel csak 125-ös, de 2 ütemű és ezért kissé többet eszik a 4 ütemüekhez képest..
De ha azt nézzük, nektek sokkal több az adó a két nagyra, így tényleg költséghatékonyabb.
Én azt mondom, még mindig jobb ha motorozik az ember egy jót, mint a kocsmába vedelni....
Bükk, egyszer el kell menjek arra.
Mindig is szeretnék, jó kis hegyvidéki utakon motorozni. Eddig csak a Mecsek van meg, mivel ez van a legközelebb.
Megnéztem a galériádat, nagyon szép tájakon motoroztál!
Azért ezek az igazi élmények.
Az, hogy neki én egy szélsőjobbosradikálisferkómak tűnök, nem zavar, míg mást nem kezd el ebbe az irányba terelni.
Biztos jóember a Kowee, csak ezt nagyon a szívére vette.
Ha nem írja nekem azt amit tegnap délelőtt, akkor a kutya se emlékezne rá, mit írtam Iminek....
Elvégre ez a Tuareges fórum és nem vallási/politikai fórum.
Néha lusta vagy olvasni.... nem árt meg senkinek az olvasás. :D
Na inkább motorozzunk.... többet ér!
ráadásul fasza földúton,kezem-lábam remegett utána:)
Én is így látom a dolgokat, hasonlóan mint te. Ne csak az orráig lásson az ember....
600-assal?
Egyik álom a sok közül...