Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rotax 123 egyben vagy bontva!

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
Elvileg fellehet újjítani egy szimering cserével de az a baj ha gázos mert akkorazt is felkell tölteni , nekem a ki pitbike-hoz van egyspéci hátsó telóm csak folyik előle az olaj (így adták) úgyhogyvlószínű inkább elviszem egy ilyen spéciszakihoz hogy rakja rendbe az a tuti minthogy én szét faragom.
Régebben próbáltam/próbáltattam felujitani, de nem igazán lehet, átkellene alakitatni mert sajnos eléggé spéci karmanytúk vannak benne amit nem lehet beszerezni..
jaja, vegighuztam a hetet, most 2 pihi aztan vasarnap megint melo...
holnap nekiugrok meg 1 kort adok a csapnak, ha nem lesz jo nem tom mi lesz vele
Hát te legalább melóztál...
Bűvöld már meg azt a csapot.... nehogy a végén még kidőlsz a sorból emiatt... :D
Zoli,
központi rugós tagot javítottál-e már?
Engedi kissé az olajat a szárnál.... egyáltalán lehet ott karmanytút/szimeringet cserélni?
csondbe vagyunk mert melozunk en leg is tuti eddig de holnapismet benzincsapszervizeles 48. probalkozasra.
amugy meg 1ertelmu hogy ott a helyed a talin!
Tudok fém fékcsövet csavarokkal eggyüt olcsón! HA érdekel irj emailt és ott a részleteket!
Üdv
Remény vész el utoljára.... :)

Nehéz ám tip-top 125-ötöst találni.... De nem lehetetlen.
Ha rendezett papiros, azok jobbak, mint a többi szemét 125/50.....
Hát igen... Viszont nem adom fel, mert egyszer biztos lesz egy patent kis 50 vagy 125-ös Tuaregem!
Ez a kár volt megnézni kategória..... Jobban jártál, hogy sarkon fordultál.
Ja, és folyt az olaj, ja és az olaj jelző lámpa is égett, mire csak annyit mondott,hogy nem fog ez megsülni... Ja, mondom, ez mindent elárult...
Mikor kitolta, mondom hm, kinézet 5/4. Berúgta, majd csörgött-zörgött, kuplung csúszott, teleszkópok eléggé hogy is mondjam... össze voltak esve, pontatlan váltó, rossz lánc és lánckerék, az erő sem volt vele...
Kár....
Valami bővebb?
Na, srácok, ebből nem lett Tuareg. Hogy is mondjam? Az elvárásaimnak nem felelt meg. Kezdjük a "felújított" blokkal...
Gondolkodtam már rajta, hogy kicsit kellene ráállítani az olajszivattyúra.
De majd, ha meglesz az új főfúvóka, szerintem addig várok vele...
Jaaaa! Akkor már tudom mi az ott!

Az enyém is olajosabb szokott lenni! Ilyen sose volt!
Pedig a karikát egy tereppel kezdtem, csiga tempóban, 2.-3.-ban mert nem akartam nagy port kavarni...
Utána kimentem az útra, szomszédfaluig és vissza. max. 5500-ig pörgetve.

Ezek szerint jól sikerült a karbi beállításom.
Szép őzbarna szinű ez enyém ettől jóval olajosabb.
Szerintetek? Jó avagy nem?
Szerintem középút...
Az már majdnem 30 ezer.
Jobb megelőzni a bajt....
Osztályozhatod a videót.
Kinek mennyire tetszik, az átlagot is írja vele egy sorban.
Kint a keresőbe, csak a csillagokat mutatja, mennyire "tetszetős" a vidid.
Full 5 csillag sosem lesz, semmi. Mert vannak olyan trollgecik, akik direkt leszavaznak mindent....
Van valakinek Tuareghez-ETX125-höz eladó ELSŐ FÉKHEZ FÉKCSŐ+CSAVAR?
Valami.nekem lehet kimaradt akkor bocsesz! De miért is adtad el?
ez várható volt már..amit én mentem vele az kb olyan 15 ezer az előző tulaj is olyan 13 ezret, és ugyanazzal a dugóval. szóval van benne már rendesen. Mondjuk hangja nincs még, de muszáj lesz nekiesni.