Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2umit belsőstöl odadom 12e-be! tökéletes mindegyik!
van de azt gumisol adom csak
Helló! Érdekelne h van-e gumi belsőd. 90/90-21előre és 120/90-17hátra.
Egy ideiglenes dolog.: Annyira csinálod meg a csapot, hogy kifelé ne eresszen, még ha nem is zár. A tűszelepek csak kibírnak pár nap "extrém" bevetést.... Legalább a talit le tudd bonyolítani, annyi is elég lenne.
Hát valahogy old meg.. Akár ideiglenesen is.. :D Te pont nem hiányozhatsz a taliról.. ;) :D
ez a gondom nekem is hogy nem talalok csapot hirtelen. neztem a tuareget de annak meg ellentetes a kifolyo iranya. bizok benne hogy talalok 2 heten belul csapot es minden ok lesz.
Majd egyszer leszeded.... :)

Vigyázni a pasztával, csak nagyon vékonyan szabad... Mert többet árt mint használ. Most már te is, a saját bőrödön érezted. :D
Hát, sanszos. :D
Ez biza nagyon meg van tépve. Ennyire teljesen felesleges volt, de hát erről ugye csak az előző gazdája tehet.

A power gondot megoldottam. Szabadon mozgott, viszont ahogyan éreztem, a paszta folyt bele a furatokba. Ilyenkor úgy szeretem magamat, hogy ilyen apróságok milyen nagy galibát tudnak okozni. De legalább motoroztam egy jót, és most csak ez számít.
Az én csapomat is kegyetlenül nehéz elcsavarni... Akkor lehet, hogy az enyém is nagyon meg van húzva.. és lehet, hogy pont ezért, hogy ne eressszen.. De még jó, hogy eddig nem nyultam hozzá.. Akkor ez után sem fogok.. :D Kibírom valahogy..
Másik csapot, se lehet gyorsan leakasztani..... :S

Azt láttam, hogy két csavar stucnival, csatlakozik a tankhoz.
Egy ilyen stucnit csinálni és egy másik fajta csapot rácsatlakoztatni ideiglenesen, összelehetne hozni szerintem. Aztán vadászol egy eredeti csapra, árban is elfogadhatóra... Ez egy ötlet csak.
hat ugye a szoritasat egy rugos alatetszeru lemezgyuru vegzi...ezen hajtottam mar mindenfele.. ugy van ahogy mondod amugy... ha nagyon meghajtom jol befesziti de akkor meg lehetetlenseg eltekerni. ha havi 1x tekernem azt mondom oke...de mindig tekergetni lehetetlen ugy... ha meg lazabbra hagyom hogy tekerni lehessen, ez a gyari felallas ugye akkor tehetek akarmilyen tomitest atenged.... probaltam 10 gumival...teszteltem borrel is(a bor nem engedett at de mivel rugalmasabb mint a gumi nem all olyan fixen a tekero es ezert akkor meg kifele ereszt....) most a legutolso proban lecsiszoltam a kis peremekbol (a csapban belul ahol a lyukak vannak azoknal van ilyen majd 2 mili perem hogy megalljon a tomites ugye..ne forogjon el.. epp arra gondoltam hogy kikopott a gumi es magasabb a perem mint a gumi ugye...) kis kezi csiszoloval leszedtem belole..igy tuti nem er kivul a gumin de igy is enged.... mar nincs tobb otletem csak a masik csap... 3 hete all emelon lassan a gep a szezon kozepen a tali elott nem sokkal
Ha még szorosabbra húzod össze a csapot akkor is átenged? Bár ilyenkor már két szelet zsíros kenyér kell a nyitásához....

Csak másik lesz a vége... :S
a vastagsaga olyasmi nagyon mint a gyari tomites. vagtam majd 10 darabot meg vagy 20x szetszedtem osszeraktam de semmi. ha kifele nem folyik akkor atenged...ha nem enged at akkor kifele folyik. :S
masik csap lesz ennek a vege nagyon ugy latom, csak talalnek vhol :S:S:S
Akkor szar gumit küldtem! Bassza meg! Legalább ennyivel hozzájàrultam volna a mocidhoz,hogy jo legyen mielőbb! Lehet még az is vékony neki nem? Valami vastag tömör gumit kellene szerezni hozzá!
jaa
hat nem tudom mi lesz vele lassan. most nezelodok de nem talalok bontva csapot hozza.:S
Utolsó két mondathoz, kézzel mozgatva.
Én még azóta is agyalok a kuplungon, de csak az jut mindig az eszembe, hogy ronggyal ráfogtam és fater letekerte könnyen.
Mondjuk a mienk sosem volt megtépve és utoljára is csak "érzéssel" húztam meg. Na mind1.

Power, könnyen megeshet, hogy sok lett a paszta.
Egyáltalán ki tud nyitni rendesen? Könnyen mozog?
A kuplung ügyet jegeltem. Nem jön le, ezért most nem erőltetem. Majd ha lesz időm, újra foglalkozom vele. Azért köszi a válaszokat.

Viszont most a power szívat, de nagyon. Vagy legalábbis szerintem az, mert máshoz nem nyúltam. Kitakarítottam, mindent úgy raktam vissza, ahogyan volt. Kivéve azt, hogy egy új O-gyűrűt tettem rá (kettő volt, nem tudom miért), illetve új tömítést készítettem, tömítőpasztával bekentem.
Egyszerűen olyan, mintha nem működne, erőtlen, 6000-nél erősen megtorpan. Basszus, ugye nem?! Befolyhatott a paszta abba a két kis furatba?
Hmmm. Bassza meg, én hirtelen a főtengely végi anyára gondoltam.
Akkor a kuplung még nincs bontva.... Evvel most feladtad a leckét.
Mert nem emlékszem, hogy mi hogy szoktuk azt ott lelazítani.... De azt megjegyzem simán crovával megy, csak nem tudom hogyan.

Attila ötlete jó! Én annyival spékelném meg, hogy a kinyomólemezre hegesztenék egy szárat, amit meg tudsz jó fogni. De a lemez is kb. 3-4mm-es legyen! Amiből csinálod, de lehet így is eldurran valamelyik csap.
Ezt valami bírka agyon húzta csak azt nem tudom minek.... lemez rögzíti az anyát, nem esik az le...

Power szelep,
Igen tudod állítani, az alsóval. Vigyázz, nehogy elérje a dugattyút a nyelv. Én is, és Attila is jártunk már így. A fúró mesterek jóvoltából....
Teljesen rajt volt jó úgy, de azt azért nem ártana megnézni, hogy zárt állapotban mennyire van a dugattyútól. Hőtágulást is bele kell kalkulálni...
Hát ha találkozóig nem oldod meg valahogy, akkor max üvegből szívja majd az ikerkarbi a benyát.. :D:D (belerakod a hátsó dobozodba.. :D
na ez leg jo hir akkor ha alakul a gep beallitasa. most en is inditottam delelott szereles alatt, pocrof. jot tett neki elsore a karbipucolas es allitas.
csak kar hogy uzemanyagot nem kap mert mindenfele folyik csak oda nem ahova kene
7,5el mar le kene rantsa elvileg. szivtam mar amugy enis parszor azzal az anyaval, volt hogy fel napom ment ra mire lejott...
ha csinalsz tartot es ellentartasz akkor talan leszedi a legkulcs utana.
hat nem tudom mi lesz a csapommal, mar 3 tomitest vagtam bele de semmi eredmeny. ha eppen egy kis benzint toltok bele meg jo is, de ha felontom vagy 3 liternel mar enged mint allat...nem birja a nyomast. :S
ime 1-2 kep a hengerrol, ep allapotu, csak dugo kell bele. berugotengelyem is van. de kar nincs. a komplett szerkezet megvan akar kar nelkul amugy...
henger 5000, tengely 2500, berugoszerkezet 2500
erdekel?