Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szopat a freemail-ed! Megy a citrom-ra!
Akkor küld ugyanerre, csak a free helyett citro-t írjál.
Itt vagyok! Csak nem akar elmenni a mail! A freemail sose akarja fogadni a g mailt! Rohadjon meg! De probálkozom!
Hol vagy, elvittek az UFO-k?
Jó megy a gép, a power tisztítás után? Valami változás?
az szép épp tesztüzem volt azért nincs rajta idom
40000-nél már igencsak eldobni kéne....
Én két olajcserénként szoktam cserélni, az 20000.

Szupertitkos anyag? Vazze te is írsz az Obamának levelet vagy mi?
Na jovan na!

a gyertya? 40000 van benne! Na kűdöm a valamit! Szupertitkos anyag! Ha elkotyogod tudod mi lesz!
Jóvanna most akartam egyébként is írni. Katt adatlap.
Kűggyé má mail cimet!
Ez meg sok mindentől függ. Légtömeg vagy mennyiség mérő is lehet ludas. De nem biztos.
Van ám tuning! :D

Lehet, hogy baszakodik valami jeladó. Ezért indul néha másodikra.
Vagy a hidegindító részében van a gubanc...
Így van.

"Meg lehet élni, de na..." Milyen színvonalon? Mert az a nem mindegy.
Dobsz egy email cimet? Àttranszportálok valamit!
Forro droton érkezett!

Ha valakinek van 350-es tuareghez gyujtásalkatrésze az szoljon! Bármi ami van! Ide küldheti az árat meg az alkatrész nevét: kukacmukac99@gmail.com
Köszi!
Kurva sokat! Szépen járva,de tényleg ovatosban 50km/h nál 5.sebességgel városon kivül nem huzatva szépen 90-nel akkor kijön olyan 8lityko! Ha ugy használod ahogyan jol esik akkor 13-14!

Jéé... hol az első idomod? De furcsa igy! Olyan Naked Byke filinges! De jol mutat!
Ha nem veszed tolakodásnak így mennyit eszik?
És akkor a brazilok is megérnek külön egy külön teadélutánt.... na de mindegy mi nem ezért vagyunk itt hanem ezért:

Bár kicsit mintha lomhább lenne!
Adatok!
1.4-benzin
16 szelep
láncos vezérlés
Remus kipuff rendszer
kihegyezett motor: 100ló,nagyobb leömlők,erősebb injektor,Bosch befecskendezők,sport szűrő,elektromos turbo a levegő gyorsabb beáramlásnak 2500 felett! Mostanában ingadozik az alapjárat! Néha csak 2.-ra indul! De amugy megy!
Az a baj szerintem hogy annyi mindennel van itt baj, hogy ha sorolni kéne estig itt gépelnék. Na meg persze mindenki szivesebben élne, például németben, keresne 500.000-et havonta, de ha belegondol az ember vannak ettől jóval szarabb helyek. szóval nem lehet minden tökéletes, de az tény hogy ez sem jó így ahogy van. De 100 szónak is egy a vége, tényleg fent kellene elkezdeni a takarítást. És ahogy észrevettem egyikünk sem a felső rétegből jött, szóval az a nagy büdös igazság hogy a csak a fizetésből hát meg lehet élni, de na..
Tényleg, mi a gond a Nissanoddal?

Meg távgyógyítom....
Hát igen. Majd este mindig megindul kicsit....

Igen..., biztos hallottad már azt a mondást, hogy "Aki tudja nem mondja, aki pedig nem tudja az mondja" Evvel van itt a baj.
Szőnyeg alá seprés nem old meg semmit, inkább csak ront a helyzeten.

Jelen esetben kevesen vannak akik tudják és mondják is. És, hogy a szavaiddal éljek "Mi lesz?! Semmi!" Hát egy fecske nem csinál nyarat, mint szokták mondani....

Egy kis kitérő, ha már fecske, nálunk 21 pár fészkel és most költik a 3.-at... azaz 21*~4-5 fiókával és mindez 3.-szor az annyi mint, ~315

Na menj ebédelj valamit, aztán gurulj egyet a Tuareggel. Én így teszek.
Jó étvágyat!
Netalán besokall a nép és lesz egy fegyveres konfliktus ebben az országban, két oldala van az éremnek!

Egyik, eltávolítjuk a mocskot fentről és egy önálló (miért ne lenne az? a élelmezés teljesen biztosított, nyersanyagot az iparhoz ezután is lehet hozni, kivéve szén és urán. Uránércért pedig bőven akadna jelentkező további nyersanyagért cserébe, mint ahogy az régen is volt a másik únióba)
életképesebb országot létrehozni, mely független bármilyen külső politikai erőktől... Teljesen önszabályozó, a nép érdekeit szolgáló jóléti társadalmat létrehozni, mely biztosítaná az emberek megélhetését.
Munkahely, lakhatás.... A mai egyszerű polgár annyit nem keres, hogy tudna venni magának egy saját házat ill. lakást....

A másik oldala az éremnek, véres polgárháborúba torkollik az egész és majd kapjuk a külföldi "mentő kezet" mely majd onnantól fogva irányít itt mindent. (nem mintha most nem ez lenne)
Aztán újból bűnhődnünk kéne bizonyos dolgokért, amiért a majd 70 év ezelőtti dologért is büntetnek minket. Majd egy szintre hozzák a Magyarokat a Németekkel. Ebben a tekintetben.

Lásd a külföldieket a Magyarokhoz viszonyulva, bármilyen nemzetközi rendezvényen stb.... Ebben hibásak vezetőink is bőven.

De egyszerűen még mindig vannak emberek ebben az országban, akik újra és újra hatalomra juttatnak olyan embereket, akiknek a kukásautó hátulján kéne lógniuk és menedzselniük a gurulós kukákat a teherautóhoz....

Lehet nem én vagyok a legnépszerűbb itt ebben a topicban, már a reggeli dolog miatt is, de saját véleménye mindenkinek van!
Elvileg ebben látszólagdemokratikában szabad véleménynyilvánítás is gyakorolható.... uram bocsá élek vele.
Sajnos mostanság, mindig csak az éremnek az egyik oldalát nézik!
Közben a másik oldalára köpök egyet, de az adóforintja jól jön a ciprusi kiránduláshoz.. NA ERRŐL ENNYIT!
Lehetne itt naphosszát beszélni dolgokról, de ne offoljunk.

Egy vasdarab, ha más nem is összeköt minket. Úgy hívják, hogy az áprilisi Tuareg, mely az olasz motorkerékpár gyártás, kissé elfeledett, de nagyon is ékes tagja.
Na ugy látom magunkra maradtunk! De ami igy van az igy van! Biztos vannak akik ugyan ezt láttyák csak nem mondják! Mert jaj mi lesz ha.... Mi lesz?! Semmi!

Autoszerlő lettél? Az jó! Valami van a Nissanommal!