Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna ez a valóság. Lehet lehunyt szemmel járni, de az rá is b@szik előbb-utóbb...

Én most végeztem autószerelőként. Még egy évet ráhúzok, hogy elvégezzem a technikusi képzést. Evvel is több lehetőséget adva magamnak. Szüleim mindig tisztességesen végzik a dolgukat és én is. Törvénytelen utat sosem járjuk!
Csak a törvényes út nagyon nehéz... nem marad majdnem semmi az embernek magára semmi. Még hogy nyaralás egy hétre az Adriára....? Ez csak álom. Még a Balatonra se futi. Nem úgy mint sok ide-oda röpköd, Ciprus... stb.

De van egy szint, ami alá már nem lehet menni.... és ez a szintet már sok ember elérte.....
Vezetőség úgy rossz, ahogy van!
A gengszterváltás óta, csak lefelé züllik ez az ország. Leépítettek mindent. Köztük a mezőgazdaságot, (cukorgyárak, stb.) de az még azért lélegzik olyan formán, hogy a gabona, kukorica, napraforgó, szója még megy. De a felvásárlási áraik bőven lent van a béka segge alatt.
Ugyanígy az állattenyésztés is....
Ipar pff.... A Dávidka a ledobott buszokat megint megvette jópénzért és szép égszínkék festést is ad nekik, meg a meglévőknek.
Buszgyártásunk világhírű, Ikarus? Szétbarmolták!

Lehetne sorolni-sorolni a dolgokat, de amíg egy rendes vezetőség nincs ott fent, addig nekünk lassan annyi lesz. Mert az eddigiek és a mostaniak is, az ország szétbarmolásán dolgoznak ilyen-olyan formában.

Ezaz, az utódaik.... mind-mind bekerülnek az ősök helyére és minden folytatódik tovább új köntösben.
Eddig miért befolyásolta akkor!? Baromság! Nincs kocsi,nincs fogyasztás mert a segge ki van a parasztnak! A másik a cigi! Egyre többe van! De az is kevesebb fogy ! Az emberek megveszik az olcso kapadohányt! Ennyi! Pedig jo ado van azon is! Drága legyen mert ha rákot kapsz,akkor a nemdohányzo fizeti az ellátásod! Tényleg? Ki ez a marha aki kitalált?! Fizetem a TB-t,van biztositásom,adozom! Az hogy a TB nem támogat lassan semmit az nem az emberek hibája! De akkor minek fizeti az ember?! Sok dolog van itt amit lehetne rágcsálni,csak az a helyzet,hogy ugy sem tesznek semmit amig a fentiek ilyen felfogásu embereket toboroznak utodnak!
Sajna de ez igy van! De ez a mi hibánk! A nép a hatalom nem a kormány! Seggberugdosni mindet odafent! Köznép közül feltölteni a vezetőséget és máris jobb lenne! Azt mondjàk nekünk dolgozz havi 80'000-ért! Ennyit kapsz! Ha kell jo,ha nem leszarunk! Ez a pálya! Én mindig oda megyek ahol többet kapok! Egy picsát nem nyalok azért hogy nekik jobb legyen! Mi mikor kapunk: benzinpénzt,kártyát,lakást,ruhatámogatást,autot,egyéb jutalmakat? Pedig ha mi nem gályázunk akkor ők szarul vannak! Nincs Ciprus,meg Cuba! De eljön a mi időnk is! Akkor fognak majd pislogni ha nem lesz aki eltartya őket! Van aki adózik van aki nem! Nekem 3 gyerekem van mégsem értek egyet ezzel a nem fizetek adót dologgal,csak minimális összeget! Igy minden drágább mert ez hiányzik a bevételből,csak azt nem értem ezt hogy nem veszik észre! Forint ingadozás! Benzin fel! Most is ingadozik,de nem emel! Nem kell mondja ö! Nem befolyásolja!
ELADÓ!
aprilia tuareg wind 125
(trafó baja van)110000ft
Könnyű mindent az Antiszemitizmussal letudni.
Neked rosszul esik a "vágott faszúzás" biztosan.
Nekem az esik kurvára rosszul, hogy valami ami régen történt, amit bizonyos emberek ebben az országban is elkövettek, a vezetés meg bele ment abba amibe, úgyis tudod,
minket "büntetnek" még mindig, amihez a mostani, meg még egy pár régebbi generációnak semmi köze nem volt!

De ha épeszű normális embernek tartod megad, akkor el kellene ítélned a Simon Peresz féle "megvesszük Magyarországot" féle megnyilvánulásokat. Evvel a Zsidóságot járatják le egy/több olyan helyen, mint például itt is, ahol igencsak "terjeszkednek" a tőkés befektetőik.

Régen is segítettem neked itt a fórumon, direkt visszakerestem, a blokkot szerelted kifelé azt tárgyaltuk utoljára, ezentúl is FOGOK NEKED SEGÍTENI !
Aztán, ha segítségemet elutasítod, nem haragszom meg érte, szíved joga eldönteni.
Ha többet ide be nem nézel, az is szíved joga!
Jelen esetben kiderült, identitásod engem nem zavar. Amióta erre a fórumra írok és az elejétől fogva tudom, akkor sem változtatott volna abban, amit eddig megtettem. Köztük a segítő szándékom feléd.

Ha most az oldalról engem kitiltanak, akkor kitiltanak a célzás miatt.
Sajnálom, hogy így alakult, de ezt már nem tudjuk meg nem történtnek nyilvánítani.
Van is! Mentem vele sisak nélkül mert az asszony mondta ha este jövök haza inkább toljam! Igaza volt! Ordit! De nem kicsit! De csak 7000 felett! Bàr alatta meg nem nagyon jár!
Most mi van?
Valamiről lemarattam?!
Vagy az agyam hagy ki vagy a gyujtásom?!
Köszönjük a zsidózást. Akkor én most el erről a fórumról. Korlátolt antiszemitákkal még ilyen szinten sem vállalok közösséget. Köszönöm az eddigi segítséget mindnekinek. További jó tobzódást.
Valami túlvilági hangja lehet az biztos.
Teljesen egyetértek avval amit írtál.

Pénz a lényeg... az évenkénti műszaki brüsszeli találmány.... csak a helyzet az, míg az árak itt úniós szinten vannak, de a fizetések meg sehol. Adó, adó hátán... fizetsz kb. a fingásért is... Csak erről nem igazán akarnak tudomást venni abba a kibaszott nagy demokratikus európai parlamentbe.
Közös lónak túrós a háta, szokták mondani. A punió dettó... a vágott faszúaknák meg kell a termőföld.... A Kárpát-medence meg épp tökéletes.
1- kép beöntő
2.-kép a szintjelző csavar
Csak azért hogy ne féljenek! Hanem a rettegés fogja el aki hátul van!
Sok embernek érvágás lesz majd ez a rendszámozás....
Direkt azért járt az ember 50-essel mert olcsó. De így....

Láttam galériába a blokkot.... hát ott elrendezte amit kell.
Egyik jelszó amit nem szabad elfelejteni ezeknél, ha dugót-hengert cserélsz/újítasz akkor a főtengelyt is kell. Friss cucc hazavágja hamar.
Lassan már "be se veszik" hogy 50 ccm. :D
Blokk teteje,kis kupak leteker,olaj beletölt! De alul tedd vissza a kis leeresztőt!
7 deci kell bele! Oldalt van a berugokarnál egy csavar azt kitekered,ha ott könnyezni kezd akkor oké!
Az a baj ezzel a kismotor rendszámozással, hogy egy kétélű fegyver. Egyik oldalról jó mert, lehet azonosítani őket, így talán kevesebb a lopás stb, ja meg balesetnél szerintem már volt olyan aki elment a picsába a kárt meg otthagyta maga mögött. Ja meg számomra a legidegesítőbb dolog hogy városban simán repesztenek 60-70el mondjuk egy 30-as táblánál, trafipax meg hiába fényképezi őket simán megússzák ezeket, mert már "fogó" rendőrök se nagyon vannak, mint régen.
Na de az árnyoldala viszont szerintem a nagy büdös bürökrácia. El nem bírom képzelni hogy január 1-ig felkészülnek mind az okádékirodák, mind a vizsgáztatóhelyek. Ha ez bejön szerintem akkora fejetlenség lesz mint a szar. Na meg az emberek sem fognak azért csőstül menni, vizsgáztatni, mert soknak még adásvételije sincs, meg az állapota alapján is simán bukta. Az más kérdés hogy más országban például Lengyelország bevált, de azért ott kicsit máshogy működnek a dolgok.. Nekem is megvan még a simsonom de én sem fogom elvinni, mert kb semmi értelme, 90% földúton megy
Végül nem is beszélve a lehúzós részről. Vajon mennyi lesz a vizsgáztatási díj? új rendszám, forgalmi, törzskönyv?:D valakinek ennyit a motorja nem ér. A másik meg a nagymotorok.. évente vizsgáztatni ugyan már.. Szerintem egy valamit is magára adó ember karbantartja a motorját, műszaki állapota megfelelő. Látni pár lepukkant motort, de valakinek meg kell kenni azokat a biztosokat is.. . Évente kellesz vizsgáztatni, akkor mondjuk az lenne az ésszerű, hogy akkor a vizsgadíj felé csökkenne nem? ehelyett épp most emelkedett szóval aki erre azt mondja hogy nem pénzbeszedés, akkor ott már bajok vannak.
Szia! Ne is nagyon keress mert alig van 50-es ebből a fajtábol! Rally meg Rx van bőven! Kiváncsi leszek az árra! Majd ird ki ide! De ne szépiccs rajta!

Én nem adnám el az enyémet! Na jó! 200'000!
Még annyi, hogy az Rv4-et hol lehet olajjal feltöléteni, illetve mennyi kell bele?
Huhh. Na ez egy jó kérdés. Fogalmam sincs még. Sajna nem találok 50es gyári Windeket hirdetve. Nem tudom mennyit érhet. Amit eddig helyrehoztam rajta: hátsó fék működik új betétekkel, km-óra, fordulatszámmérő mér, hátsó villát lefújtam mert le volt kopva, illetve most a motorja lesz "felújítva". 17,5 dellorto karbi van rajta, malossi szívócsonkkal, meg valami spéci légszűrővel, arrow rezó. Ami hiányzik róla, de nem találok rá: légszűrőház, olajtartály, kartervédő. Kűlsőleg tűrhető, karcosak az idomok hátul, elől jók.
Eladásra? Mennyi az annyi?
A Dt a vezérgép, melózni járok vele tavaly augusztus óta. 4l/100km. A kocsit 5ből kihozom ha nem taposom, de így legalább nem az kopik. Szeptemberben lesz 2 éve hogy megvettem az Octaviát, 4000et mentem vele azóta. A Dt-t tavaly augusztusban vettem, 4000et mentem azzal is. Nagyon egyben van, sajnálom eladni is. Mentem vele egyben 90km-t is, meg se kottyant neki. De ha bejön a rendszám, akkor se fogom 100ért odaadni, akkor inkább marad hobbi gépnek. A Tuareghez olcsón jutottam hozzá, az eladásra készül. Megszívtam vele, mert elvileg csak henger kellett volna rá, de mikor rákerült a henger, eltört a főtengely alsó tűgörgő kosara
Kimondottan tetszik!
Csak hogy legyen valami szép is a végére! Tessék! 2 kipuff! Csak a miheztartás végett! Hehe...
Van benne valami, mármint menjen maga a -né.

Nem csak a kavics, milyen faszás lehet, aszfalton, atlétába/topba, rövid nadrágban csúszni... csontig hatoló lesz a fájdalom, az 100%.

Majd folytatjuk, mára kilépek.... Jó éjszakát!
Egy-két alkalmi kört vittem az asszonyt de annyi! Mennyen maga! Látok olyanokat akik ugy visznek másik embert hogy kacsáznak az uton ha lassan kell menni vagy wha kanyarodnak! Jo moka nekik gondolom! A másik! Egy poloban,rövidnadrágban meg egy tornacipőben! Fasza gyerekeskednek,ha meg kap egy kavicsot a búrájába akkor perec van neki! Élvezet lehet 100-nál kavicsot kapni a mellkasodon!