Üdv Hozzáértők!
Tuareg Rally 50-hez keresnék önindítót baráti áron.A blokk 4 sebességes,a tipusát nem ismerem,de teszek fel róla képet.Nagyon tudna mosolyogni a szám,ha önindítós lenne a gépem.A helye megvan de sajna így vettem.
Pfff. Ha jól láttam a képen, levetted a kipufogót?
Ha igen, próbálj meg benyúlni és nyomni kifelé a nyelvet. Basztatni kell egy darabig biztos mire kijön.... De hát ez ilyen.
Szerintem, csak annyi a gond, hogy sok a lerakódás a nyelv végén, és nem igazán akar kiférni a hengerből.
WD-40-el áztasd meg egy kicsit, talán annyit old a kokszból, hogy szépen óvatosan húzva, ki tudod csalogatni.
Húzod amíg kijön, fújsz rá egy kicsit és visszatolod teljesen.
Ezt ismétled többször, akkor le kell annyira vakarja magáról a retket, hogy kijöjjön.
Próba cseresznye.
Ja és majd a nyelvnek drótkefével ne ess neki! Karcolni, meg ne karcold, mert még hamarabb megül rajta a kosz.
Az volna a legfaszásabb, ha felpolírozná az ember....
Srácok! ma elhatároztam, hoy szétszedem a powet, de már az elején elakadtam. leszedtem a műanyag kupakot, kicsdavartam a 2 csavart, de egyszerűen nem bírom kihúzni. valamit még ki kell venni hoy kijöjjön vagy csak kurvára bele van ragadva?
Ennek sajnos nem sok köze van a karbihoz..
Viszont ennyi információból még elég sok gondja lehet.. Mit értesz az alatt, hogy beakad az önindító?
- Ha csak ennyi baja lenne, akkor a szénkeféket kellene megnézni az önindítóban, és megtisztítani belülről az egészet.
- De azt írod, hogy nagyon nehezen mozog a dugó.. Ezek szerint lehet, hogy az miatt érzed erőtlennek az önindítót, mert akkora erőt már nem tud kifejteni, hogy megtekerje a....
- Beégett dugódat
- Ferde hajtókarodat (esetlegesen a tűgörgők kimozdulhattak a helyükről)
Most hírtelen nem jut több eset az eszembe, mert most keltem fel.. :)
A lényeg az, hogy Ne járj a motorral, amíg ez a baja megvan, mert több kárt csinálsz, mint ami most van..
Mindenképp szét kellene szedni a blokkot és átnézni, hogy minek is lehet baja. Viszont egy hajtókart házilag elég nehéz beállítani (szinte lehetetlen), ezért azt ne szedd ki otthon..
Helló!
olyan probléma lenne hogy valamiért beakad az önindítóm meg ha elindítom a motort berakom 1-be és szépen indulnák vele akkor olyan mintha 2-be akarnák indulni ez az erőtlenség esetleg karbi beállítás lenne? valaki valami ötlet?
dunlop belsom van 21 es 17 (elore-hatra), a jo fajta vastagfalu. mivel a 2nek van sulya es merete igy a posta standard csomagban 1150 ft, ha utalsz 2500 ft-ot mar kuldom is oket.
egyenlore semmi fejlemeny, ma meloztam es meg 3 napig melo egesz nap. penteken tudok vele foglalkozni ismet addig csak forog az agyam mit lehetne kitalalni meg hogy jo legyen
Szia! Ez nem egy Wind inkább? Nekem is ilyen van!