Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo!
valakinek nincs elado tuareg 350 CDI?
Nagyvason nincs.
nagyvas.hu
Üdv.

Keresek Tuareg wind 50hez hátsó fogaskereket. Használt, de használható is érdekel! Vagy honnan lehet venni?
Még a múlt héten elhagytam a hátsó lámpabúrámat, szóval ha valakinek van egy elfekvőbe vevő lennék rá, vagy ha csak kompletten adjátok az se baj
ime a pega 650 kereknyo masadati:
egyedul elol:1,8 hatul:1,9
2 szemellyel: elol:1,8, hatul:2,2

ezt irja a gyari manual.ezek a kozuti ertekek.

offroadra elol ugyanez minden esetben, hatul 2 szemellyel pedig 1.9.
a gumi 8e vagy kompleten 15e
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne h a 125-ös rotax blokkba való dugattyú megegyezik a 127-es rotaxéval? 55.00-ás csapszeg 15-ös.
Inkább felni nélkül érdekelne, nem tudok mit kezdeni vele, hacsak át nem építem az ETX-et hátul tárcsafékesre. Mi lenne az ára vele, illetve nélküle?
17" csak 1 gumi van 120/80/17 a mérete tökéletes!
vigyed fenistől!
Ooh nagyon köszönöm :D
Ez nekem a tuareg lengővillájára van felragasztva ezek a gyári értékek az első sor az 1 személlyel a 2. sor 2 személlyel kalkulálva. ( nem hiszem hogy sok eltérés lenne a pegáéhoz képest
4.60x17-es hátsó gumik milyenek vannak? Mutatnál képeket?
Tehát szerintetek mennyi levegő kell az első és a hátsó kerékbe? (Pega)
tuareg alkatrészek eladóak
van rotax 123-hoz is minden!
felnikböl és gumikbol leárazásokat tartok!
ha elviszed felnistöl a gumit csak 10e
Aha, szóval nem egyben jön le, hanem bontani kell a kötést. Így a képet látva már világos. Azt hiszem így már menni fog.
Köszi!
A kerületén lévő acélgyűrűt, (gyárilag) és látok rajta gyorskötözőt is, azt el kell távolítani, mert a mögötte lévő gumiharang van ráfogatva.
Ha levetted akkor lejön.
Ó a franc... Elforgatta a gép a képeket. Telefonnal készültek, állítva. Azért látható így is...
Nekifogtam lebontani az ETX powerszelepét NemesG. tanácsára, hátha megoldódik a 4-4500 közötti dadogás, szaggatás. Igen ám, a fedéllel és az anyacsavarral nem is volt gond, csak ezzel, ami itt a képeken látható. Csak forog egy helyben, de nem jön le. Pedig mát látom alatta a csavarokat, amiket még ki kellene tekerni, hogy kijöjjön a szelep. Hogyan tovább?
Üdv. Keresek sürgősen minarelli rv blokkhoz hengert+dugót, jó állapotút!
Fórum találkozó

Dunaújvárosi mólónál
2012. 08. 20. 10 órakor

Még bárki jelentkezhet! Legyünk minél többen! :)
A jó öreg Tuareg Wind... :) Nagyon hiányzik az enyém, de a tied a legszebb amit eddig láttam :)
Hát azt nem kéne megvárni míg meg büntet a szlovák rendőr.... :)
Köszi, mentem Kassa felé vagy 20km-t , de aztán visszafordultam, mert már benzin se volt sok, meg eü csomagom sincs, és nem akartam súlyos eurókat fizetni
Nyomtam egy tettsziket a galériára!
Szép a táj nagyon. Egyszer tovább mehetnél, túl a határon 50 Km-ert. Kicsit olyan már mintha nem ugyanazon bolygón lenne az ember. Bár én "csak" Ausztriával tudok példálozni, de ott is, átmész a határon és egy új világba csöppensz.....