Ez nekem a tuareg lengővillájára van felragasztva ezek a gyári értékek az első sor az 1 személlyel a 2. sor 2 személlyel kalkulálva. ( nem hiszem hogy sok eltérés lenne a pegáéhoz képest
A kerületén lévő acélgyűrűt, (gyárilag) és látok rajta gyorskötözőt is, azt el kell távolítani, mert a mögötte lévő gumiharang van ráfogatva.
Ha levetted akkor lejön.
Nekifogtam lebontani az ETX powerszelepét NemesG. tanácsára, hátha megoldódik a 4-4500 közötti dadogás, szaggatás. Igen ám, a fedéllel és az anyacsavarral nem is volt gond, csak ezzel, ami itt a képeken látható. Csak forog egy helyben, de nem jön le. Pedig mát látom alatta a csavarokat, amiket még ki kellene tekerni, hogy kijöjjön a szelep. Hogyan tovább?
Köszi, mentem Kassa felé vagy 20km-t , de aztán visszafordultam, mert már benzin se volt sok, meg eü csomagom sincs, és nem akartam súlyos eurókat fizetni
Nyomtam egy tettsziket a galériára!
Szép a táj nagyon. Egyszer tovább mehetnél, túl a határon 50 Km-ert. Kicsit olyan már mintha nem ugyanazon bolygón lenne az ember. Bár én "csak" Ausztriával tudok példálozni, de ott is, átmész a határon és egy új világba csöppensz.....
valakinek nincs elado tuareg 350 CDI?