Ma mentem egy fasza kört észak felé, kb 50km a szlovák határ, igaz már ezt korábban is tapasztaltam de az utak minősége össze nem hasonlítható a magyar utakéval , és a táj sem utolsó néhány kép ;)
Egy ilyenre én is igényt tartanék.. :D Én egyedül sima csavarhúzófejjel férek csak be és így nem lehet valami nagy erőt kifejteni arra a csavarra és meg sem moccan.. :D
Mekkora nyomásnak kellene lennie az első, illetve a hátsó gumikban? :D
Tegnap úgy éreztem, hogy kicsit instabil a gép és 1 Bar volt benne..
Beletoltam egy keveset, most 1,75 körül van, de nemtudom, hogy pontosan mennyit kellene...
(A hátsóhoz hozzá sem fértem azzal a fujoval, de azt is majd megoldom valahogy :D
nekem a nagy 42 littyos koffer hatul nem volt jo az asszonynak, mikor messzebbre mentunk panaszkodott hogy kenyelmetlen. igy mellozzuk inkabb.
egy tanktaskat nezni akarok en is majd.
eloszor is meglesem akkor hogy jol emlexem e hogy van meg plusz.aztan ha megvan lovok kepet rola.arban tuti megegyezunk vhogy majd. :D
arra majd akkor lehet ráröppenek de egyenlőre most más dolgok vannak lefutóban, hátsó dobozzal nem kényelmetlen a barátnőmnek ne mpanaszkodott meg neki tud dőlni és eltudja lazítani a hátát.
És még van egy nagy tanktáskám a mocira úgyhogy lehet rámolni rendesen
Majd lehet hogy az agusztusi találkára levitetem veled és akkor megvásárolom majd tőled képet tudtsz rakni róla meg hogy mennyit kérzs érte
na alakul ez. :D popec lesz. van meg egy elado hatso dobozom ha kell meg vhova
viccet felreteve szepen halad a dolog.lehet pakolni majd belerendesen.
utassal nem rossz a hatso doboz?
en arrol inkabb lemondok mert nem kenyelmes az asszonynak ha fennt van es hosszabb utra megyunk. akkor lenne jo ha 1edul megyek...
de igazabol eleg a 2 oldaldoboz..eleg nagyok amire kell.
viszont eszrevettem hogy hianyzik a hatso feknyeregvedo muanyagod. es a tarcsavedo is talan. :D
ha gondolod van elm egy plusz feknyeregvedom hatulra.
Na a konzolok elkészülőben vannak , márcsak egy-két speciális csavar ,egy alapozás,festés, szivacsot kell felragasszak rájuk hogy ne zörögjeneke a dobozok és voálá elkészültek
520as van rajta gyarilag elm, a pontos szem szamot nem tudom de meg tudod szamolna masnem. :D
en ajanlanek mindenkepp legalabb O gyuruset. dragabb vmivel de sokkalta jobb. es vmi minosegit nezz ne vmi kinait. pl.: DID
meghalalja majd a kesobbiekben. nincs annal rosszabb amikor cserbenhagy a lanc a pusztaban.
amugy igen kellene lennie a lengovilla tovenel a lancvezetonek. az eleg gazos ha nincs es a lengovillan csapodik a lanc...az kemenyen nyirja...valszeg azert is olyan amilyen.
ha jol emlexem van meg lancvezetom is talan. ha gondolod meglesem majd.
Még valami: A lengővilla felső részén nem kellene lennie egy láncvezetőnek? Nekem a lengővillán csúszik a lánc, de azt hiszem a feszítés már nem segít rajta. Nagyon kopott, ezért is kérdeztem az előbb, hogy milyen méretűt keressek.
van alkatreszem meg sok.gyujtaskapcsolom jelenleg nincs sajnos.
de ha kesobbiekben kell vmi keress batran. (teleszkop, fekcuccok, idomok, karbi, blokkcuccok...stb stb..)
jelenleg kerekem es elektronikam nincs de az is lesz majd ismet. :D
patvaros87@gmail.com
Üdv
Az érdekelne ,hogy egy 125-ös aprilia tuareg-hez tudnátok e olcsón szívótorkot?
De mire nekem annyi pénzem lesz, hogy dobozokat vegyek rá... :D
Tegnap úgy éreztem, hogy kicsit instabil a gép és 1 Bar volt benne..
Beletoltam egy keveset, most 1,75 körül van, de nemtudom, hogy pontosan mennyit kellene...
(A hátsóhoz hozzá sem fértem azzal a fujoval, de azt is majd megoldom valahogy :D
egy tanktaskat nezni akarok en is majd.
eloszor is meglesem akkor hogy jol emlexem e hogy van meg plusz.aztan ha megvan lovok kepet rola.arban tuti megegyezunk vhogy majd. :D
És még van egy nagy tanktáskám a mocira úgyhogy lehet rámolni rendesen
Majd lehet hogy az agusztusi találkára levitetem veled és akkor megvásárolom majd tőled képet tudtsz rakni róla meg hogy mennyit kérzs érte
irj ram batran ha nem jelzek holnap este hogy van e
viccet felreteve szepen halad a dolog.lehet pakolni majd belerendesen.
utassal nem rossz a hatso doboz?
en arrol inkabb lemondok mert nem kenyelmes az asszonynak ha fennt van es hosszabb utra megyunk. akkor lenne jo ha 1edul megyek...
de igazabol eleg a 2 oldaldoboz..eleg nagyok amire kell.
viszont eszrevettem hogy hianyzik a hatso feknyeregvedo muanyagod. es a tarcsavedo is talan. :D
ha gondolod van elm egy plusz feknyeregvedom hatulra.
en ajanlanek mindenkepp legalabb O gyuruset. dragabb vmivel de sokkalta jobb. es vmi minosegit nezz ne vmi kinait. pl.: DID
meghalalja majd a kesobbiekben. nincs annal rosszabb amikor cserbenhagy a lanc a pusztaban.
amugy igen kellene lennie a lengovilla tovenel a lancvezetonek. az eleg gazos ha nincs es a lengovillan csapodik a lanc...az kemenyen nyirja...valszeg azert is olyan amilyen.
ha jol emlexem van meg lancvezetom is talan. ha gondolod meglesem majd.
aprilia tuareg wind 125 eladó!
127-es blokal
ár megegyezés szerint.
anyi a baja hogy van amikor leadja a szikrát de van amikor nem adja le.
de ha kesobbiekben kell vmi keress batran. (teleszkop, fekcuccok, idomok, karbi, blokkcuccok...stb stb..)
jelenleg kerekem es elektronikam nincs de az is lesz majd ismet. :D