Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisztian7!vezérműszíj!:http://vateraauto.hu/hirdetes/...
Szép napot Urak.

Nem tud valaki szerelőt Budapesten vagy annak elérhető körzetében?
Pár napja elkezdett csattogni a gép, most jutottam oda hogy lehúztam a hengert mert érződött hogy ott lesz valami. Nos a hajtókar alsó görgőzése kuka. Nem kicsit, nagyon. Pedig alapjáraton szépen ketyegett de 3000-nél már mintha belülről kalapálták volna :(
sem amal gyujtástrafó és tekercs eladó!
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
Nem lehet ezek azok?
Azt tudom, az enyémben a becsúszószárat a belsején vezette meg a dugattyú....
Most nagyon nem vagyok képbe. Tavaly csináltam az apriliáét is meg a simsonét is. De rohadtul nem emlékszem a dolgokra.
Egyébként ha valakinek van valami ötlete, hova megy az a két gumis dolog, ne tartsa magába
Azért köszi
Amúgy a villában van valamilyen persely?
Húúúú a hagyományosba ennyi alkatrész nem volt. Vagy legalábbis nem emlékszem rá.
Esetleg nem a rugók végeinél voltak? Ilyen központozó szereppel például, hogy nem érjen belül az oldalfalnak neki.

Megmondom őszintén, nem tudom. Segítenék szívesen, de most nem igen tudok. Ha olyan dolgot mutatsz, ami tisztán fejben megvan mit-hova azt csukott szemmel elmondom neked. Viszont egy szétterített alkatrészekből álló dolgot nehéz, amit nem csináltam még. Előnybe lennék, ha én szedtem volna szét, de hát ez a helyzet most nem áll fenn.....
Itt a kép. Mindegyikről tudom hova megy, csak a két hengeres gumis alkatrészről nem, csak a földön vettem őket észre...
helo!
tuareg 350 CDI-t keresek! S.O.S.
Rotax 127 dugattyút vennék!A méretét hol kell megmérni vagy honnan tudom mekkora kell?!Egy ismerősömnek kilyukadt,de a henger nem sérült!Elvileg elég egy új dugattyú vagy fel is kell fúrni esetleg?!

Üdv.
Ok,majd holnap csinálok fényképeket...
Gábor,

Fényképezd le az összes alkatrészt, aztán lehet megtudom mondani ezek hova kellenek.
A hagyományosba ilyenre nem emlékszem..... de a franc tudja.... :D
Azthiszem fordított...
Egyébként a villában van valamilyen persely? Vagy egyszerűen a részek egymáson mozognak és ennyi?
Még 1 kérdés, amire nem válaszoltál az előbb: Fordított villád van, vagy sima?
hmm... a Tuaregem villáját láttam már darabokban, de ilyen részre nem emlékszem.. Várjunk 1 kicsit, hátha valaki más tud neked segíteni :D
Itt vannak:
Nem, nem azokra gondolok... Egy pillanat, lefényképezem...
Nem tudom, pontosan, hogy milyen teleszkópod van.. Fordított?
Amúgy "fekete gumis alaktrész" most csak 2 jut eszembe. A porvédő gumi és a szimering.
Hellotok.
Sikerült szétszednem a teleszkópot, és kiesett belőle egy fekete, gumis alkatrész, perselyre emlékeztet, de nem hiszem hogy az lenne, mert a teleszkóp belső részére nem tudom ráhúzni...
Honnan eshetett az ki? Hova tegyem vissza?
A válaszokat előre is köszönöm:)
az ár alkuképes!
Tuareg Rally 125-re Gianelli rezo eladó 15e forint!
nem fekete volt
Kösz szépen, örök hála!