Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hár barátnőmmel voltunk egy hét München város nézés de kocsival voltunk azt azért nem vállalom be motorral meg ott 90% hogy esik egy kis eső aztmeg nemszeretem mocizásközben.
Karbi hoz még nem mertem hozzá nyúlni pedig egy karbi szinkronizálást nem ártana csinálnom rajta de megnézem neked a szervíz leírásban és berakom a képet ha megtalálom.
Na! Te mesélj a kiruccanásodról :D
Egy kérdésem is lenne hozzád: Te állítottál már levegőt a karbin? Ha igen, akkor hol van a csavarja? :D
Na én is hazaértem Németországi kiruccanásomból meséljetek mik a helyzetek erre fele mert látom pörög a fórum rendesen és hogy állnak a masinériák, lóerőket vett bele mindenki gondolom
keresek dellorto 24 karburátort!OLCSÓN!
Azért írtam, hogy nem jó, mert ha elzárod a levegőcsavart akkor az alapjárati rendszer kilőve. A súbert támasztó csavar gondolom kicsit megemeli és ezért jár a motor. Így a részterheléses üzemmód "dolgozik". Olyan mintha egy picit húznád a gázt. Szerintem....
De lehet, hogy tévedek, nem tudom milyen az a karbi pontosan. :D
Ha kicsit jobban megnézed, akkor megtalálod azt a 2 pontot ahol fel van fogatva a villa.. azokat a szorítókat kell meglazítani.. ennyi :)
Legalábbis szerintem az a levegőcsavar volt... Nem nagyon találtam még 1 csavart amihez hozzá lehet férni úgy is, hogy nem szeded darabokra a gépet.. Márpedig annak elérhető helyen kellene lennie nem?
(az alján van egy mélyedés amiben volt 1 csavar.. azt elzártam...)

Én is úgy tudom, hogy azokat nem kellene elzárni.. De megy.. és jobban mint eddig.. most nem durrog vissza soha... Nem áll le menet közben...

Ha nincs semmi tünete akkor elvileg ebből nem lehet probléma nem? :D
Ugye-ugye? :D:D Néha le kell ásni a dolgok mélyére.. :D
Szemet hunyok felette.... :D
Reklám kell, mert még feledésbe merül....

Basszus tényleg a villát akarja kiszedni. Ez az átka, ha nem olvasom végig előtte az új hsz.-eket, hanem amit utoljára láttam, onnantól elkezdek válaszolgatni rájuk.... mind1. :D
Gratulálok a kiránduláshoz!

Hidegen csörög? Kuplung be-ki, sebességbe rak, változik? Mert ha nem, én vezérműláncra tippelnék hirtelen.
Szimeringet akar cserélni. Én ebből arra következtettem, hogy nem leszedni akarja, hanem szétszedni. :D
De kitudja.... Majd megmondja.

Elzártad a levegőcsavart? Teljesen? Ez így nem jó....
Fórumtalálkozó Augusztus 20. Dunaújváros, Kompkikötő, 10 óra
(remélhetőleg szép napos időnk lesz)

Aki jönni akar még, írjon.

A változás jogát fenntartjuk. :D

(NemesG tőled loptam, ha nem haragszol.. :D)
Meg kerestelek !
Ha érdekel emailon keress meg tudok benne segiteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Üdv: Keresek eladó kuplung kart, Tuareg rallyhoz !
Igen, a villát akarom kiszedni,hogy a szimeringet ki tudjam venni, milyen csavarokat kell meglazítanom? Pontosan hol vannak?
ez lemaradt. (piheno a hazauton, a hatsom nem birt tobbet 200 km-nel )
udv ismet itthon

latom porog az elet azota is hogy elmentem. ez vegre jo hir ha mar nem durrog a mocid Viktor

mi megjartuk a balatont a mult heten. 620 km a Pegaval meg az asszonnyal

de most en is ralesek a gepre egy kicsit mert hidegen megcsorren benne vmi miota hazajottunk. es nem tetszik az a hang nekem
ralesek meg a tali elottre, hogy ne legyen gond.
Ezt tudjuk be annak, hogy nagyon fáradt vagyok. :D :D
egyébként "kell levenni a teleszkópot?"= hogy kell kiszedni nem? :D
mind1.

Kicsit hihetetlen a megoldás, de elzártam mind a 2 karbin a levegőcsavart és azóta nincs semmi baja... :D

Ez jó volt....

Szerintem szétszedni akarja, de nem biztos. A megfogalmazás nem igazán tiszta, vagy csak én nem tudok logikusan gondolkodni...

Amúgy mi a hézag a pegasoval? Jók már a karbik, vissza durrog még?
Arra gondolsz, hogy hogy kell kiszedni a villát?
Mint minden motoron, 2 felfogatása van mind a 2 oldalon.
2 db szorító.. Ha meglazítod a csavarokat, simán kicsúszik. :)
Hellotok!
Tudja valaki hogy kell levenni a teleszkópot? A telószimeringet akarom kicserélni.
Sziasztok,
Van eladó első-hátsó kerekem jó állapotú Mitas enduro gumikkal, meg néhány egyéb dolog is pl. csapágyak, fogaskerekek. Ha érdekel valakit, írjon mailt.
Üdv.
Helló komplett váltót meg az ürest jelző gombát mennyiért adod?
Helló valaki tudna nekem mondani 1 oldalt ahol tuareg 600 wind-hez komplett váltót lehet venni?..