Az gáz....
Remélem nem veszed tolakodásnak, de ha megkérlek, küldesz egy pár fotót a szétszedett blokkról?
(hengerfej, henger, dugó, főtengely, olajszivattyú,váltó, blokkfelek)
Nevem alatt találsz címet. Köszi előre is.
Azért nem mindennap lát az ember ilyen "ritka" rotax blokkot szétszedve.... ezért a ritka pillanatokat ki kell használni.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok bocsi a zavarásért AF1 REPLICAMAT CSERÉLNÉM RENDSZÁMOS VAGY RENDSZÁMOZHATO MOTORRA MUIVEL MOST RAKOM LE A NAGYRA A JOGSIT RÁFIZETEK SOKAT
Sziasztok na már vagy ezer éve nem voltam erre....de látom a régi csapatból azért maradtak páran valaki nem tud egy eladó Tuareg Rallyt? valami kis 50es kéne, normálisabb állapotban köszike
Azt a képet megköszönöm.
Amúgy a kormányra gondoltam bilincsel én is... Csak az volna jó, ha a plexi mögött maradna a kamera. Így a szél nem recsegne bele. De viszont a plexi füstszínű, meg matrica van rajta, így nemtudom.....
kameratarto meg jokerdes hova lehetne feltenni a tuaregen. pegan megoldanam a tanksapka koruli imbusz csavarokhoz lehetne vmi allvanyt csavarozni. de tuaregen nem tudom hirtelen mihez lehetne fogatni.esetleg ilyen bilinccsela kormanyra? nekem a gps tartonka bilincse van amire egy anya van hegesztve es abba barmit rgzithetsz mar ugye. bar nekem most a kormanymerevito c avarjahoz van rogzitve a tarto. majd lefenykepezem, hatha inspiralo lesz szamodra
hat elleszek vele egy par napot tuti mire meglesem mi lehet az.
de mivel eddig nem volt ilyen, szinte egyik pillanatrol a masikra jott elo igy nem tartom termeszetesnek a dolgot semmikepp azt meg nem szeretnem ha vmi szetmenne belul aztan legyalazna a blokkot total hogy full felujitas kelljen. inkabb dobjak ra egy 20ast most vmire ha cserelni kell, minthogy kesobb 120at masik 3 cuccra....
Majd ha lesz időd, akkor.... nekieshetsz. :)
Mostanában olvasgattam elég sok 4T enduro típus után és ezt több helyen olvastam. Hogy hidegen csörög és ahogy melegszik elhalkul.
Én meg próbálok valami kamera tartót kitalálni/csinálni és venni fel egy on-board vidit. :)
Csak azt nem tudom hova rakjam, meg a szélzajjal mit csináljak...
en is arra tippeltem elsonek de meg nem lestem meg.a heten melo vegig, jovoheten talan meg tudom lesni.
azt hogy mikor hogy csorren azt nem neztem meg, csak annyi erdekelt hogy gond nelkul hazaertunk.
de utanajarok mindenkepp hogy milyen madar koltozott bele hogy dalolni kezdett a kicsike.
Remélem nem veszed tolakodásnak, de ha megkérlek, küldesz egy pár fotót a szétszedett blokkról?
(hengerfej, henger, dugó, főtengely, olajszivattyú,váltó, blokkfelek)
Nevem alatt találsz címet. Köszi előre is.
Azért nem mindennap lát az ember ilyen "ritka" rotax blokkot szétszedve.... ezért a ritka pillanatokat ki kell használni.
Vagy netán megvalósítottad a turbózást és nem sikerült valami jól?
Sziasztok bocsi a zavarásért AF1 REPLICAMAT CSERÉLNÉM RENDSZÁMOS VAGY RENDSZÁMOZHATO MOTORRA MUIVEL MOST RAKOM LE A NAGYRA A JOGSIT RÁFIZETEK SOKAT
tökéletes az ára 30e
Na jó éjt, én lépek. Túl korán keltem ma, kimerülőben van az elem. :D
ahogy mondod, azert inkabb nem reckirozom meg hogy sokba legyen a dolog, inkabb utananezek idoben.
Amúgy a kormányra gondoltam bilincsel én is... Csak az volna jó, ha a plexi mögött maradna a kamera. Így a szél nem recsegne bele. De viszont a plexi füstszínű, meg matrica van rajta, így nemtudom.....
Hát egy full generál, valami pár ezres alkatrész miatt, elég mellbevágó tud lenni....
de mivel eddig nem volt ilyen, szinte egyik pillanatrol a masikra jott elo igy nem tartom termeszetesnek a dolgot semmikepp azt meg nem szeretnem ha vmi szetmenne belul aztan legyalazna a blokkot total hogy full felujitas kelljen. inkabb dobjak ra egy 20ast most vmire ha cserelni kell, minthogy kesobb 120at masik 3 cuccra....
Mostanában olvasgattam elég sok 4T enduro típus után és ezt több helyen olvastam. Hogy hidegen csörög és ahogy melegszik elhalkul.
Én meg próbálok valami kamera tartót kitalálni/csinálni és venni fel egy on-board vidit. :)
Csak azt nem tudom hova rakjam, meg a szélzajjal mit csináljak...
azt hogy mikor hogy csorren azt nem neztem meg, csak annyi erdekelt hogy gond nelkul hazaertunk.
de utanajarok mindenkepp hogy milyen madar koltozott bele hogy dalolni kezdett a kicsike.