Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elégé az!
ezekbe vagy wöshner kel vagy prox vagy vertex!
lehet annál még a meteor is jobb!
mert a henger mikor kopik nem körkörösen kopik! henger oválisá! azét szoktuk honoltatni! az felszabályoza a henger falát !
Ha nem szipkázott be valami kis fémdarabot, akkor nagyon halvány egy-két karc talán lehet benne, de minimum 15 ezer Km után. :D
Amúgy olyan tükrösre kopik, hogy a légy is lecsúszik nem ám az olaj...
Pontosan mérőórával lehet megmérni kopott-e, nem szem mértékkel.

Amúgy, ez a henger ez honnan van. Frissen fúrt vagy valami használt?
Gyürüzgetni akkor lenne értelme hogyha már annyit futott volna hogy elkoptak a gyürük, de a dugon-hengeren mérhető kopás nincs. Mivel itt ebben az esetben nem erről van szó, igy felesleges szerintem, illetve mivel "minőségi" dugattyú lett belerakva igy az új gyürü végei, méretei is több mint valószinüleg nem fognak passzolni. Ez csak jó tanács de mindenki azt csinál a pénzével amit szeretne én csak segiteni próbálok
Remélem a gyűrű miatt... Dugó már nem fér bele a keretbe...
A hengerre gondolsz? Akkor gondolom azon a helyen ahol a gyűrűk kijárják a hengert, kéne lenni kopásnyomnak... Ráadásul ha ovális lenne, akkor néhol lenne kopásnyom, néhol nem... Ellenőriztem, nem láttam sehol ilyet, és el is vittem autószerelőhöz, azt mondta a hengerrel semmi gond nincs...
Akkor van még kérdés hogy miért nincs kompressziod?
Megnézheted te is... nem hazudok. :D

Vegyél gyűrűt elsőnek, de valami jobb fajtát. Hívd fel az Italmondo Bt.-t. Megmondod mi kell és mekkora, aztán másnap a futár a kezedbe adja.
Ha kopik, oválisra és hordósra kopik. ;-)
Csempe, járólap... Nem semmi. De hogy egy darabig nem veszek új dugattyút, az is biztos. Gyűrűvel megéri próbálkoznom?
Beírtam ezt a márkát a gugliba, de csak spanyol csempét járólapot hozott... :D

Asso Werke, Polini, Vertex, Wössner. Ezek közül válogass, minőségi anyagok.
OK, az lesz, köszi
Passz. Utána kell nézni.
Nem drága, pár ezer Ft.
A dugattyú márkája PMesa, állítólag nem noname minőség...
Hengert akartál írni? Már miért lenne ovális...?
Hát én nem mértem le, de tudom, nem lógott benne... Szerintem nem az a ludas... Meg amúgy is, a gyűrű tömít. Ha kicserélem másikra, akkor elvileg lesz kompresszió... Akitől vettem, azt mondta, hogy ezek kovácsolt gyűrűk, nagyon dicsérte őket... De látom semmit nem érnek... Ha valamiben tévedek,javítsatok ki...
hiába cserélsz ha a kegered szar ovális
Milyen márkáju a dugó ami belekerült?
Hát már 2 tank átment rajta... A gyűrűcsere szerinted megoldaná a kompresszióproblémát?
én mikor dugt vásrolok 0,04mm-t szokotm ileszteni
járatás után csak kopik ! azért járatod hogy kopjanak össze!
amugy ha nikacilos a heger akkor max 1 tank benzint kijársz és lehet neki adni!
Nekem is van, most vettem . Csak azok a gyűrűk fogtak ki rajtam...
az kurva kevés az én robogomba 9 van melegen
nekem van hegerszetem ha érdkel
Remélem elég lesz a gyűrű, nem akarok dugót venni...
Drága amúgy az a gyűrű?