Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként múlt hónapban jól beszívtam vettem egy hasonló rezonátort de nem jó a gépemre.Egyébként ha kell valakinek eladó!Hibátlan nincs horpadva meg szétrohadva.
Eléggé a szívedhez nőtt ez a kis motor, hogy még mindig feléleszted...
Rövid időn belül nem is egyszer....

RV blokkosba nem volt 6 sebességes? Vagy az csak minarellibe van?
Szia!
Na itt az enyém és így nézz ki.Másabb mint ami neked van.
Helló!
Végre egy "normális" ilyen paripa. (ritka)
Ha füst jön ki, az nem a legjobb..... ki ne gyulladjon alattad. :)
Azt már mondták, hogy jó nyomatékos motor. Itt az egyik fórumos kolegának is volt egy jó 350-ese.
Szeretnék nagyobb gépet majd később, de igazán csak a Tuareg formavilága jön be. Nem mellékesen szerintem elég jó motorok ezek. Megbizhatóak, strapabírók. Mondjuk egy fos leharcoltat bármelyikből is ki lehet fogni....
Egy 600-as lenne az igazi Tuaregből, de ha egy ilyen nem jön össze, Megelégednék egy 350-el is... akkor még mindig van alternatíva. Pegaso, Dominator..... 640 Adventure.
Ok! Ez tényleg nem sok! Mennyi a posta? Csak hogy nehogy a postás féluton letegye valahol! :)
Köszi de a fék többi része épp a héten lett szétszedve és rendbehozva :) Írtam neked mailt. :)
125ccm aprilia tuareg rally központi sztender eladó, jó állapotban 3000Ft
km meghajtó 8e
2e
vagy ha estleg érdkle 8e komplet hátso fékrendszerel együtt!
7e szerintem elégé baráti ár értük!
Szia! Mennyi a két oldalidom?
Na ja! Honda még nem szolt,hogy mit tud adni! Remélem szol ma vagy holnap mert jo lenne minél előbb összerakni! De bizom benne nem 3-as váltoja van! Kell a 4 bele! :/ na meg még sokminden kellene!
Halii
Mit kérnél egy hátsó féknyeregtartó kengyelért? (meg esetleg egy kilóméterspirál meghajtóért az első kerékbe) :)
tuareg
ha tiareged van 1000% hgy stimel
itt vank a képek!
Ha majd leszereled a kipufogó rendszert fényképezd márle pár oldalról,mert úgy jobban betudom azonosítani.
Hali!
Van rendszáma műszakija a gépnek.Eddig semmi gondom nem volt vele,a fesszabályzó sem rossz teljesen,csak pukkant egyet és azóta valamiért néha füstöl kicsit .Lehúztam egy szálat és úgyanúgy megy tovább a motor,füst nélkül,de azért nem ártana kicserélni,ha tudnák szerezni.Egyébként nagyon szeretek menni vele,nyomatékból tol kis fordulaton,nem kell szétpörgetni.4-5000-es fordulatnál(8000-től kezdődik a pirosa a fordulatszámmérőn) megy 90-100 között,nekem az teljesen megfelel.képet teszek fel nemsokára.
okés! tökéletesen müköfik persze!
Na fasza.
Működik is rendesen? Nem ám egyszer bezárom és többet nem nyit.....
Ha nem gond, alszom még rá párat OK?
Ha addig eladod még nem mondok rá konkrétat, nem gond.
Aztqurva.....
Neked kijár a jóból mostanság..... Szerencséd hogy nem buktál el vele....
Mielőbb szerezz egy nyeregtartót, mert fék hiány az nem járja..... :)
ez nem jó?
rotax 127 rawe blokos ezis 3 csavaros a felfogatása is!
az nem jó 1 huladék ami benne van
áhh ez nem jó neked nincs :) irtad már freemailbe :)