Hát, egy darab papirom sincs róla:) Így nehéz. Meg nem akaro biztosítást fizetni rá. Normlis motorozásra van egy sv650-em, ez olyan jáccós elesős motor.
wow hát szeged se itt van...nemrég jártam ott...cuccokért a Rex-hez ...fotos? ...én bennem is felmerült h az szeretnék lenni...akkor te tutti képeket csinálsz majd a gépezetekről ha jössz talira
Szegedi vagyok, a gépről nincs még kép, ami szégyen, mert fotós fonék, vagy mi a szösz, dehát mindig a cipész csizmája lyukas:D Szóval április tökéletes, majd elindulok egy nappal hamarabb, rendszám nincs a gépen, árkon bokron eljutni meg kalandos:D Dehát ezért vettem:D
Üdv az új Tuaregesnek!
Még nem volt de tervezünk Áprilisban egyet , aztán pedig május 1. Kunmadaras.
Április 14-15 (változhat) , Sástó, Mátra kempingben sátorozva.
Majd írd már meg légyszi hol lax és felteszlek téged is a Tuareges térképre...
Széles utat!
Üdv körünkben....fotot tegyél már fel ..találkozó szervezés alatt: előreláthatolag ápr.14-15., a helyszín az tutti Sástó/Mátra/, te merre felé lax?...meg még május 1. Kunmadaras....
Cső mindenkinek!
Axel, mikori a te géped mert a szat.-nál azt mondták hogy csak "87-esig van de az enyémnek is u.olyan a plexije mint a tiédnek, de ez allítólag "93-as. Tuareg 125 remélem megjön az alkatrész. Minden jót és széles utat!
Jó reggelt mindenkinek!Hát én is hallottam h márc. végéig telet mond....én szinte éreztem h ez lex...jó nagy sz*vás...kitolódik a tél..meg van zakkanva a természet...a globális felmelegedés miatt is. Tuareg 125-remélem végre megkapod az alkatrészt...
Szegedi vagyok, a gépről nincs még kép, ami szégyen, mert fotós fonék, vagy mi a szösz, dehát mindig a cipész csizmája lyukas:D Szóval április tökéletes, majd elindulok egy nappal hamarabb, rendszám nincs a gépen, árkon bokron eljutni meg kalandos:D Dehát ezért vettem:D
Ja, köszi a gyors reagálást, jólesik az újoncnak.
Még nem volt de tervezünk Áprilisban egyet , aztán pedig május 1. Kunmadaras.
Április 14-15 (változhat) , Sástó, Mátra kempingben sátorozva.
Majd írd már meg légyszi hol lax és felteszlek téged is a Tuareges térképre...
Széles utat!
Most jutottam hozzá egy gyönyörű szép 350-eshez. Szoktak találkozók lenni? Szivesen elmennék!
Na, léptem oskolába. Amint tudok újra benézek.További szép napot és széles utat.
Axel, mikori a te géped mert a szat.-nál azt mondták hogy csak "87-esig van de az enyémnek is u.olyan a plexije mint a tiédnek, de ez allítólag "93-as. Tuareg 125 remélem megjön az alkatrész. Minden jót és széles utat!