Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah a melot azt nem kalkuláltam be....lehet nem is lexem itthon...Más: vki tett már fel olyan felnicsíkot a gummájára?Mennyire tartós ez...?
yeee...komolyan?non király...akkor telezz majd oda..tényleg nehogy potyán gyere...moccal?wow...de jo akkor talizhatunk is...
amúgy azon gondolkodom hogy holnap lehet elugrok Kálra... persze előtte odaszólok nehogy potyára menjek le...
hát simán...nekem a városban szaladgálásra is frankó volt a tuareg ...kis sivatagi tevém...az aszfalton is jol bevált...
Ezért is az a neve hogy robogó nem motorkerékpár... nekem sem nagyon jön be a robogó... néha mondjuk jó pl: munkábajárás vagy csak városban szaladgálás ilyesmire.... de azért mégiscsak ha úgy tartja kedvem visszalökök 1 et a váltón és gyíííííííííííííííí
Jó reggelt v már inkább napot...nemrég keltem...robogo...pfff...már elnézést de számomra az nem is motor ...de ezt nem sértésnek szánom...nem akarok egyetlen robogost se megbántani,de ugy igaz h az az igazi mikor válto is van
Tulajdonképp ez igaz.Csak hát tudod az illendőség .
Nem biztos hogy nem bírja el , még nem láttam róla képet.
Jah, te meg én talán, de ez a robi a csajáé volt.
Robogóra minek?
Ha nem megy felveszed a hátadra
hát jah, a "rendes" motorok (váltósok), még ha minden veszett, aksi lemerült, berúgó eltört, is menthetőek, sebességbe be, aztán tolás
Hát az szívás, tényleg.
Sosem értettem hogy egy robogóra miért nem tesznek berugókart.
Na visszajöttem.
ezen meg csak önindító volt meg kelett egy kocsi aksi, mert a motoré fél perc alatt lemerült
Hát én már jó párszor megjártam, csak nekem rugdosni kellett
Jobban is meg lehetett volna szívni
Tegnap 3 óra kemény munkával sikerült beindítani, chajom robogóját.A múltkori hengerfej tömítés elszállásnál, tudtuk h víz került a hengerbe, de elvileg azt kiszárítoták, tegnap betettem az újat, indítózok semmi, megin indító megint semmi, gyertya ki, tiszta víz, gyertya be, indító, aztán megint semmi, gyertya ki tiszta víz, ezt kb 5 ször eljátszottam aztán rájöttem ha befogom a lyukat, de hagyok egy kis rést melettte, akkor a kompresszió kiszívja a forgattyúsházból a hűtővizet, kb fél litert sikerült így kicsalnom belőle aztán megint tíz perc indítózás, és beindult! Ennnyit még egyetlen motorral sem szoptam
Csapatáshoz motor kell, nem szép idő.
Joo reggelt!
Szép Jó Reggelt !!!
Úgy látom még mindeki alszik, na remélem szép időtök lesz és tudtok csapatni. Majd később még benézek.
Minden jót és széles utat!
Na mivan mindenki alszik?? Most kaptam szét egy gépet... meg nekikezdek logot csinálgatni mármint próbálkozgatok...
Na majd jövök ha felkeltem jo8
Én is elteszem magam holnapra! jó 8 mindenkinek és jó bulizást !
Jó neked
nah de én megyek aludni!
jo8 all
széles utat!
és jo bulizást....
még Pesten nem próbáltam átmenni.....
Ez benne van a pakliban, de még mindig inkább a dakar mint végigmenni bp-n.