Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

22 kávét ír a forgalmid? Oo nekem csak 14-et
majd egy hétvégét kéne itt megszervezni azt ott összegyűlnek a tuaregesek apraja-nagyja
az jo.
nekem 22 a 125s... akkor ugyanannyi lenne a bizti is kb...nem lenne tobb a fenntartasa igazan akkor... csak jobb lenne a gep sokkal. :D
nekem kereken 150-et ír a forgalmiba
hát jooéjszakát a távozóknak :D nekem csak 10-re kell beérnem a suliba.. már megvolt az érettségi nagyja szóval most pihi van kicsit :D
az enyem a forgalmiba 147 kg. gondolom az csak annyi akkor. :D
nem ette szet a rozsda azota. :D:D:D
23kw forgalmi szerint
jaja, csak gyanus hogy a fonokom nem igy ertekelne a dolgot. :) bar lenne kollega akit erdekelne a tema. :D
a 125-ös szerintem nincs 150 kg. lemérem majd, ha hazahozzák a mázsát...
na énis lépek mára... holnap koránkelés. :S
lesz-lesz.. csak nehéz összehozni..:D én mondjuk akármikor ráérek, de a többieknek már kicsit korlátozott a szabadidejük
ezert kezdtem el eloszor nezegetni a 350est en is mert ugye ak-m van egyenlore. hany kw-os a tied? 24? 25?
korábban írkáltatok Tuareges találkát székesfehérváron. Jó lenne azért összehozni azt
Majd előadást tartasz a fórum mai témájáról h melyik motort érdemes megvenni azt kész :D lehet nézni fognak, de jó téma :D
Akkor a jobbik választás a 350-es lenne. Erőre azt mondja a kolega, hogy nem sok különbség, súlyra inkább.... meg az adó is több anagyobbra....
na mar nem tudok irni lassan. megyek elteszem magam holnapra.be kene tanulni meg reggelre egy beszamolot, eoadast kene tartanom melobe a tovabbkepzesrol. :D de ki emlexik mar arra.
ja és ez Ak-val vezethető bár ez engem nem érint amúgy én is ilyen 600ccm körüli túra endurókat nézegettem meg a DR Big-eket de ez jó vételnek tűnt és az is és egyenlőre elég nekem ez a méretű gép
Hát 350-eset nemszeretnék venni az biztos..de most lehet, hogy jobb a 350 mint a 600 meg ilyen keveredések.. :D a 650-es pegaso biztos beveri a 350-es Tuareget.. :D ennyit erről Pegasom lesz majd.... egyszer..... talán.. :S :D
nagy dilemme ugye melyik lenne az igazi. :)
ez így is igaz. :)
vagom. :D
azert kerdeztem amugy mert nekem van elado oram. dehat igaz hogy nem a leggazdasagosabb egy egeszet venni a kis kerekert. :)
Na jolvan akkor nem szorakozok ilyenekkel :D Várok a Pegasora... :D
hát ja elég nagynak hangzik de aszfalton nagyon kezes , földúton hát ott már nagyon rázza a seggét meg mindenét (utcai gumival) ott már finoman kell mert érezhető a súllya
jaja, szemből egyformák a gépeink. :D
Az újabbikon a kasztni más és a váz a 600-asé. A többi ua.
hm... na ez kerdes marad meg melyik lenne az idealis. :D ezert gondoltam en is reszben amugy a 350est..ero mar van benne turara...nyomatek is...viszont nem tul nehez meg stb.... de ezen agyalok meg ha meglesz a ravalo. :D
egy egész kilóméter órát nem akarok venni mert csak egy kis meghajtó fogaskerék kellene belőle de lehet bele csak hát szét kell cincálni kicsit őket