na mar nem tudok irni lassan. megyek elteszem magam holnapra.be kene tanulni meg reggelre egy beszamolot, eoadast kene tartanom melobe a tovabbkepzesrol. :D de ki emlexik mar arra.
ja és ez Ak-val vezethető bár ez engem nem érint amúgy én is ilyen 600ccm körüli túra endurókat nézegettem meg a DR Big-eket de ez jó vételnek tűnt és az is és egyenlőre elég nekem ez a méretű gép
Hát 350-eset nemszeretnék venni az biztos..de most lehet, hogy jobb a 350 mint a 600 meg ilyen keveredések.. :D a 650-es pegaso biztos beveri a 350-es Tuareget.. :D ennyit erről Pegasom lesz majd.... egyszer..... talán.. :S :D
hát ja elég nagynak hangzik de aszfalton nagyon kezes , földúton hát ott már nagyon rázza a seggét meg mindenét (utcai gumival) ott már finoman kell mert érezhető a súllya
hm... na ez kerdes marad meg melyik lenne az idealis. :D ezert gondoltam en is reszben amugy a 350est..ero mar van benne turara...nyomatek is...viszont nem tul nehez meg stb.... de ezen agyalok meg ha meglesz a ravalo. :D
nekem 22 a 125s... akkor ugyanannyi lenne a bizti is kb...nem lenne tobb a fenntartasa igazan akkor... csak jobb lenne a gep sokkal. :D
nem ette szet a rozsda azota. :D:D:D
na énis lépek mára... holnap koránkelés. :S
azert kerdeztem amugy mert nekem van elado oram. dehat igaz hogy nem a leggazdasagosabb egy egeszet venni a kis kerekert. :)
Az újabbikon a kasztni más és a váz a 600-asé. A többi ua.