ELADÓ egy aprilia tuareg 125 (1988) motor minden alkatresze.teljes motor bontodik. rotax 127-es blokkal. jo fekek, felnik, gumik, vaz, idomok, elektronika, muszerfal, stb stb... barmi kell irj. teszek fel majd kepet is. keresre barmit fenykepezek, posta ok.
A búra az nem áll épp a hejzet magaslatán, de a farokidom az jó. Mennyit érne meg neked? Amúgy ha többminden kell akkor spórolsz egy postaköltséget mert egy csomagban elmegy minden és a posta ugyanannyi marad 1e Ft. A cuccokat meg nem adom drágán csak hemperegnek itt nekem.
én tudok adni jó főtengelyt 12-ért,gyűrűt,csapszeget,tűgörgőt.4000ft .mindegyik jó használható állapotban.egyébként én alaplapot 8000-ért adok,és lendkereket is 8000-ért,komplett váltót mindennel 7000-ért adom.komplett kuplungot 6000-ért.önindító 5000.
én is tudom, hogy nagyon drágák az új alkatrészek ezért is szeretnék használtat venni, de nekem csak főtengely, henger, dugó, gyűrű és tűgörgő kellene igazából... de gondoltam, hogy ha már használtat veszek, akkor jobb ha egy helyről van az összes, mert akkor már úgy van "összekopva"
csak kicsit kevesebbre számítottam :D
majd még kiderül h mi lesz...
Eladó a képeken látható rakás Tuareg Rally 125 alkatrész!
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+far okidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.
15.000. az egész alkatrészhalmaz !
Ha lehet egyben vigyétek szerintem ez reális ár az összesért.
Bontóban ez legalább a duplája lenne.
Aki egyben elviszi annak még ráadásként adok egyéb tuareg rally alkatrészeket.
Ha alkatrészenként viszitek akkor várom az ajánlatokat.
meg olajdekin + pár apróság!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Hello
egyébként már ne stresszelj rajta, mert elkelt a blokk
csak kicsit kevesebbre számítottam :D
majd még kiderül h mi lesz...
itt a link:http://ingyenuzemanyag.aegondi...
alaplap 15
lendkerék 15
trafó 15
karbi 10
hengerszett 25-30
főtengely 15-20
stb...
berakod a vázba és húzod a gázt
csak a henger kel minden van
j és 54-es dugóra!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
DPR
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+far okidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.
15.000. az egész alkatrészhalmaz !
Ha lehet egyben vigyétek szerintem ez reális ár az összesért.
Bontóban ez legalább a duplája lenne.
Aki egyben elviszi annak még ráadásként adok egyéb tuareg rally alkatrészeket.
Ha alkatrészenként viszitek akkor várom az ajánlatokat.
( kinek ami kell )
Kérdésekre válaszolok!
kösz
itt a link: http://ingyenuzemanyag.aegondi...
RV4-es blokk szétszedve.
elsősorban egyben.