Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a farokidomot megvenném olyan 1000-1500 forintért...
ELADÓ egy aprilia tuareg 125 (1988) motor minden alkatresze.teljes motor bontodik. rotax 127-es blokkal. jo fekek, felnik, gumik, vaz, idomok, elektronika, muszerfal, stb stb... barmi kell irj. teszek fel majd kepet is. keresre barmit fenykepezek, posta ok.
sziasztok eladó rptax 123-ba 1 henger meg 1 váltó!
meg olajdekin + pár apróság!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
A búra az nem áll épp a hejzet magaslatán, de a farokidom az jó. Mennyit érne meg neked? Amúgy ha többminden kell akkor spórolsz egy postaköltséget mert egy csomagban elmegy minden és a posta ugyanannyi marad 1e Ft. A cuccokat meg nem adom drágán csak hemperegnek itt nekem.

Hello
én tudok adni jó főtengelyt 12-ért,gyűrűt,csapszeget,tűgörgőt.4000ft .mindegyik jó használható állapotban.egyébként én alaplapot 8000-ért adok,és lendkereket is 8000-ért,komplett váltót mindennel 7000-ért adom.komplett kuplungot 6000-ért.önindító 5000.
én bontott árakat írtam, nem új alkatrész árakat.
egyébként már ne stresszelj rajta, mert elkelt a blokk
én is tudom, hogy nagyon drágák az új alkatrészek ezért is szeretnék használtat venni, de nekem csak főtengely, henger, dugó, gyűrű és tűgörgő kellene igazából... de gondoltam, hogy ha már használtat veszek, akkor jobb ha egy helyről van az összes, mert akkor már úgy van "összekopva"
csak kicsit kevesebbre számítottam :D
majd még kiderül h mi lesz...
Ingyen üzemanyag! 3000 liter nyerhető! csak regisztrálnod kell magad és lehet hogy te nyered meg!
itt a link:http://ingyenuzemanyag.aegondi...
biztos lehetne olcsóbb is, de számolj.
alaplap 15
lendkerék 15
trafó 15
karbi 10
hengerszett 25-30
főtengely 15-20
stb...
a hátsó lámpabúrát és a farokidomot mennyiért adnád?
ez mind szép és jó csak kicsit kevesebbre számítottam :D de azért kössz
nekem van 65pézért komplett blokk ahogy a képen látod.
berakod a vázba és húzod a gázt
sziasztok keresek rotax 123-as blokra nikacilos hengert !
csak a henger kel minden van
j és 54-es dugóra!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szia! 127-esem van komplett , gyújtással, karbival, ha kell hűtővel és kipufogóval is!

DPR
Ami a képen van 25 000 Ft.
Mennyi lenne a komplett elektronika?
Eladó a képeken látható rakás Tuareg Rally 125 alkatrész!

Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+far okidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.

15.000. az egész alkatrészhalmaz !

Ha lehet egyben vigyétek szerintem ez reális ár az összesért.

Bontóban ez legalább a duplája lenne.

Aki egyben elviszi annak még ráadásként adok egyéb tuareg rally alkatrészeket.

Ha alkatrészenként viszitek akkor várom az ajánlatokat.

( kinek ami kell )

Kérdésekre válaszolok!
Helló! neked van komplett rotax 123-mas blokkod? Ha igen, akkor milyen árban?
rotax 127 alkatrészek,önindító ,gyújtás,karbi(28-as),váltó,kuplung,henger,power,szívócsonk ,membrán,olajdekni, stb.
van ez is meg van mégegy
demonom és képet tudsz róla felrakni?
kösz
van 1000ft
Hy Minarelli Rv4 blok bontot alkatrészei eladók: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ingyen üzemanyag! 3000 liter nyerhető! csak regisztrálnod kell magad és lehet hogy te nyered meg!
itt a link: http://ingyenuzemanyag.aegondi...
eladó!

RV4-es blokk szétszedve.
elsősorban egyben.