Sziasztok!
Eladó egy komplett gyújtás tuareghez! Van még külön egy gyújtás alaplapom is (4tekercses) szintén tuareghez. Én régebben egy 50-es tuareg wind-hez vettem, de nem került beépítésre. Nem tudom hogy 125-be jó-e. Árban megegyezünk.
heló
engem érdekelnének az idomok mennyibe kerülnek ha megvannak még?
kellene:
első idom meg a két oldalsó és hogyha jól látom a motor alján is van idom nahezeket mennyiért adnád egybe vagy külön külön?
Köszi!
Érdekel. Ma háromba tört az enyém :(
Ha írsz egy számlaszámot azonnal átutalom, mert siófoki vagyok gondolom a találka nehéz lenne, meg sokára.
Még arra is megkérnélek, ha belefér hogy dobd fel postán elsőbbségivel.
Megoldható lenne? Mert akkor holnap megkapnám.
Amúgy így néz ki közelről.
Előre is köszi!
A telefonszámom: +36 20 447 93 42
Ahogy mondod. Pontosan erre kell(ett volna), de gondoltam csak minimál húzás van benne, reméltem hogy ennyire nem húzott. Persze megy ez attól, meg nem is kérsz sokat érte. Sztem elég hamar eladod
Van nekem is most 127-es komplett blokk mindenestül amit bontok, gyújtáscuccok mindenhez, stb... szóval van meló
Helyileg Te merre vagy kicsiny Országunkban?
hello Peti.a vaterán kértél képet a hengerről.mennyire van belehúzva.ide teszem nézd meg.nem túl nagy,mert a motor így ment vele.nem lehetett észre venni semmit.most bontottam szét egy pegasot és akkor láttam,hogy bele volt húzva a hengerbe.de nem most történt ,valami régebbi dolog lehetett.nem tom mennyire látszik.a másik felén is van egy kicsi.
Itt elérsz, küldök képet is.
Üdv.