Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még annyi hogyhangosabb lett a kipufogója mióta eza a problémája :S
köszi a választ de se ki nem tudom se be mert vagy nem emel ki vagy csúszik lehetséges hogy öszesült 1 kicsit a váltó ?volt benne olaj rendesen mindig ! mi lehet még a baj ?előre is köszi !
hello

ok.en is jovoheten akarom szerelni ugy is majd csak. :) csak eleg sok vezetek van a gyujtaskapcsolo kernyeken es ha nem muszaj nem szorakozok vele orakat hogy kimerjem. :) nekem egyenlore ott tart a riasztobekotes hogy a kozponti egyseg es a szirena van bekotve, felteve a motorra, es az indexek vannak rakotve a kozpontira.igy az uteserzekelo resze mar mukodik a riasztonak.de kene majd a gyujtastiltas, inditaserzekeles stb stb is meg azert majd. :) milyen riasztot kotsz be majd? en egy thor mf425-t.
Nagyvalószínűséggel áttudod pakolni az egész tuareg rally kasznit a tiédre. Nézd meg tanktól hátrafele ugyan az. Meg szerintem a váz is ugyanaz.. sőt..!
Biztos megtudunk egyezni nem akarom kerüldözni pakolgatni az alkatrészeket....
nem épp gyári állapot, de egész jó lehet :)
A tuareg az tuareg : )
de ha terepen akarsz túrázni a géppel akkor szerintem Rally-t vegyél ne Windet.. de ez csak az én véleményem...
Sziasztok. Egy kérdés: Tuareg Rally 125 az a cső ami összeköti a karburátort a hengerrel meg van repedve. Mennyit kostól?
nagyon megtetszett ez a fajta moci, ha jó állapotban van mindenképpen vevő vagyok rá, Meg ha megtanítod kezelni
hívtalak telcsin, de nem vetted fel
Maroshegyen van a motor, szombaton leszek én otthon, ha az jó neked. Írj e-mailt: vaszika@vipmail.hu
Alku van
itt is árúl egy srác egy aprilia ralyt csak kérdés ma felnéz-e? Ma mindenképpen veszek valamit mert már kezdek depis lenni, hogy nem mehetek ki motorozni Túrázni akarok sokat főként erdős vizes részeken
hello!nem eladni,hanem megcsinálni akarom!
http://www.kepesmotor.hu/april... Ezt a mocit néztem ki magamnak és ehez gondoltam.
mennyi az az occsó? Látom te is korán kelő vagy
Amugy szerintem a váznak ugyanolyannak kell lennie tahát relative jo, de ha kell megnézem. vagy lefényképezem.
Ha kell hozzá egy komplett kaszni ( ha pl terepezni akrsz és akkor a másik burkolatot leszeded megmarad tartaléknak ha majd eladod a gépet) OLCSÓN akkor nálam van.... lejebb megtekintheted a motort van róla kép. Ha fehérvári vagy akkor itvagy a közelemben. Hali
Hát hogy jó e rá azt nemtudom igy , lekellene venned a tankot meg az ülést és megnézni a felfogatásokat meg nekemis és az alapján egyeztetni. A cuccokat olcsón megkaphatod csak vigye akinek kell ....
Hallli, Szfvári vagyok jómagam is, és kérdezném hol lehetne megkuksolni a mocit? Esetleg egy kicsike alku beleférne?

Választ kérném ma mert holnap megyek mocit nézni, de akkor nem kéne elmennem borsodba
hali 1 kérdés, a tank és az ülés mennyi lenne ? Illetve, hogy ez a tank beszerelhető-e egy aprilia touregbe, amiben sima, hagyományos tank van?
Van komplett Tuareg Rally müszerfalam
Mármint ha tuareg Rally -ra kell
Nekem van egy komplett motorom de csak a kaszni része eladó.. burkolatok lámpák, ülés tank, farokidom stb stb Tehát pont az ami neked kellhet
Hello! Azt hiszem a rozsaszin,de ha nem surgos ,akkor a jovo heten en is riasztot szerelek es majd egyeztetunk.
szepjoestet minden forumozonak

erdeklodnek hogy tudja e esetleg valaki fejbol hogy melyik a kapcsolt szal (az a vezetek amelyiken a kulcs elforditasa utan 12V van, elotte 0 V) a Tuareg 125 Wind ('89) gyujtaskapcsolojan? egy riaszto beszerelesehez kellene az info.vagy ha esetleg van aki jartas riasztobeszerelesben az jelezzen mar. :) elkellne egy kis segitseg.
Én abba nem tudok segiteni mert csak az van ami a motoron van.
Majd lessz itt olyan akinek van. Pl. zz4-nek, ő bont motorokat.
Milyen tuareg, 125-ös?