Most nem azért, de ha már egyszer kérdezel akkor nézd is meg, hogy válaszoltak-e rá.. és ha igen, akkor ne kérdezd meg még1x...
(Bocs, de ez most kijött...)
"NemesG.
[25701] szeptember 7. 17:25
Jól mondta tényleg van olyan.
válasz erre előzmény
Akkki
[25700] szeptember 7. 17:17
Hi!
Van olyan itt aki szedett már szét aprilia tuareg telót?
Vagy esetleg Pegaso telót. A fickó a motorszervizben azt mondja, hogy némely aprilia modellnél(gépem: tuareg rally - 1993) egyik telóban van a rugó, másikban a csillapitás. Ez elég hihetetlen nekem. Akinek van használható infója megköszönném"
Hi! Tudna valaki nekem mondani pár szót az aprilia tuareg 125 első telójáról? Esetleg olyan aki szedett már szét ilyet. Azt hallottam egyik felében van a rugó, másikban a csillapitás.
Eladó egy MOTORHISPANIA FURIA 2000-es évjárat frissen felújított,6sebességes Minarelli AM blokkal,koyo csapágyak és skf szimeringek,frissen fórva polini dugóval még a doboza is megvan+adok hozzá egy 70%-os hátsó gumit (ami egy agy nélküli felnin van) mert ami rajta van az kopott.felújított elsőtelóval és egy jó fejidommal. eh-tárcsa,és kapott egy aprilia rs50 gyorsasági kipufogót.TANULÓ MOTORNAK IDEÁLIS.
TEL:.06-20-910-3659
sajnos szálításban nem tudok segíteni
Sziasztok! Most szereztem magamnak 1 350-es ETX-et!
Nem tudja valaki véletlenül a vezérműszíj adatait?
Mien féle kell bele, mik a méretei?
Ami rajtavan azzal még működik, de nagyon csereérett már :(
Bocsi,hogy nem irtam,csak el vagyok,utazva.
Szoval eleg jol nez ki a keprol.Nekem gyakorlatilag csak a fordszammero mechanikaja kellene,meg par mutyurke,szoval,ha beledugsz a spiral helyere egy kis csavarhuzot es megforgatod ki kell mozdulnia,ha OK akkor nekem is OK.
Ha kell még csinálok róla, hétvégére tervezem hogy lebontom a motorrol amire nincs szükségem, többek között a müszerfalat is. Ha kell biztos megtudunk egyezni csak ne keljen rakosgatnom.....
mert most egy cagiva elafánt é van rajta így vettem és érdeklődni szeretnék