Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10e ft
de sűrgős lenne nagyon!
Helló.Ami kompatibilis Aprilia RX 125 el az nem eladó. Az összes többi ami csak a tuaregre rakható fel eladó.
Hali. Mennyiért dobod a karbeszt?
és a fék kar
csáó érdekelne a 2 db kézvédő mennyibe kerül ?
Eladó!link
Aprilia Tuareg Rally 125 bontás! Fejidom, Idomok, farokidom, tank, lámpa, lámpatest, műszerfal, Gianelli első sportrezonátor, sárvédő stb. Aprilia Tuareg Rally 125-höz egyben vagy külön külön olcsón eladóak. Ár megbeszélés szerint, kérésre küldök képet. Érdeklődni telefonon vagy e-mailben.
Dellortó 35-ös karbi eladó AKCIÓS áron sűrgős lenne nagyon!
Posta ok
Aprilia rx 125-ön volt használva
köszi szépen a msn címet ! és a vatera linket de az tényleg csúnya :D
igen!
Na akkor lehet tudunk csinálni valami biznict a fordszámmérőnek csak a piros műanyag mutatója törött? Tudsz csinálni az egészről képet?Az én akksim 14Ah ás,még a Goldwingot is beindítja
hát a fordulatszám mérö mutatója le van törve,a benzin szint jelző halott a km óra meg nem számolja a km-et!nekem 9ah akksi kell!
Helló!

Nekem van egy Banner YTX5L 4 Ah-s akksim, ha érdekel.

Üdv.
Helló! Műszerfallal kapcsolatban. Neked mi a problémád vele? az egész kuka vagy mi történt? Amúgy most vettem egy spirálcellás akksit ,amolyan mini OPTIMA. Na az mindent ver! a savasál kb 1,5x drágább,viszont soha többet nem kell akksit vennem(ja és ha kifogy a benya önindítóval elgurulok a következő kútig )
Oké!Köszi!

A Képen látható műszerfalat vennék olcsón
egyébként találtam egy Rally 50-es kézvédőt.. nem hiszem h tetszeni fog meg elég drága is de egy próbát megér :D
http://auto-motor.vatera.hu/al...

Egyébként vedd fel msnre Zoltánt: patvaros87@freemail.hu
ő régen bontott rally-t hátha van még neki
Banner az fasza meg a Bosch, Yuasa, Exide de az Unibat is jó.
azzal már kicsit nehezebb dolgod lesz.. csak bontókból tudod beszerezni, mivel már nem igazán gyártanak :D úgy emlékszem hogy valaki bontott itt régen egy rally-t de már nem tudom, hogy ki..
amúgy a videódon úgy láttam, hogy ott még van kézvédőd.. mi történt? eldobtad a motort és letörött? :)
én gyárit szeretnék mert ezen eddig még minden az és nem karom megbontani a szépségét
Banner Bike Bull !Szerinted jó akksi márka?
oké!köszi
9 Ah-st, az teker mint a szél. Nekem Unibat olasz akkumulátor van benne 3. éve gond nélkül. Az elektrolit szintet elleneőrizni kell redszeresen, ha savast veszel és azt akarod, hogy sokáig jó legyen.
(még mielőtt valaki megkérdezné minek a második u betű annak mondom ezt így kell írni)
Üdv Motorosok!

Segítsetek!Mekkora akksit vegyek etx tuaregbe 125-ös rotax 127 (berugókar és önindító is van)
HELLO valaki aprilia tuareg windhez , 4sebishez vlmi jo kis 60-70-80 as henger dugoval gyürüvel ?
Jól mondta tényleg van olyan.