Aprilia Tuareg Rally 125 bontás! Fejidom, Idomok, farokidom, tank, lámpa, lámpatest, műszerfal, Gianelli első sportrezonátor, sárvédő stb. Aprilia Tuareg Rally 125-höz egyben vagy külön külön olcsón eladóak. Ár megbeszélés szerint, kérésre küldök képet. Érdeklődni telefonon vagy e-mailben.
Na akkor lehet tudunk csinálni valami biznict a fordszámmérőnek csak a piros műanyag mutatója törött? Tudsz csinálni az egészről képet?Az én akksim 14Ah ás,még a Goldwingot is beindítja
Helló! Műszerfallal kapcsolatban. Neked mi a problémád vele? az egész kuka vagy mi történt? Amúgy most vettem egy spirálcellás akksit ,amolyan mini OPTIMA. Na az mindent ver! a savasál kb 1,5x drágább,viszont soha többet nem kell akksit vennem(ja és ha kifogy a benya önindítóval elgurulok a következő kútig )
azzal már kicsit nehezebb dolgod lesz.. csak bontókból tudod beszerezni, mivel már nem igazán gyártanak :D úgy emlékszem hogy valaki bontott itt régen egy rally-t de már nem tudom, hogy ki..
amúgy a videódon úgy láttam, hogy ott még van kézvédőd.. mi történt? eldobtad a motort és letörött? :)
9 Ah-st, az teker mint a szél. Nekem Unibat olasz akkumulátor van benne 3. éve gond nélkül. Az elektrolit szintet elleneőrizni kell redszeresen, ha savast veszel és azt akarod, hogy sokáig jó legyen.
(még mielőtt valaki megkérdezné minek a második u betű annak mondom ezt így kell írni)
de sűrgős lenne nagyon!