Sziasztok!
NAGYON SÜRGŐSSEN KELLENE nekem erre a fajta 350 es tuaregre Vezérműszíj vagy használt vagy bontott mindegy csak elfogadható állapotú legyen!S.O.S!
Vagy ha valaki tud valahol szóljon legyenszives!
KÖSZÖNÖM!
lenne egy nagyon jó kérdésem.. Nagyon megköszönném ha valaki meg tudná válaszolni
Hogy lehet az, hogy a tompított feljebb világít mint a refi? akárhogy próbáltam állítgatni, mindig feljebb volt a tompított.. így viszont nem lehet beállítani rendesen a lámpát...
Igen kúpos és lehúzó kell.
Én ilyen hirtelen gyújtás eltűnéssel még nem találkoztam. Az állórésznek nem nagyon szokott baja lenni inkább a trafóval lessz gond. De lehet lelazult a lendkerék.
Azt kéne megnézni, ha hajtatod a motort és feszültségmérővel megmérni a trafó előtt jön-e áram az állórésztől. Összesen 5 kábel jön fel, abból 3 gyújtás és 2 a töltés. A két egyforma a töltés, 2 sárga vagy kék. Én ilyen szinűekkel találkoztam. A gyújtás kábelei más színűek.
Kösz a választ!
Vezeték nincs szétcsúszva,kapcsoló rendben.Próbáltam több gyertyát is,egyikkel sincs szikra.
Azért kérdeztem az alkatrészt,mert nem szarakodnék vele,hanem kicserélném ha lehetne tudni mi a ludas.Nem volt kellemes 2 km-t tolni homokban sárban.Nem kockáztatnám meg a következő ilyet ha lehet.
Trafón és alaplapon kívül áll még másból a gyújtás ami bibis lehet?
Szerintetek az 520-as megy rá?
Köszi!