sima számítógépház hűtő 14cm-es 1500 rpm és 2000ft volt külön kapcsolóval van rászerelve.. úgy néz ki mintha gyári lenne :D
bocs de képem nincs róla és azért már nem szedem szét.. majd ha megyek kicsit melegebbe akkor meg tudom nézni..
(amúgy pénteken 110 fokon jöttem haza.. az azért már elég meleg szerintem :D)
Ha 90-95°C nincs semmi gond. Motor üzemi hőfokon van. Ebbe a kutya melegbe nem is csoda, ha felkúszik addig. Én ha lámpánál megállok vagy jön egy kis lejtő mindjárt elkezd visszahűlni 80-85°C-ig.
De egy ventillátort azért rakhatott volna rá a digó, hőkapcsolóval
én megvettem a ventilátort, már fel is van szerelve.. holnap délben megyek motorozni és majd megnézem, hogy mennyire hatásos, de azért keresek majd a közelben egy embert aki ért ehhez a gyújtásrészhez aztán majd remélem teljesen le lesz a gondom a melegedéről :)
Nem nyit ki a termosztát valószínűleg! De lehet van még itthon az is csak meg kell néznem! Addig vedd ki belőle, nyáron elegy a nélkül is, de ha megforralta a vizet akkor valószínű hogy a hengerfejnél az O gyűrűt is cserélni kell!
Sziasztok!most vettem egy tuareg rally 50-t.Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy Budapest és környékén hol tudok uj esetleg bontott alkatrészekhez hozzá jutni? Egy kicsit fel kell ujitanom.
Előre is köszönöm !
Hát a tompított a reflektorral. Múltkor említetted, hogy apád szétszedte a kapcsolót. Szerintem ott a gubanc. De ilyen villamoságot nehéz így számítógépen keresztűl "megcsinálni". Ha ott laknék a közeledben pikk pakk megcsinálnám.
bocs de képem nincs róla és azért már nem szedem szét.. majd ha megyek kicsit melegebbe akkor meg tudom nézni..
(amúgy pénteken 110 fokon jöttem haza.. az azért már elég meleg szerintem :D)