Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sima számítógépház hűtő 14cm-es 1500 rpm és 2000ft volt külön kapcsolóval van rászerelve.. úgy néz ki mintha gyári lenne :D
bocs de képem nincs róla és azért már nem szedem szét.. majd ha megyek kicsit melegebbe akkor meg tudom nézni..
(amúgy pénteken 110 fokon jöttem haza.. az azért már elég meleg szerintem :D)
Mi nem az?
hát ez pont nem az de mind1:D legalább a bekötés
Hát nem. Szeretnek kérni érte egy pár mátyás királyos papirfecnit.
Eszt nemagyák ingyen ugye?
Pl. itt egy:
szevasztok,kérhetnék valakitöl egy képet egy fessz szabályzórol?
Köszi de már tárgytalan mert vettem.
Ha 90-95°C nincs semmi gond. Motor üzemi hőfokon van. Ebbe a kutya melegbe nem is csoda, ha felkúszik addig. Én ha lámpánál megállok vagy jön egy kis lejtő mindjárt elkezd visszahűlni 80-85°C-ig.
De egy ventillátort azért rakhatott volna rá a digó, hőkapcsolóval
Milyen ventillátort vettél? kép nincs róla?
nekem is ki lett szedve a termosztát nyárra
én megvettem a ventilátort, már fel is van szerelve.. holnap délben megyek motorozni és majd megnézem, hogy mennyire hatásos, de azért keresek majd a közelben egy embert aki ért ehhez a gyújtásrészhez aztán majd remélem teljesen le lesz a gondom a melegedéről :)
Nem nyit ki a termosztát valószínűleg! De lehet van még itthon az is csak meg kell néznem! Addig vedd ki belőle, nyáron elegy a nélkül is, de ha megforralta a vizet akkor valószínű hogy a hengerfejnél az O gyűrűt is cserélni kell!
Hali! Nekem van komplett új tömítésszettem hozzá! Neked kellene am?
Eladó Aprilia Tuareg ETX blokk alkatrészek.

palacsinta@citromail.hu
06 80 975 32 70
Kipufogók késztítését olcsón vállalom!
Valakinek pneumatikus powerhez van valamilyen alkatrésze eladó?
Szia! Újban tudok segiteni 21980ft
Sziasztok!most vettem egy tuareg rally 50-t.Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy Budapest és környékén hol tudok uj esetleg bontott alkatrészekhez hozzá jutni? Egy kicsit fel kell ujitanom.
Előre is köszönöm !
Eladó Aprilia Tuareg ETX alkatrészek.
érd.: tel 06 30 40 70 624 vagy MSN/Email:kisvasut16@freemail.hu
üdv.
Hát a tompított a reflektorral. Múltkor említetted, hogy apád szétszedte a kapcsolót. Szerintem ott a gubanc. De ilyen villamoságot nehéz így számítógépen keresztűl "megcsinálni". Ha ott laknék a közeledben pikk pakk megcsinálnám.
akkor jó.
ha jól emlékszem fiat unó vagy valami fosé pont jó rá!
nekem van,de az600-as.hova kellene elküldeni,és menyit ér?
igen olyan kel