Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emberek! hol lehet venni elsöfékcsövet?de jó áron..ojan kellene aminek egyikvége luk,a másik csavar!de igazán mindegy megbirom csinálni hogy jólegyen!
Hát hallod nálun árnyékba 32°C van, de szúnyog nappal is annyi van mint a bűn. Árnyékba se lehet menni mert megesznek. Délelőtt motoroztam 9 óra után még mindig nagyon meleg a henger nem akar kihűlni.
gyerekek.....gatyarohasztómelegvan!indultam haza a melóbol,már melegvolt a viz a motorba!nappal meleg,éjjel szúnyog,,,,szar igy az idő!
Mai ride.
képek
Rég tetted tiszteletedet, de látom előszedted a tuareget egy körre.
Ha a különolajzás be van kötve akkor tisztát, ha nincs akkor keveréket.
hello mindekinek érdeklödnék hogy a tuaregbe tiszta vagy keverék benzin megy mert most vettem egyet egy rave2st
Itt nincsenek csajok, csak én egyedül? Vagy legalább egy wind kuplung ház? Mert nagyon kirugtam az oldalát
pár kép ha valakit érdekel
eladó az aprilia tuaregem patika motorral kisseb hiányosságokkal!90e huf
oroszizz@msn.com, de ritkán vagyok fent
fél 3 körül lehetett
am nem tudom hol a nagy otp de szerintem én lehettem, nem láttam még soha miskolcon ilyen tuareget..
du valamikor. Szembe lakok az ablakból kiszurtam:)
mikor?
szerintem én
Ki nyomatta ma Miskolcon a nagy OTP nél egy windal?
Hali!
Belementem ma 1 vízátfolyásba és elkezdett csöpögni az olaj a jobb első teleszkopból mi lehet a baja ?
Ő lenen az ;)
Felveszel MSN en, és megbeszéljük, kinek mi a jóárasítás :D nekem minnél több neked minnél kevesebb :P Majd csak este leszek, Üdv.
Hali!
Mi lenne az ára?
Jóárusitott?
Eladó Aprilia Tuareg ETX alkatrészek, egész motort bontok, minden van, írd h mi kell és megbeszéljük. Tel:0630 40 70 624, MSN/Email: kisvasut16@freemail.hu Üdv.
Hali, nekem lenne :)
Pszicho13, csapágyakat sztem minnél elöbb cseréld le, én is megszívtam 1x ezt. Főtengely csapágy ment galyra, szó szerint darabjaira esett, és magával húzta a lendkereket, gyújtás alaplapot, meg a főtengelyt is. Sokba került.
Nincs valakinek jó állapotú hátsó-főfékmunkahengere jóárusitva?
Hali! Nekem van eladó, 1 kulcsom van hozzá. Keress meg ha érdekel. Üdv.