Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Te tudod, de hidd el hogy működött amikor a motorról levettem. Nem állt szándékomban rossz alkatrészt küldeni, mert nekem sem esne jól ha ilyet kapnék de ezentúl figyelek az ilyen dolgokra!

Üdv
már eladtam.
hali!
csak ez a 160as hengerem van, de nagyon kis pénz lenne gondold át:)
Heló zz4 engem 1 rotax 127-es 125ccm-es henger érdekelne.Látom van neked 160ccm-es de az a baj hogy a blokk már 125-ccm-re van felkészítve és a 160 as henger szétvágná a hajtókart s.
Szóval ha lenne véletlen 125ccm.es henger akkor szólj.
kösz
Heló engem érdekelne a 127-es henger?
Mennyiért adnád?
A henger volt már fúrva(ha igen mennyi a belső átmérője?
Kösz
Heló szia már régen írtam de csak most derült i hogy nekem kell hengert szerezni.
meg van még a 127-es henger?
(volt már fúrva?
kösz
Köszönöm ezt a felajánlást, de azért ennyit nem ér meg a dolog. Nem szeretném visszaküldeni, mert ezzel senki sem járna jól.. Végül is az üzlet végbement, nem kérdeztem az állapotáról se semmiről. Csak nagyon rosszul esett, hogy ilyen állapotú alkatrészt kaptam innen. Most így jártam, de legalább lett fékcsövem :)
Hello!
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz!
Aprilia tuareg 125 wind rotax 127-eshez
LENDKEREKET
keresek. Várom jelzéseteket
Thx.bye
Megnéztem, és nekem DOT 3-5-ig van rá írva. Lényegtelen, bármilyen fékolaj jó csak fék olaj legyen (növényi eredetű).
Ha jól emlékszem DOT 4 van a fékolajtartályra írva. Tehát DOT 4-től felfele jó bele mindegyik.
De ha nem jól tudom majd a többiek kijavítanak.
Hali ! Milyen fékolaj kell az aprilia tuareg 125-be?
forditott villád van?
Sziasztok! Rotax 127 lendkereke valakinek? Petya
Hali!
Tudna valaki tippet adni hogy szedem szét az aprilia tuareg 125 első villáját? Konkrétan az alsó szárát. Kösz
Am6-os blokk bontva max 1000km-es alkatrészek!

6os váltó 15ezer ft
kuplung kompletten 15ezer ft
hengerszett 15ezer ft
gyújtás+lendkerék 6ezer ft
berúgórész+dekli+kar 15ezer ft
stb
Helló!

Küld vissza akkor, hogy az utánvételi összeg 4eFt legyen.
Ezt tudom mondani.

Üdv!
Hali!
Ha érdekel nekem lenne eladó fékmunkahengerem, és ez bizt. működik. Ha érdekel keress meg.

Eladó Aprilia Tuareg ETX alkatrészek. Érd.: MSN/Email:kisvasut16@freemail.hu vagy 06 30 40 70 624.

üdv.
Hali valakinek van rotax 127-es jó állapotú hengere? 125ccm-es
Mennyiért?
Átfolyattuk a fékolajat teljesen szabad folyással és utána zártuk el a csavarokat és utána álltunk el neki légteleníteni 1 órán keresztül próbálkoztunk, 3x töltöttük fel a tartályt fékolajjal de semmi eredménye nem lett..
Utána visszaraktam az én munkahengeremet és max 5 perc alatt tökéletes lett. Viszont azért szerettem volna tőled megvenni, mert az enyém ereszti egy kicsit az olajat.
Itt állok műszaki nélkül és elköltöttem 8000ft-ot egy fékcsőre és még vennem kel valahonnan 1 fékmunkahengert mert ez használhatatlan.
Amúgy az esztétikai hiba nem zavar.. az enyém még rondább... :)
Ahhoz le kell légteleníteni hogy nyomást produkáljon, különben csak a benne lévő levegőt sűríted össze!
hát kézbe nyomkorászod, nem is lesz nagy nyomás:)
ha valamit érzel akkor jó,mikor elveszed az újjad kis vákum van akkor tuti jó!
Helló!

Nem tudtam ilyen problémáról, mert működött a motoron!
Szerintem rakd fel a motorra és légtelenítsd le és úgy próbáld ki.
Soha nem adok el hibás alkatrészt pont ilyen dolgok miatt!
De szerintem neked inkább az esztétikával van problémád pedig raktam fel róla képet.

Üdv
Hello!
Sikeresen megérkezett a küldemény. Köszönöm!
A fékcső nagyon jó, de a fékmunkahenger nem ad le semmilyen nyomást.. Kézzel be tudtam fogni és alig éreztem valamit. Szóval nekem ez a munkahenger nem kell. (Úgy gondoltam, hogy mi itt a fórumon csak is működő alkatrészeket adunk el egymásnak.) Lehet, hogy te sem tudtál erről a hibájáról ezért gondolom békésen is meg tudnánk oldani ezt a problémát..
Nincs valami ötleted?
Sajnos nem kaptam e-mailt próbáld még egyszer! ( palacsinta@citromail.hu)

300 km van közöttünk... én Fejér megyei, daruszentmiklósi vagyok.
Helló kisgatyás,küldtem neked e-mailt de nem hiszem hogy átment a freemailrol,esetleg tel.szám?Vagy ha van más ötleted nem zárkózom el.Esetleg személyesen,én Polgáron vagyok.