Te tudod, de hidd el hogy működött amikor a motorról levettem. Nem állt szándékomban rossz alkatrészt küldeni, mert nekem sem esne jól ha ilyet kapnék de ezentúl figyelek az ilyen dolgokra!
Heló zz4 engem 1 rotax 127-es 125ccm-es henger érdekelne.Látom van neked 160ccm-es de az a baj hogy a blokk már 125-ccm-re van felkészítve és a 160 as henger szétvágná a hajtókart s.
Szóval ha lenne véletlen 125ccm.es henger akkor szólj.
kösz
Köszönöm ezt a felajánlást, de azért ennyit nem ér meg a dolog. Nem szeretném visszaküldeni, mert ezzel senki sem járna jól.. Végül is az üzlet végbement, nem kérdeztem az állapotáról se semmiről. Csak nagyon rosszul esett, hogy ilyen állapotú alkatrészt kaptam innen. Most így jártam, de legalább lett fékcsövem :)
Átfolyattuk a fékolajat teljesen szabad folyással és utána zártuk el a csavarokat és utána álltunk el neki légteleníteni 1 órán keresztül próbálkoztunk, 3x töltöttük fel a tartályt fékolajjal de semmi eredménye nem lett..
Utána visszaraktam az én munkahengeremet és max 5 perc alatt tökéletes lett. Viszont azért szerettem volna tőled megvenni, mert az enyém ereszti egy kicsit az olajat.
Itt állok műszaki nélkül és elköltöttem 8000ft-ot egy fékcsőre és még vennem kel valahonnan 1 fékmunkahengert mert ez használhatatlan.
Amúgy az esztétikai hiba nem zavar.. az enyém még rondább... :)
Nem tudtam ilyen problémáról, mert működött a motoron!
Szerintem rakd fel a motorra és légtelenítsd le és úgy próbáld ki.
Soha nem adok el hibás alkatrészt pont ilyen dolgok miatt!
De szerintem neked inkább az esztétikával van problémád pedig raktam fel róla képet.
Hello!
Sikeresen megérkezett a küldemény. Köszönöm!
A fékcső nagyon jó, de a fékmunkahenger nem ad le semmilyen nyomást.. Kézzel be tudtam fogni és alig éreztem valamit. Szóval nekem ez a munkahenger nem kell. (Úgy gondoltam, hogy mi itt a fórumon csak is működő alkatrészeket adunk el egymásnak.) Lehet, hogy te sem tudtál erről a hibájáról ezért gondolom békésen is meg tudnánk oldani ezt a problémát..
Nincs valami ötleted?
Helló kisgatyás,küldtem neked e-mailt de nem hiszem hogy átment a freemailrol,esetleg tel.szám?Vagy ha van más ötleted nem zárkózom el.Esetleg személyesen,én Polgáron vagyok.
Te tudod, de hidd el hogy működött amikor a motorról levettem. Nem állt szándékomban rossz alkatrészt küldeni, mert nekem sem esne jól ha ilyet kapnék de ezentúl figyelek az ilyen dolgokra!
Üdv