csáó aprillia tuareg 125 rally-hoz milyen olajat érdemes használni a benzinbe ? és a váltóba meg a motorba milyen érdemes tölteni választ előre is köszi
na igy megvan!csütörtökön fizetés csak addig birja ki!csak egy jobb oldali idom kellene!szerlni jobb mint a tuareget!sokkal logikussabban van összerakva,(bár a villanyával van kis gondom,de ugy nagyábol igy néz ki!(nygyobb mint a tuareg,bár nemsokkal!
olajbetöltő nyílás bal oldalt van ilyen fekete X(ankel csavarhúzós)
légszűrő gumicső, ha rámhalgatsz veszel egy síma olajálló csövet
pl traktor boltban
ma estére összerakom nagyábol,kiváncsi vagyok énis mit mutat!(de volt vele pár óra meló)a motorja nem a leg jobb,,,söt,eléggé morognak a csapágyak,de remélem birja egy daarabig,de az olaj nivót és a beöntöt nemláttam rajta!ebbe tudna valaki segiteni?mrre van?meg meg a légszüröházbol a karbi ig vezetö gumicsöre kéne valami megoldás!mert gyakorlatilag lerohatt rolla!uj kép este vagy holnap!
Sziasztok!
Tudnák most összeszedni egy 50-es 1995-ös Tuareget, csak annyi, hogy fúrni kéne a hengert meg dugó, gyűrű csere. Szerintetek? Cserébe lenne, szal full ingyen.
egyenlöre szétfelé szedem,kicsit odavan,kivül bellül.de szerelni jobb nint a tuareget!de alapjaiben ugyan az mint a tuareg!+a berügó kar!az viszi a primet!van képem.(csak szolok 60 ezer forint-volt és talpon jött haza
Ha a kapcsolót szedte szét akkor rakd vissza a kábeleket a helyükre. Ha nem tudod melyik melyik akkor meg próbálgas végig. Így látatlanba nehéz megmondani.
Tudnátok feldobni nekem világítás kapcsolási rajzot? fater szétszedte és azóta nincs fénykürtöm.. valahogy vissza kellene kötni, csak nem tudom, hogy mit hova..
Valaki tud segíteni?
A válaszokat előre is kössz
Szükségem lenne egy Aprilia Tuareg 125-öshöz gyújtáskapcsolóra, egész pontosan elég lenne a teteje is, azaz a kulcsos rész. Persze kulccsal :)
Tudna nekem valaki?
megy mint barom
a régebbi még nem poweres(KZ stb)
légszűrő gumicső, ha rámhalgatsz veszel egy síma olajálló csövet
pl traktor boltban
Tudnák most összeszedni egy 50-es 1995-ös Tuareget, csak annyi, hogy fúrni kéne a hengert meg dugó, gyűrű csere. Szerintetek? Cserébe lenne, szal full ingyen.
Valaki tud segíteni?
A válaszokat előre is kössz