Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 pár gyári index érdekel valakit?
hello hengered megvan még?
Hali. Szerintem
2. kép. jobb oldal túlfolyó, a szűk az olaj, a baloldali kettő meg a folyadék hűtés. PHBN karbid van gondolom.
Ezen az oldalon nézd meg:
http://jetforce-community.de/i...
Megvan a 17.5 karbi,de nem értem,
Ami egyértelmű az a gáz a szívató a benzin be,a különolajzás,de hogy ka a maradék 3 azt nem tudom
Sziasztok!
Van valakinek eladó RX 50-hez (97'-es) első féknyeregje?
vargaszintia@gmail.com
hello malossi k15 cdi elado
hali bocs a késésért a mailom,zsebes321@gmail.com
Sziasztok!
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Köszi:)
NGK BR8ES gyertya, pipa meg valami szilikonos jó lesz!
még mindig nagyon szeretném tudni mi
lyen gyertyát vegyek az rx 50 be?

A pipa és a kábel össze van szigetelősuallagozva azt is le kell cserélnem:)
Forgalmazó italmondo bt békéscsaba kazinczy út 11
66 473919
Nekem a lánc dobozára az van irva hogy, Ek415sh-130
Aprilia sx 50 milyen típusú lánc valló? Gondolok erősített szemesre.
A gyertyámra csak annyi van írva hogy b-28
Vennék újat ,csak nem tudom, hogy milyen típust vegyek az 50 es hengerhez.
Valaki tippet, kinek mi vált be, mi volt rossz? köszi
Bejelöltelek facebook-on!
Oké, küldesz egy e-mail címet? Arra elküldöm. Vagy itt az MSN címem: k.o.media@citromail.hu
Kössz a segítséget!
21-es karbi 72-es fuvival lehet h kevés, ha van nagyobb fúvókád akkor próbáld meg vele, nekem 95 volt a 21-es karbimba!
de ha gondolod írd le a neved és facebookon felveszlek ott könnyebben tudok segíteni!
Gyári légszűrőm van, a gyertya képe őzbarna, a főfúvókám 72-es. Előtte 50-es volt 14-es dellorto karbival és semmi gond nem volt vele.
Én is ettől félek, hogy baja lesz az új cuccnak.
milyen légszűrőd van? gyertyakép mit mutat?főfuvóka mérete?
ha előtte rendesen üzemelt a moci akkor valószínűleg karburálási probléma lesz a baj! Ami elég nagy kárt tud okozni főleg ha új (bejáratós) a hengered!
Sziasztok! Megvan az RX-emen a 70-es henger és a 21-es dellorto karbi. Belövöm az alapjáratot, levegőt. Üresben szépen pörög, egy bizonyos fordulatig és dadog. Menet közben csak negyed gázon megy úgy-ahogy, de itt sem pörög ki. Karbin állítottam mert másra nem tudok gondolni (levegő, főfúvóka, tű), de nem sok változás történt. Szerintem a benzin-levegő aránya miatt van, de ez csak tipp. Aki járt már így vagy van ötlete az írjon! Köszönöm.
Kösz a tirpákozást
Üdv ! Újra itt vagyook :) :S
A motorom menetközbe gondol egyet és ledadog , motor megy de csak alapjáraton . Fél perc és megy tovább.
Karbi tiszta , gyertya ok . Lehetséges lenne , hogy túlmelegedne vagy valami hasonló? Reggelente nem jelentkezik a probléma ,de délután 1-2xer előfordul . (lehet ,hogy csak a véletlen műve h csak d.u)?! Igazából már nem tudok mire tippelni !
Köszi a segítséget előre is