Eladó alkatrészek: -Tank,sapkával
-AM6-os blokk a képeken látható állapotban,akár bontva is
-Kipufogó
-Derbi hátsó kerék felni 2.5X18-as
-Rieju SM első kerék
-Denso önindító
-Gilera, AM6 külön olajzó
Ár meg eggyezés szerint.E-mailon is és telefonon is elérhető vagyok. E-mail: andris9903@citromail.hu
Csere is érdekel. GSM 50 gyújtás deknit KERESEK! Kérésre küldök képet még.
Sziasztok. Az érdekelne,hogy nektek mekkora a főfuvóka ,már akinek 50es henger van fent és gyári szűrő. igaz ez Hm 50 de a blokk ugyanaz tudtommal. Ebben egy 115ös volt, de olyat produkált,mintha kiszlopálta volna az összes benzint, és nem birta volna utána tölteni. raktam egy 100ast bele, szerintem 115ös az még 70eshez is elég, Véleményetek? Sok napsütést mindekinek! :)
Levegőszűrő házam egy kicsit odavan. RX 50 2003-as.
Szeretnék egy műanyag csövet direktbe bekötni a gumi harangba.
Tehát a ház megmaradna a helyén, csak a harangtól rögtön jönne ki a cső, aminek a vége zárt lenne és az oldalán lyukakkal lenne teli. Erre jönne egy levegőszűrő szivacs.
Szerintetek elég lenne a levegő neki ? A régi levegőszűrőt kiszedném.
Kicsit több mint a semmi.Én kiszámoltam magamnak a különolajzáshoz ezt a mennyiséget hogy kb 1:50 legyen a keverék.Volt már olajszivattyú hibám,észrevettem,hogy nem úgy megy a moci,de a bitonsági féldeci és a gyors észrevétel miatt nem lett baja.Az olajszivattyúból kimozdult a szimering és belecsöpögött a váltóba a motorolaj.
8 liter benzinhez(egy tank) ha hozzárakok fél deci olajat, és beáll a szívattyú,az adna annyi kenést hogy ne süljön be?
Nem kevés az,mint halottnak a csók?
Valamejjest látni a képeken.csak holnap tudok róla külõn képet küldeni. Az ár mwgfelel?
-AM6-os blokk a képeken látható állapotban,akár bontva is
-Kipufogó
-Derbi hátsó kerék felni 2.5X18-as
-Rieju SM első kerék
-Denso önindító
-Gilera, AM6 külön olajzó
Ár meg eggyezés szerint.E-mailon is és telefonon is elérhető vagyok. E-mail: andris9903@citromail.hu
Csere is érdekel. GSM 50 gyújtás deknit KERESEK! Kérésre küldök képet még.
Szeretnék egy műanyag csövet direktbe bekötni a gumi harangba.
Tehát a ház megmaradna a helyén, csak a harangtól rögtön jönne ki a cső, aminek a vége zárt lenne és az oldalán lyukakkal lenne teli. Erre jönne egy levegőszűrő szivacs.
Szerintetek elég lenne a levegő neki ? A régi levegőszűrőt kiszedném.
06705911723
ironbody@postafiok.hi
ironbody@postafiok.hu
Nem kevés az,mint halottnak a csók?
1:40 vagy 1:50
16-22-24?