Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam, hogy a kurva karbi lesz. Milyen karbit ajánlasz hozzá és honnan tudok venni használtan?
akkor vagy sok benyát kap, vagy kevés levegőt. A képeid alapján full gyári minden a motorodon!
A gyári karbi egy kalap szar! szivatója nincs felakadva?
Szia. Tettem fel a fotóalbumba képeket a kipufogóról, meg a karbiról. ajax79 kérdezte, hogy kipörög-e terhelés nélkül. Úgy forogja a 12e. A szívótorkot, megette a sav, azt egy kis olajálló szilóval befoldoztam ideiglenesen, nem szív farsot. Viszont a kipu.toroknál kifúj. A karburátorhoz van valami leírás, hogy hogyan lenne ideális belőni? Vagy nem azzal lenne baj? Segíts kérlek.
Szia. Megnéztem a leírtak alapján, és arra jutottam, hogy terhelés és légszűrő nélkül leforogja a 12e, légszűrővel is, de akkor már 10e-től bedadog egy kicsit. Szerinted ellenne csavargatva a karbi? Vagy mi lehet a baj?
na az enyém ilyet nem mostanában fog látni :D
max erősített rugókat azt hali, az én hengerem amúgy sem olyan magas teljesítményű mint a tied!
Neked elég komoly tuning van a gépedbe, oda már tény h el kell az ilyen kuplung :)
én is megerősítem a kuplungot, meg kap új blokkolajat!
most megjön a polini kuplung az nem csúszik meg!
ja meg az első telokat kell felújitanom, meg cserélnem a központit :\
az komoly :D
20 évre elegendő tartalék alkatrészed van már :D
nekem most van egy komplett blokkom hozzá hengerestől, szval ha ez lebetegedik akkor csak át dobom majd :)
nekem rengeteg melo van még: váz festés(majd), idomokkal kéne vmit kezdenem mert okádék, de lehet h inkább veszek vmi jó állapotút,ülés újrahuzatás,kerék csapágy csere,kipu rendszert letisztitani aztán lefesteni,világítást és a gyújtáskapcsolót bekötni stb.
ez is jó de ez nem digitális! az 300 euro
Köszi a tanácsot! Végigskálázom, remélem igazad lesz. Estére megosztom, hogy mi lett a helyzet.
meg meginT vettem egy hengert! :D
MOST van 2 malossi mhr
meg egy polini evo
a malossi ami nekem van 20000 ig bírja !
most rendeltem meg a maradék cuccot most már összeáll !
a malossi cuccoktól pörög annyit neked?én ezeket a gyújtásokat nézegettem:http://www.rrd-preparation.com...
biztos nagyon komoly, bár kib.szott drága...
hogy áll az rx-ed?
nekem még rengeteg munkám lesz vele... :S
30-ért vihető a gyújtásom komplett mert veszek digitális rotorost!
Légszürőt nêzném első körben, meg a karbit kipucolnám . Ha ezek rendben akkor kipufogót lé nincs-e eltömődve! Ha még mindíg szar, akkor légszürő nélkül üresben leforog-e?
Ha igen akkor a karbi el van állítva!
30-ért vihető a gyújtásom komplett mert veszek digitális rotorost!
vegyél rá polini evo hengert azt még kibirja a gyári főtengely!
gyári alaplap + könnyített lendkerék meg hozzá malossi k15 trafó+cdi!
mivel ezek 7000-10000. között van ereje!
Ezért nem ártana legalább 10000-ig elforonia terhelésen!
milyen gyújtásod van spyder2?
Hallod én már 11-12 ezerrel megelégednék 100%. De ha nagyon nem megy a dolog, akkor csak befektetek egy 70-es hengerre. De hátha tudsz nekem mondani valamit majd a képek után.
nincs mit az enyém is csak 15000 -et forog de csak azért mert a főtengely 16000-ig birja!
5-kor végzek. Hazamentem lefotózom és föltolom a képeket. Köszi a segítséget!