Mondhatnál valami oldalt, ahol találok levegőszűrőt. Az új karbihoz kelleni fog, de nem tudom, hogy milye kell a PHBG 21-re. Nem tudom, hogy olcsóbb is jó, vagy érdemes drágábbat venni... Már így is qrva sokba van...
Tudta a f.szom, hogy ennyi az utánvét a qrva postán. :) Egye fene, legyen utalás.
Legyen 2500 pénz, és te állod a postát. Told át az fklepacs@gmail.com-ra a bankszámlaszámod, és visszaírom a címemet.
Amúgy nem fog nagyon oldalra lógni ezzel a csonkkal? 21-es karbi megy rá. Nekem egy kicsit too much-nak tűnik..... Remélem nem sz.patsz vele.
Ha, überfasza a főtengő és a hajtókar, akkor veszel rá egy belépő szintű hengerszettet hfejjel együtt. Mondjuk dr70-80-at.
Kelleni fog még hozzá 19-21-es karbi szívócsonkkal és egy szivacsos levegőszűrő, ami tunying! Ez a min tuning ,durván 2x akkora teljesítményt fog leadni vele! Jah és vagy ráállítod a különölajzást, hogy több olajat kapjon, vagy a tankba is adsz neki kicsit!
Sziasztok, Aprilia rx 50-es endúróm van, és szeretném a teljesítményét növelni. Én elsősorban arra gondoltam, hogy felfúratom 70/80 ccm-re. Ezek után még milyen változtatásokat kéne végezni a motoron, hogy ne megbízható maradjon?
Előre is Köszi, Dénes!
Ha valakinek van, vagy itt vagy a turbog@freemail.hu ra jelezze köszi