Nem kell másik cdi,mivel 3-ban kipörög,ergo 4-ben már gyenge.Ha gyújtásoldalról jó,akkor üzemanyag felől vizsgáld.Gyertya színe megmutatja az égés milyenségét.
Nem értem, mindenki azt mondja hogy keverjem külön a benzint mert nem lehet észrevenni hogy tönkremegy az olajszívatyú, csak mikor már késő.
De mi megy abban tönkre?
Van valakinek metszetrajza róla vagy szétszerelt képe?
Helló érdeklödnék van egy 2000 -es 6 sebességes rx-em az a problémám hogy 3.ig kipörög rendesen 4.-ben pedig mintha folytás lenne leszabályoz egy bizonyos fordulaton lehetséges hogy elektronikában van folytás ? mert ezt csinálta gyári kipufogóval és hengerrel most pedig 80 as hengerrel , sport kipufogóval és másik karbival is
ez nem baj! a lamellák összevannak tapadva még , a legegyszerűbb ha azt csinálod h indulás előtt kicsit járatod üresben és a kuplung kart húzkodod aztán felteszed sztenderre és úgy teszed be sebességbe. ha sokat csinálod ezt h rajta ülsz és hidegen beteszed sebességbe.
a kuplung kosárnak nem tesz jót ha a lamellák nekiverődnek!
Nem okosítás de szted szivató disznek van? Az első 100-200 méteren hagyd rajt arra bemelegszik a váltoolaj,és ha kell kicsit több gázt adj neki és nem lesz probléma,csak ne feledd viszanyomni a szivatót!
Az enyém is ilyen hidegen. Nagyobb gázzal, vagy meglökve indul hidegen. Amint bemelegedett (100-150 m) nyoma sincs, hogy fogna a kuplung. De próbálj meg spanolni rajta egy kicsit, lehet jobb lesz egy hangyafasznyival.
hello van egy aprilia rx 50-em am6 blokkos!
hidegen mikor elinditom akkor ha behuzom a kuplungot és berakom 1.be akkor előre ugrik a motor és lefullad mintha nem használnék kuplungot, de hogyha meglököm a motort és megyek vele kb 100-150m-t utána nincsen ilyen gondja,utána szépen beveszi az egyes sebességet, váltóolaj vadi uj benne most cseréltem ipone box 2-es-t vettem bele. szerintetek mi lehet a problémája?
Szia. Nem tudod véletlenül, hogy milyen fúvóka van a 21-es karbidban?
Vettem én is egy PHBG 21-est, de nem RX-en volt, szóval valószínüleg nem lesz ideálisan beállítva a cucc...
valakinek nincs elfekvőbe egy légszűrőház fedele meg egy kis idom ami a központi rugónál hiányzik?meg ha van valakinek a képen látható tank felfogató csavar gumibetét, meg ülés alá gumibak az szóljon! köszi
szevasztok!
szűkségem lenne olasz minarelli am-6-os motorblokknak a 2 váltósorára és a hézagolólemezekre(összes ami a blokkban van)
ha van valakinek elfekvőben az írjon ajánlatot!
De mi megy abban tönkre?
Van valakinek metszetrajza róla vagy szétszerelt képe?
a kuplung kosárnak nem tesz jót ha a lamellák nekiverődnek!
hello van egy aprilia rx 50-em am6 blokkos!
hidegen mikor elinditom akkor ha behuzom a kuplungot és berakom 1.be akkor előre ugrik a motor és lefullad mintha nem használnék kuplungot, de hogyha meglököm a motort és megyek vele kb 100-150m-t utána nincsen ilyen gondja,utána szépen beveszi az egyes sebességet, váltóolaj vadi uj benne most cseréltem ipone box 2-es-t vettem bele. szerintetek mi lehet a problémája?
Vettem én is egy PHBG 21-est, de nem RX-en volt, szóval valószínüleg nem lesz ideálisan beállítva a cucc...
szűkségem lenne olasz minarelli am-6-os motorblokknak a 2 váltósorára és a hézagolólemezekre(összes ami a blokkban van)
ha van valakinek elfekvőben az írjon ajánlatot!
alapjáraton nem jött belőle semmi, 2-3 ezres fordulaton kezdett el csöpögni, ez normális?