Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a képet mégsem teszi be. Sry
Valami ilyesmi a szivattyú.Elég sok alkatrészből áll,melyben vannak kopó alkatrészek.Biztonsági féldeci a tankba aztán lehet menni nyugodtan.
Nem kell másik cdi,mivel 3-ban kipörög,ergo 4-ben már gyenge.Ha gyújtásoldalról jó,akkor üzemanyag felől vizsgáld.Gyertya színe megmutatja az égés milyenségét.
Nem értem, mindenki azt mondja hogy keverjem külön a benzint mert nem lehet észrevenni hogy tönkremegy az olajszívatyú, csak mikor már késő.
De mi megy abban tönkre?
Van valakinek metszetrajza róla vagy szétszerelt képe?
okés akkor régit visszateszem és az elektronikus fojtás az mit takar másik cdi kell vagy ?
Gyertyakép érdkelne,bár új gyertya veszélyes bejáratáshoz,mert még nincs színréteg rajta.
teljes generál minden cserélve szimeringek jók gyertya új NGk 10 es hőértékű
Ha 3-ban elforog akkor nincs elektronikus folytás.Csak hengerszett csere volt vagy blokk felújítás? Főtengely szimeringek? Gyertyakép?
Rieju RR 50-re keresek tuning kipufogót ! Akinek van jelezze !
Helló érdeklödnék van egy 2000 -es 6 sebességes rx-em az a problémám hogy 3.ig kipörög rendesen 4.-ben pedig mintha folytás lenne leszabályoz egy bizonyos fordulaton lehetséges hogy elektronikában van folytás ? mert ezt csinálta gyári kipufogóval és hengerrel most pedig 80 as hengerrel , sport kipufogóval és másik karbival is
ez nem baj! a lamellák összevannak tapadva még , a legegyszerűbb ha azt csinálod h indulás előtt kicsit járatod üresben és a kuplung kart húzkodod aztán felteszed sztenderre és úgy teszed be sebességbe. ha sokat csinálod ezt h rajta ülsz és hidegen beteszed sebességbe.
a kuplung kosárnak nem tesz jót ha a lamellák nekiverődnek!
AM6-ba gyárilag 75W-90-es olajat írnak elő..
Nem okosítás de szted szivató disznek van? Az első 100-200 méteren hagyd rajt arra bemelegszik a váltoolaj,és ha kell kicsit több gázt adj neki és nem lesz probléma,csak ne feledd viszanyomni a szivatót!
Az enyém is ilyen hidegen. Nagyobb gázzal, vagy meglökve indul hidegen. Amint bemelegedett (100-150 m) nyoma sincs, hogy fogna a kuplung. De próbálj meg spanolni rajta egy kicsit, lehet jobb lesz egy hangyafasznyival.
sos! segitsetek!

hello van egy aprilia rx 50-em am6 blokkos!
hidegen mikor elinditom akkor ha behuzom a kuplungot és berakom 1.be akkor előre ugrik a motor és lefullad mintha nem használnék kuplungot, de hogyha meglököm a motort és megyek vele kb 100-150m-t utána nincsen ilyen gondja,utána szépen beveszi az egyes sebességet, váltóolaj vadi uj benne most cseréltem ipone box 2-es-t vettem bele. szerintetek mi lehet a problémája?
Szia. Nem tudod véletlenül, hogy milyen fúvóka van a 21-es karbidban?
Vettem én is egy PHBG 21-est, de nem RX-en volt, szóval valószínüleg nem lesz ideálisan beállítva a cucc...
hali! komplett minarelli am 6 váltó 8000ft,nem kínai,hibátlan!06304906559
valakinek nincs elfekvőbe egy légszűrőház fedele meg egy kis idom ami a központi rugónál hiányzik?meg ha van valakinek a képen látható tank felfogató csavar gumibetét, meg ülés alá gumibak az szóljon! köszi
Küldj képet a turbog@freemail.hu ra, meg hogy menyiért adnád, ha én mondok az szemtelenül alacsony lesz:)
van valakinek a képen látható kis oldal idom, meg légszűrőház fedele?
A 4 index mennyit érne meg neked?
szevasztok!
szűkségem lenne olasz minarelli am-6-os motorblokknak a 2 váltósorára és a hézagolólemezekre(összes ami a blokkban van)
ha van valakinek elfekvőben az írjon ajánlatot!
Nem!
csere nem érdekel egy motoforce pwk 21 poweres karbira? :)
Leellenőriztem a külön olajazást,lehúztam a vékony csövet,
alapjáraton nem jött belőle semmi, 2-3 ezres fordulaton kezdett el csöpögni, ez normális?