Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak most láttom h átlett rakva a merevítés :D
A váz nem gyengült hogy megvágtad ?:D
Sziasztok!

Rezot keresek, van valakinek eladó? Olyasmi kéne amire felmegy a Leo Vince V6 "összekötő cső" vagy csak a tompító.
neki álltam összerakni!
hello! eladó a karbi ! ha tuningolni akarsz !
jaa értem :S hát akkor tényleg cserés
őt tudom ajánlani, neki biztos hogy van, hívd fel!
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Megcsinálnám csak az a baj, hogy a jobb oldali teló szétrohadt a porvédő gumigyürű alatt :S Nem tudom hogy, a bal teljesen ép. Nem lehet a szimering tartó gyűrűt bepattintani mert annyira rozsdás, hogy mállik szét:S
ha nem találsz szerintem csináld meg a régit :) én is most cseréltem szimeringet, meg olajat az első teloban, igaz kissé kemény lett de majd engedek le az olajból kicsit :) és így olcsobban kijössz mintha vennél másikat!
Üdv!Segitségre lenne szükségem!Felújitom az rx-em,megcsináltam az első telókat vettem km/h csigát és amikor összeraktam rászorult a csiga a tárcsára kérdésem hogy esetleg kell e oda vmi távtartó vagy más?Azért nem tudom mert nem volt eddig rajt meghajtás,ha valaki tudna segiteni képpel is akár azt megköszönném!
Hello!

Keresek 2001 es RX 50 hez első telót kompletten, aki tud, kérem írjon.
persze, majd amúgy is szeretnék feltenni egy albumot a felújításról!
Ha megcsináltad képet kérnék róla :D
de sok sikert az eladáshoz :D
Te kérdezted hogy mennyit érne meg nekem..:DD
Szívócsonk van eladó valakinek?
21-es karbihoz
EMBER te beteg vagy?4-5E Ft?
én most tervezem h megcsinálom! nekem nagyon bejön így!
Nekem bejön, egyszer lehet meg is csinálom :D
És még 70-80-as hengerszett is érdekelne
Ugyanitt eladó
Gyári 50es hengerszett hibátlan állapotban 15 000ft
Dellorto 16-os karburátor 6 000ft

bohner94@citromail.hu
mit gondoltok Skacok? nektek tetszik így hogy a hátsó idom ilyen crossosra van levágva? esetleg valaki már vágta így le?
Helo!
2004-es aprilia rx/mx-hez keresek bal hátso idomot karcolás nem számit csak törve ne legyen,és még végdobot vagy akár komplett kipufogo rendszert(nem gyárit)

bohner94@citromail.hu
ét olyan 4-5E körül 12E körül akkor ha lenne párja..
2001-es RX50 am6 dellorto PHBG 21 BD karburátorral. Keresek hozzá szívócsonkot. 2 hete próbálkozok lassan. Valakinek esetleg? Meg milyen légszűrőt vegyek, ami elfér? 45 vagy 90 fokosat? Vagy egyenesen is befér? Valaki segíthetne. Köszi.
75W90