Dellorto PHBG 21 karbit kerítettem olcsóbban, mint 17,5-öst, remélem rá lehet varázsolni...
Szívócsonk az tuti kell még.
Neked valamit kellet még rajta mókulni?
Üdv!
Valaki cserélt már aprilia rx 50--ben első teló szimeringet?
Aki csinálta már és adna pár tanácsot azt megköszönném, mert ilyet még nem csináltam és nem akarom eltoszni!
Váltóolaj cseréje:Fogod a gépedet mész vele jopár karikát hogy forro legyen a bolokk minél melegebb annál jobb mivel a leült szutykot felszedi és ki tud folyni,vársz fél orát lefolyt majd visza a leengedö csavar mérőedénybe kimérsz 7,3 dl olajat és felöntöd!(10w40 kell bele ez mind csak flszintetikus olajok SZerintem motul transoil 10w40-et rakj bele Legjobb!)
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy egy 50ccm-es MINARELLI am6-os blokkba 10w40-es olajból szintetikus vagy csak fél szintetikust kell bele önteni? És elég 1 liter? Én csak fél vagy résszintetikust láttam a boltban. Egy oldalon meg csak annyit írtak hogy szintetikus kell. Ja, és csere előtt megjárassam a motort? Köszi!
Nekem szinte mindig 4,5-t eszik meg 70 polini hengerrel meg 21-es karbival,de megy is töle rendesen! És sztem te is 21-es karbit tegyél rá inkább..ha 70-es henger lesz rajt.
2 egyforma motor nincs, tehát biztosat senki nem fog tudni mondani, de körülbelül 4-4.5Literrel számolhatsz, persze ez sok mindentől is függ, beállítás na meg h mennyire húzod neki :)
de én azt mondom hogy valamit valamiért! én nem sajnálom tőle azt a plusz 1-2 litert , mert ahogy megy az kárpótol :)
hát a farokidom meg a két oldalsó eléggé össze van baszva :S gondolkodtam h lefóliázom ,de ha tudok olcsón venni használt de jó állapotút akkor inkább az, csak a lényeg h fekete legyen :)
meg szükségem lenne arra a kis idomra ami az oldalsó idomnál van a központi rugónál.
az ülésem kész, nagyon szépen megcsinálták :)
most az első telokat szeretném felújítani, még sohasem újítottam elsőtelot... :S ha valaki tud benne tanácsot adni szívesen fogadom! :)
Sziasztok.
17,5-ös karbival és 70-es hengerrel mennyit fog enni kb. az RX?
Full gyári volt eddig és kb. 3 litert evett. (Nem is ment sehova!)
Várható egy liter plussz? Vagy ahogy húzza neki az ember?
valaki csak megveszi...
17.5 karbit tudsz használtan már olcsón venni. teljesen más a kialakítása mint ennek a gyárinak(12mm), tudsz alajáratot és levegőt is állítani,mivel nagyobb csövön (17.5mm) szívja a levegőt ezért jobb a gázreakciója, nem kell éveket várni mire kipörög menetközben a motor!
Bár tény, hogykarbi elött most egy kormánykapcsolóra, és gyári első hátsó indekxre vadászom.
Ha valakinek van, vagy itt vagy a turbog@freemail.hu ra jelezze köszi
Gondolom az olajszivattyút csak úgy tudom leellenőrizni hogy működik e rendesen, hogy lehúzom járó motor mellet egy pillanatra a csövet.
Vagy rosszul gondolom, és másképp kell megnézni?
Szívócsonk az tuti kell még.
Neked valamit kellet még rajta mókulni?