sajnos a gèpemen most csak pär kèp van, mert oszträkba vagyok.ha komolyan èrdekel majd ha haza megyek tudok csinälni!
karbit itt vmennyire lätni, bär epp full sär az egesz moci :))
a karbihoz bovdenes szivato van... a väzat is lätod a kèpen, szèp ällapotban van amugy a motor csak azèrt kerül bontäsra mert van egy aprilia rx 50 esem ès inkäbb azt tartom meg amihez meg jòlesz a blokk alkatrèsznek :) nem tom h lehet-e ekkora dolgot postäzni :/
mond mi èrdkelne!? igazäbol egy komplett moci csak a blokkot kiveszem magamnak tartalèk alkatrèsznek :)
a 17.5 ös karbi 10 ezer ft szinte ùj, dobozäban tudom küldeni postän.
Mi lehet az oka annak, hogy a motor nehezen akar felpörögni?
6000rpm körül elkezd dadogni majd egyszer átlépi és hirtelen 10ezerig felpördül.
előrre is köszi a válaszokat.
üdv!
17.5 dellorto karbi szinte ùj, dobozäban, minden alkatrèszèvel eladò,
am6 hoz nagyon sok alkatrèszem van Eladò: 50-es vas hengerszett, membrän, szivòcsonk,technigas kipurendszer,cdi,fesszabälyzò stb.
Cpi sm/sx komlpetten blokk nèlkül eladò!
ha èrdekel valami ìrj!
üdv! 2500 ft ra gondoltam nagyon jo ällapotu szinte új! kèpet most sajnos nem tok küldeni mert oszträkba vagyok, de nemsokära valamelyik hèten megyek haza. van am6-hoz minden, ha èrdekel, na meg most bontok egy cpi-t is.
Üdv!
Köszönöm a válaszod:) Ütögettem én már annyit egy ebonit darab és egy nagyobb kalapáccsal de meg se mozdult. De viszont annyit nem értek hogy nem jön ki de a másik oldalról tudom mozgatni a 22 fejú csavart.
Szia. Ha jól emlékszem a lengőkar csak egy hosszú csavarral van rögzítve.Ha arról lelazítod az anyát, és megütögeted, vagy gumikalapáccsal, vagy egy keményfa közbeiktatásával, annak meg kéne indulnia.
Üdv!
Rx 50-esnek a hátsó villáját hogyan tudom kiszedni?
A csavar az istennek nem akar kijönni, esetleg még valahol valami fogja?
Előre is köszönöm a segítséget!
karbit itt vmennyire lätni, bär epp full sär az egesz moci :))
a karbihoz bovdenes szivato van... a väzat is lätod a kèpen, szèp ällapotban van amugy a motor csak azèrt kerül bontäsra mert van egy aprilia rx 50 esem ès inkäbb azt tartom meg amihez meg jòlesz a blokk alkatrèsznek :) nem tom h lehet-e ekkora dolgot postäzni :/
milyen szivató van a karbihoz ha van?
koplett váz mennyi volna ha postázni tudod lehet érdekel.
a 17.5 ös karbi 10 ezer ft szinte ùj, dobozäban tudom küldeni postän.
karbi mennyi?
6000rpm körül elkezd dadogni majd egyszer átlépi és hirtelen 10ezerig felpördül.
előrre is köszi a válaszokat.
17.5 dellorto karbi szinte ùj, dobozäban, minden alkatrèszèvel eladò,
am6 hoz nagyon sok alkatrèszem van Eladò: 50-es vas hengerszett, membrän, szivòcsonk,technigas kipurendszer,cdi,fesszabälyzò stb.
Cpi sm/sx komlpetten blokk nèlkül eladò!
ha èrdekel valami ìrj!
Képet tudnál dobni róla?
Köszönöm a válaszod:) Ütögettem én már annyit egy ebonit darab és egy nagyobb kalapáccsal de meg se mozdult. De viszont annyit nem értek hogy nem jön ki de a másik oldalról tudom mozgatni a 22 fejú csavart.
Rx 50-esnek a hátsó villáját hogyan tudom kiszedni?
A csavar az istennek nem akar kijönni, esetleg még valahol valami fogja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Van egy eladó Aprilia RX50-em.
Jó állapotú motor ! :)
Ha érdekel : http://motor.hu/motor_vpage.js...
resone-@freemail.hu irj
csak elsö ,és tengely