És ez a henger jó fajta vagy nem érdemes foglalkozin vele?
csak mert nem szeretnék ugy járni hogy megveszem felrakom és megragad.
csak tapasztalatra vagyok kiváncsi.
A váltóolaj betöltőt a berugókar elött(kb 5 centivel) találod, műanyag csavar a kuplung dekli tetején . A kuplung dekli közepén lévő csillag csavar a váltóolaj szintjelzője. A különolajzó tartályát pedig a bal hűtőidom mögött találod.
Helló! Én egy 1994-97 Rx 50-esbe keresek csúszóperselyt, de nem tudom honnan lehetne beszerezni hozzá és már ideje lenne a teleszkópokat felújítani mert már eléggé odavannak :/ Ha valaki tudna linkelni nekem egy honlapot amin be tudom szerezni nagyon örülnék neki
Üdv!
Hátsó tengely persellyel meg a 2 műanyag a szélén, légszűrőház fedéllel, műszerfaltartó km/hval, hátsó féknyereg akinek van minden az légyszíves írjon már.
Előre is köszönöm.
Sziasztok. Keresek 19 vagy 20-as dell'orto karbit szívócsonkkal, és hozzá membránházat membránnal. Akinek van és nem horror áron adja az kérem jelezze. köszi.
Szeretnék egy sx 50-est (2007-2008)körülit. Vélemények, tapasztalatok,pozitív,negatív dolgok (mire kell odafigyelni) ?
csak mert nem szeretnék ugy járni hogy megveszem felrakom és megragad.
csak tapasztalatra vagyok kiváncsi.
ismeri valaki ezt a henger szetett?
Hátsó tengely persellyel meg a 2 műanyag a szélén, légszűrőház fedéllel, műszerfaltartó km/hval, hátsó féknyereg akinek van minden az légyszíves írjon már.
Előre is köszönöm.
posta megoldható,további info a szacsomotor@freemail.hu-ra
Fékbetétek vannak hozzá vagy anélkül?
Üdv.
szacsomotor@freemail.hu
97-es Rx 50-eshez valakinek van elfekvőben egy hátsó féknyereg baráti áron?