Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motoplat gyujtas elado!Érd.: 06203757104
Nem tudom milyen fajta lehet.Te nem tudod véletlenül,hogy mekkora a kormánycsapágy és azt, hogy merre lehet kapni?
üdv mindenkinek!
Szeretnék egy sx 50-est (2007-2008)körülit. Vélemények, tapasztalatok,pozitív,negatív dolgok (mire kell odafigyelni) ?
És ez a henger jó fajta vagy nem érdemes foglalkozin vele?
csak mert nem szeretnék ugy járni hogy megveszem felrakom és megragad.
csak tapasztalatra vagyok kiváncsi.
üdv! ezzel én is szemezek, ha megtudsz róla valamit légyszives szólj :)
A váltóolaj betöltőt a berugókar elött(kb 5 centivel) találod, műanyag csavar a kuplung dekli tetején . A kuplung dekli közepén lévő csillag csavar a váltóolaj szintjelzője. A különolajzó tartályát pedig a bal hűtőidom mögött találod.
A váltóba: 75w-90 es olaj kell! A különolajzóba pedig minimum félszintetikus 2ütemű olaj kell, de inkább fullszint!
Üdv.A kérdésem hogy a 2002-es évjáratu rx 50be mijen olaj kell és hova most vettem elöször ilyen gépet,
Helló! Én egy 1994-97 Rx 50-esbe keresek csúszóperselyt, de nem tudom honnan lehetne beszerezni hozzá és már ideje lenne a teleszkópokat felújítani mert már eléggé odavannak :/ Ha valaki tudna linkelni nekem egy honlapot amin be tudom szerezni nagyon örülnék neki
Helló !meg tudnátok mondani mekkora A kormány csapágy? köszi!
http://www.ebay.de/itm/70-ccm-...

ismeri valaki ezt a henger szetett?
Üdv!
Hátsó tengely persellyel meg a 2 műanyag a szélén, légszűrőház fedéllel, műszerfaltartó km/hval, hátsó féknyereg akinek van minden az légyszíves írjon már.
Előre is köszönöm.
Köszi,remélem jelentkezik akkor,hátha összejön valami!
Zz4-nek szokott lenni komplett használt blokkja.
Komplett am6 blokkot keresek,ha lenne valakinek esetleg!
vannak fékbetétek is,igaz kopottak,de még elfutnak valamennyit
posta megoldható,további info a szacsomotor@freemail.hu-ra
Sziasztok. Keresek 19 vagy 20-as dell'orto karbit szívócsonkkal, és hozzá membránházat membránnal. Akinek van és nem horror áron adja az kérem jelezze. köszi.
Érdekelne a cucc.
Fékbetétek vannak hozzá vagy anélkül?
Üdv.
heló! van egy felesleges gyári hibátlan kuplunglamellám, rugókkal! akit érdekel írjon 2500 Ft mishikeace@gmail.com
hátsó féknyereg 4eft,posta megoldható
szacsomotor@freemail.hu
Üdv!
97-es Rx 50-eshez valakinek van elfekvőben egy hátsó féknyereg baráti áron?
Valaki a gyújtással kapcsolatban tud nekem segíteni? Főleg a beállítás érdekel az összerakást megoldom!
az már nincs meg, eladtam. Már enduro szett van benne.
Az Sm szett mennyi lenne?