Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy nem verseny 70-es hengert elbír.
Köszi de ez elbirja a 70 es hengert?
halihó most készülök 70 es hengert feldobni a gépemre és főtengelyt felakarom ujjitani mindenféleképpen, hogy késöbb ne legyen bajom belőle -.- valaki tudna segíteni azzal hogy linkel nekem AM6 ba való hajtókarszetteket? ha lehet vmi sport cuccot vagy erősebbet mert a gyári szerintem nem elég
aprilia rx 50 központi teleszkóp eladó
szacsomotor@freemail.hu
Helló!
Valaki nem tud eladó 70-es hengerszettet?
Annyiért már kapsz újat is garanciával, én csak ajánlani tudom nekem is az van.Teljesen tuti gép.
meglenne még a gázkar bowdennel? densz89@citromail.hu
gázbowden tömités kuplungfelöli oldalra . km meghajto. fordulat spirál,kellene
Hello! Nos, a 2003-as RX-en sincsen digitalos muszerfal se a 2004-esen. Ugyan azt hasznaljak mint 1992-6-ig gyartott motorokon. A derbi "valtozatos" rx/sx-eknek van digitalis muszerfaluk (a Te altalad belinkelt kep is egy ilyen rx/sx 2007-es). Ha a 2007-es rx-nek az idomjait akarod felrakni a Te motorodra akkor belese kezdj mert nem fog menni a felfogatas meg hagyjan, de maga a 2007-es motor kisebb, keskenyebb es deltaboxos vazzal rendelkezik. DE, az 1998-as RX-ed (az evjarataban kicsit ketelkedem...) tankja megegyezik a 2003-as RX tankjaval illetve a 2004-esevel is. Magyaran, az osszes "regi" idomodat letudod cserelni 2003/2004-es RX/MX idomzatra. A problema ott kezdodik, hogy bontoban nem nagyon talalsz ilyeneket, es az E-bay-en is nagyritkan vannak.. Tehat, marad az Aprilia szerviz ahol aranyaron merik az ilyen, gyari idomokat mivel ugye ilyen evjaratu motorokat nem gyartanak mar.
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni AM-6 blokk terén. Úgy néz ki,hogy szét kell szedjem a blokkot,mivel valami oda nem illő suhogó hang jön ki belőle. A főtengőcsapágyat megnéztem annak egy nagyon minimális kottya va. Hidegen néztem,ez azt hiszem a C_3 illesztésbe még belefér.Szimeringeknél,nem szív falsot,olajat sem eszi,alapjárat egyenletes,nyugodt. Arra gondolta,hogy a főtengely tűgörgői a ludasok. Mindegy szét kell szednem,s ha már szét van borítva,kicserélek benne minden csapágyat és szimeringet+görgőztetem alul felül a főtengelyt. Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni: Milyen csapágyak és szimeringek valók a blokkba? Milyen tipusut ajánlottok bele?A legfőbb problémám pedig,hogy AM blokkot még nem húztam szét. Mi a széthúzás menete,mire figyeljek,összerakásnál hova kell tömítés,hova kell tömítőpaszta? /szilikon,fbs/A hengerfejtömítés mehet e a régi vissza,meg ilyenek. Ha valaki "hülyegyerek"szinten elmondaná a lépéseket azt megköszönném. Előre is köszi mindenkinek a segítséget. További szép napot.
Helló!
A műszeres dologban lehet tudok segíteni!
Ez az óra ugyan azt tudja (kicsit többet is) mint a gyári csak olcsóbb!
Ha érdekel küldj e-mailt janosgyomrei@gmail.com vagy telefon +36-20-356-1585.
Sziasztok! Bocsi, az előbb félre írtam, tudnátok mondani nekem olyan oldalt,ahol tudnék vásárolni Aprilia SX 50-et ? 700.000Ft keretben?
Mert amiket én találtam ott vagy az ár nem aktuális, vagy már nincs motor. Válaszotokat előre is köszönöm!
ilyen fejidomra gondoltam:
Sziasztok!

Van egy 1998-as RX50-es mocim.(még új vagyok most vettem)

A kérdésem több rétű:
1. Hogy lehet megoldani hogy digitális legyen a műszeregység benne, olyan mint a 2003-as modelleken.
2. Mókólás és gányolás nélkül fel lehet frissíteni a külsejét egy fiatalabb modell idomjaival? Itt is a 2003-as modellre gondoltam.

Köszi a segítséget!
Üdv:
Sanya
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy olyan oldalt ajánlani ha van egyáltalán ahol tudnék ÚJ Derbi Sendát vásárolni lehetőleg 700.000FT-ig. Mert amiket én találtam ott nincs motor, vagy az ár nem aktuális. Válaszotok előre is köszönöm!
Sziasztok
Keresek 2003-as Mx-hez Arrow rezonátort és 120-as km órát, akinek van eladó kérem jelezze.
Üdv. Alex
helo
Érdeklődnék hogy mi lenne ezek kötülés és hogy mennyibe kerülnek (Aprilia Rx 50-hez évjárat 1999)
-első főfékhenger fékkarral
- első fékkarhoz fék lámpa kapcsoló
-fordulatszámérő spirál
-olajpumpa
-faridom ( közvetlenül az ülés mögötti, nem a rendszámtáblatartó)
-bal oldalt a blokknál a fogaskereket védő kis idom

f.dani13@freemail.hu esetleg ide is írhatsz :D
Barnus98!

Itt nézd meg:
http://onlinedekor.hu/67-motor...

Hátha találsz olyat ami tetszik.
Hello!
Valaki megtudná mondani hol lehet rx 50-hez matrica szettet szerezni?
Lehetőleg farkasosat,de az olyan mindt az eredeti is jó.
szia
csak a bovden és garantáltan jo
szia! Milyen állapotú, nincs sehol elpattanva/kirojtolódva?
kopletten a gázkar+ a bovdenek a karbihoz és az olajzóhoz?
ez jo lenne 2500+300ft a posta
Karburátort keresek Aprilia RX/50-hez!

schmidta16@citromail.hu
aprilia rx 50 központi teleszkop eladó ár 10eft,posta megoldható
szacsomotor@freemail.hu