Sziastok!
A véleményeteket szeretném kérni erről a motorról!
A hiányos burkolat, és a jobb oldali törött idom könnyen beszerezhető?
Alkatrészt tudok szerezni hozzá?(mind motorikus, mind optikai alkatreszt) Köszi: Marcii
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_mx_50-6428956
Végre óra szerint 75-95 között mennek, ami ugye gps szerint 70-80.
Természetesen ez állapotfüggő! 6000 alatt nem sok ereje van, viszont cserébe 6000rpm fölött beindul az élet. Lehet rá 70-85ccm-es hengert kapni, azzal már szedi a lábát rendesen, így (megfelelő karbi és beállítások mellett) 100km/h körül tudnak. Kifejezett típushibája sztem nincs.
Azt hiszem ez 6 sebességes.Én 185cm magas vagyok és 94kg,nem lesz majom a köszörű kövön effektus?
Kétüteműből 125 ös volt tizen éve,az is olasz volt és sose volt semmi baja pedig kapott rendesen, utána meg csak 600 as egyhengeresek,és tök tapasztalatlan vagyok a kis 50es zümmögők terén
Ebben 38 e km van,az soknak számít egy 15 éves 50es nél?Mennyit kell végre mennie?Ill van ezeknek tipus hibájuk?
Kössz
Venni szeretnék egy ilyen kismotort és ez ügyben kérnék egy kis segítséget!
A kinézett példány egy 98 as évjáratú piros vázas fekete idomos példány.Mit lehet ezekről tudni?Tipus hibái,stb?
38 e km van benne.
Mit jelent hogy am5 vagy am6 blokk?
Hello
Van egy kis problámám az rx-emmel
Nemrég vettem rá egy 80 dr hengerszetet.
Felrakás előtt
a blokkot szétszedtem Kapott új csapágyakat a főtengely, és a váltó rész is.
A probléma ott kezdődik hogy közepes fordulaton menet közben rázza az egész motort, magas fordulaton a rázkódás megszünik.
Mihent viszaesik a fordulat egyből elkezdődik megint.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baja?
Ha válaszol valaki vagy az email címem palencsarjani@freemail.hu
Nagyon megköszönném
dr 80 hoz sztem nagy lenne! Akkora karbit komoly tuninghoz tesznek fel .A Dr80 egy belépő szint, 19-21 és karbit sziktak hozzá rakni!
De repsol riejuján is dr80 van és neki 16-os karbival üzemel!
Hello érdeklödnék aziránt hogy van egy rx-em amin egy dr 80-as vashenger van gianelli sport kipufogóval de sajna 14 es karbival az lenne a kérdésem hogy van itthon egy 28 as dellortom szerintetek fel tegyem vagy túl nagy lenne a 80 as hengerhez
Igen, újat szeretnék venni, de már írtam E-mailt egy forgalmazónak és írta hogy majd csak jövő évben szállítanak Magyarországra 50ccm-is Aprilia motorokat.
A véleményeteket szeretném kérni erről a motorról!
A hiányos burkolat, és a jobb oldali törött idom könnyen beszerezhető?
Alkatrészt tudok szerezni hozzá?(mind motorikus, mind optikai alkatreszt) Köszi: Marcii
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_mx_50-6428956