Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziastok!
A véleményeteket szeretném kérni erről a motorról!
A hiányos burkolat, és a jobb oldali törött idom könnyen beszerezhető?
Alkatrészt tudok szerezni hozzá?(mind motorikus, mind optikai alkatreszt) Köszi: Marcii
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_mx_50-6428956
sziasztok tudna valaki segíteni vetem egy Aprilia rx 50 est de nem találom a gyártási évét ,hol van benne ? ha van egyáltalán előre is köszi
Esetleg a kiegyenlítő tengely fogaskereke nem került jelölésre.
A kawasaki klx300r, és az rx egymás mellett áll, és ugyan akkora.
Köszi!
De még mindig attól tartok hogy kicsi lenne méretileg!
Az 50-es hengeres rx-em 3.5-5 liter között evett, a 80 as pedig 3.5-6 liter között puszilt be!
Mennyit kajál ha nem padlón de nem is annyira kíméletesen jársz vele?
Végre óra szerint 75-95 között mennek, ami ugye gps szerint 70-80.
Természetesen ez állapotfüggő! 6000 alatt nem sok ereje van, viszont cserébe 6000rpm fölött beindul az élet. Lehet rá 70-85ccm-es hengert kapni, azzal már szedi a lábát rendesen, így (megfelelő karbi és beállítások mellett) 100km/h körül tudnak. Kifejezett típushibája sztem nincs.
Nyugi nem lesz majom a köszörűkövön efektus ,nálam sincs pedig én több mint 190-vagyok. 50-eshez képest elég "nagytestűnek" mondható .
Azt hiszem ez 6 sebességes.Én 185cm magas vagyok és 94kg,nem lesz majom a köszörű kövön effektus?
Kétüteműből 125 ös volt tizen éve,az is olasz volt és sose volt semmi baja pedig kapott rendesen, utána meg csak 600 as egyhengeresek,és tök tapasztalatlan vagyok a kis 50es zümmögők terén
Ebben 38 e km van,az soknak számít egy 15 éves 50es nél?Mennyit kell végre mennie?Ill van ezeknek tipus hibájuk?
Kössz
Am5- 5 sebesség
Am6-6 sebesség, alkatrész is van hozzá rendesen.
Sziasztok!

Venni szeretnék egy ilyen kismotort és ez ügyben kérnék egy kis segítséget!
A kinézett példány egy 98 as évjáratú piros vázas fekete idomos példány.Mit lehet ezekről tudni?Tipus hibái,stb?
38 e km van benne.
Mit jelent hogy am5 vagy am6 blokk?

Előre is köszi!
Hello
Van egy kis problámám az rx-emmel
Nemrég vettem rá egy 80 dr hengerszetet.
Felrakás előtt
a blokkot szétszedtem Kapott új csapágyakat a főtengely, és a váltó rész is.
A probléma ott kezdődik hogy közepes fordulaton menet közben rázza az egész motort, magas fordulaton a rázkódás megszünik.
Mihent viszaesik a fordulat egyből elkezdődik megint.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baja?
Ha válaszol valaki vagy az email címem palencsarjani@freemail.hu
Nagyon megköszönném
Heló! Megválnék tőle!

http://www.kepesmotor.hu/april...

mishikeace@gmail.com
am 5..vagy 6 ,ujj blokkot vennék vagy eredeti simson swarble kr 51 es mocit adnák érte bontatlan.
ha lekötöttem a külön olajzo bowdent az baj?
Valakinél lenne esetleg am6-hoz szívócsonkja? Vevő lennék rá.
dr 80 hoz sztem nagy lenne! Akkora karbit komoly tuninghoz tesznek fel .A Dr80 egy belépő szint, 19-21 és karbit sziktak hozzá rakni!
De repsol riejuján is dr80 van és neki 16-os karbival üzemel!
Hello érdeklödnék aziránt hogy van egy rx-em amin egy dr 80-as vashenger van gianelli sport kipufogóval de sajna 14 es karbival az lenne a kérdésem hogy van itthon egy 28 as dellortom szerintetek fel tegyem vagy túl nagy lenne a 80 as hengerhez
Igen, újat szeretnék venni, de már írtam E-mailt egy forgalmazónak és írta hogy majd csak jövő évben szállítanak Magyarországra 50ccm-is Aprilia motorokat.
A régebbi minarelli RV blokkba is jó ez a termék, az AM pedíg a minarelli AM blokkot jelenti.
őő, még annyit szeretnék kérdezni, hogy mit jelent az RV-AM vagy a sima RV? mi miben jobb ezt még nem értem
Köszike :)
Azt még el kell bírnia
Ő... Top vashenger de megvo ragadva furni kell